duminică, 15 martie 2015

Individuale- comunicat Geanina Dumitrascu

Buna ziua,
Urmare a situatiei destul de complicate in care se afla bowlingul romanesc din punct de vedere organizatoric, as dori sa va supun atentiei urmatoarele aspecte:
1. Detaliile (ungerea, programarea squadurilor, precum si taxele de participare) privind cel de-al cincilea turneu individual de bowling ce urmeaza a se desfasura in weekend-ul 20-22 martie la OXYGEN si de a carui organizare ma voi ocupa, va vor fi puse la dispozitie maine, in jurul pranzului.
2. In data de 19 martie, va avea loc Adunarea Generala Anuala, la care sunt asteptate sa participe toate cluburile de bowling. Evenimentul va avea loc la sediul MTS, situat in str. Vasile Conta, nr. 16, et 8, sala Gheorghe Hagi. Fiecare club are drept de vot prin intermediul persoanei delegate. Mai jos gasiti modelul delegatiei. Dupa cum stiti deja, in urma demisiilor in lant a mai multor membrii CCB, se impune alegerea unei noi echipe care sa se ocupe de organizarea competitiilor de bowling. In acest sens, va rog sa comunicati reprezentantilor dvs numele persoanelor pe care le considerati eficiente in functiile ramase vacante (presedinte CCB, Subcomisia de competitii, tehnica, de disciplina etc)
Multumesc
Geanina Dumitrascu

PS (Vali):
Eu propun ca Adunarea cluburilor sa se faca dupa AGA FRPB, la Newton bar, aproape de federatie, unde sa se aleaga noul CCB si sa se  decida participarea/ neparticiparea la campionatele europene masculine 2015 (deadline 27 martie), alegerea unor selectioneri la loturi sau, eventual sistem de calificare pentru loturi, discutarea unor idei pentru sezonul urmator- ce facem cu omologarea salilor, cu ungerile, daca se mai joaca sub actuala federatie, sau se face o asociatie separata etc.

Eu nu particip, nu sunt implicat, sunt pe post de chibit sau de consultant, daca cineva considera util sa-mi ceara parerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu