marți, 31 martie 2015

Antrenoarea loturilor este Maria Ursu, votata unanim la AG

Aveti mai jos "scrisoarea deschisa" a Mariei Ursu, adresata celor care tot comenteaza cu lotul masculin:

"Domnilor jucatori,
in toate competitiile exista deadline. Ce inseamna deadline ? Data pana la care poti sa raspunzi afirmativ sau negativ la o convocare.
Deci am lamurit.
Deadline-ul Campionatului de anul acesta a fost vineri 27.03.2015

Biletele de avion sunt cumparate si rezervarile sunt facute pe numele celor care au raspuns afirmativ la convocare.
Lotul nu se mai schimba doar daca cei selectionati accepta si sunt despagubiti de tot ceea ce au cheltuit pana acum. Si nici asa nu sunt sigura ca se mai poate.

Referitor la jucatori, toti cei care vor sa plece acum au fost intrebati si au refuzat. Nu mi se pare normal sa vi dupa ce s-au aranjat toate si sa comentezi ca nu iti convine.

Gagenoiu Romeo deja te-ai razgandit de 3 ori. Te-am intrebat personal si ai spus ca nu mergi pt ca ai familie. Ce sa inteleg, ca nu mai ai familie sau te-a rugat sefu' ? Si personal nu consider ca ar trebui sa reprezinti Romania in urma comportamentului tau dezinteresat. Tu esti motivat doar de bani.

Ca sa nu ziceti ca tin cu ursu', pt cei interesati, luati legatura cu Vali Piros si cu ceilalti membri ai lotului si daca se mai poate modifica ceva ma contactati pana maine ora 12.00.
De ce Vali ?
Pt ca el a fost singurul care m-a sunat sa facem lotul"



Precizari (Vali, nb): n-as vrea sa va inchipuiti ca noi blufam, biletele de avion sunt pentru 3/14 iunie, sunt la economic, sunt nominale si includ o sponsorizare care consta in discount si 50 de kg de bagaje pentru fiecare, astefel incat sa putem cara si bilele cu noi, gratuit.

- nu exista nici cea mai mica urma de politete sau de civilizatie in ceea ce cer insistent Calagiu si Romeo, niciun "ne pare rau", "ne cerem scuze ca am refuzat", "draga Zoli sau draga Adrian, te rog iarta-ma si lasa-ma sa merg in locul tau".
nu!
totul este de o agresivitate si de un grobianism feroce.
as vrea sa stiu si eu de ce ar plati Mihai Ionescu pentru astfel de oameni,  sa plateasca nu doar ca sa participe, ci sa plateasca si despagubiri pentru ca s-au razgandit.

- nimeni nu a sunat-o pe Maria(dupa 27) sa spuna ca vrea la lot, totul este numai o balacareala pe FB

- citat din Romeo: " Nu intelegi ca Maria a fost pusa de forma,nu ca sa faca ea loturii nationale,sa decida ea ce si cum.Ea habar nu avea ca a fost propusa in prezidiu.A fost pusa sa zicem si noi cei de la bowling ca avem si noi antrenor de lot national,cum au si cei de la popice"

- David  a zis ca el nu mai merge la europene, daca se schimba lotul. 
Si eu ma alatur lui, nu vreau sa am face cu acesti oameni lipsiti de caracter. Oricum n-o sa mai fie lot national, in astfel de conditi, ci o tiganeala.

-"Sportul fara reguli si fara fair-play nu are nicio valoare. Nici macar nu mai poate purta numele de sport"

Un comentariu:

  1. Pe mine mă doare spatele și nu pot să joc bowling, pe (unii dintre) voi ar trebui să vă doară capul...
    To be a rock and not to roll!
    Ciprian B. (observator)

    RăspundețiȘtergere