Incepe luni, 18.05, dupa regulamentul de AICI
ungerea va fi Montreal 41 ft.
Rezultatele vor fi online AICI
In prima zi e foarte clar ca Romeo a studiat foarte bine ungerea in 2012, la mondialele individuale, dupa cum se poate vedea in videoul de mai jos.
Asta fiindca azi a dat cu zeci de popice la medie mai bine ca oricine altcineva: 239!
In video putem vedea si cat de adevarata e teoria conform careia boardul prin care iesi de pe ungere (la 41 de picioare in cazul de fata, 1 ft dupa inceputul ultimelor dungi maro) trebuie sa fie cel egal cu lungimea ungerii minus 31.
In cazul de fata ar trebuie sa fie 41-31= 10.
Cei patru jucatori joaca cu "exit point" intre 5 si 8.
asa ca teoria se dovedeste din nou... gresita!!!
se pare ca pistele din Cipru nu stiau teoria asta, care are destui adepti pe la noi.
Deci luna asta nu se tine ????
RăspundețiȘtergeream corectat
Ștergerede aceea este util acest blog: aflam ce se mai intampla, chiar daca in ultimul moment
ȘtergerePai si astia si PBA zic ca e numai un oarecare punct de plecare....intr-un filmulet de pe net Chris Barnes zice ca din graficul ungerii il intereseaza lungimea si cantitatea de ulei, mentioneaza si regula USBC ...L-31 insa la sfarsit are niste cuvinte magice: "Let the ball be your guide" :) Sebi
RăspundețiȘtergerecel doua viziuni sunt complet opuse, nu poti sa le folosesti pe ambele
RăspundețiȘtergereDa ei nu sustin ca se pot folosi ambele simultan sau ca e obligatoriu sa fie folosite, de regula in filmuletele USBC se dau sfaturi cu un caracter facultativ......de aia isi si lasa loc de "buna ziua" la sfarsit cu citate de genul celui de mai sus.....nu-si permit sa standardizeze intr-un sport cu atatea variabile....sunt si ei constienti ca in atatia ani de experienta pe pista regula = nu exista nicio regula....am vazut impreuna cum in PBA League 2015, Barnes il bate pe Belmonte ingnorand ungerea complet si tragand la pocket intr-un mare stil (dar si cu o mare precizie ce-i derept)...ungerea era de 40 si el era prin 6-7 diagonala cu o oarecare rotatie...
RăspundețiȘtergereSebi
marketing curat.
RăspundețiȘtergerejocul e cu totul si cu totul altceva, iar jucatorii de elita fac ce stiu ei mai bine, nu prea tin cont de nicio teorie, per ansamblu, fiecare vizualizeaza si teoretizeaza diferit.
pana la urma "it's not how it's how many" sincer apreciez pe pista jucatorii care "se descurca" dau exemple ca se poate in nenumarate feluri (o mana e.g. Barnes; doua maini e.g. Belmo, Osku; o mana-doua degete e.g. Daugherty; doua maini-trei degete e.g.Valenta, straight/old but gold :) school Walter Ray, Duke, Voss, Haugen, big hook e.g. TJ.....) de a face rezultat asta motiveaza marea masa....categoric este si marketing la greu si e normal sa fie asa atunci cand exista interese comerciale pentru ca de regula ei reprezinta brand-uri de fabricanti de echipament....ce sa-i faci...
RăspundețiȘtergereSebi
e si o lupta de imgaine si de influenta in bowling, promovata pe diverse canale, inclusiv la nivel de coaching.cei doi competitori importanti sunt USBC si ETBF, ultimul venit mai tarzium cu mijloace infinit mai putine, dar cu viziune mai bine structurata, as zice.
RăspundețiȘtergereamericanii au bugete, echipamente si acum isi fac si o imagine consistenta, au echipe de filmare peste tot, transmit live, au centru de cercetare etc.
oamenii sunt diferiti, modul in care joaca, deasemenea, orice sistem "universal" e sortit esecului
referitor la branduri, Storm exceleaza prin bugetele imense bagate in jucatori si imagine, iar in Romania e un lucru comun sa spui ca ei au cele mai bune bile.
RăspundețiȘtergerein mai, in PBA, din 5 turnee, niciun jucator Storm n-a castigat.
la fel a fost si pe la ultimele campionatele mondiale, Stormul era dominant in arsenalul participantilor, dar nu si la medalii.
jucatorul e important, nu bila.