miercuri, 15 septembrie 2010

Despre noul regulament

a aparut aseara la ora 24, publicat pe blogul lui Catalin.

el nu a fost primit oficial de mine ca membru al Prezidiului FRPB si nu m-as mira ca in sedinta de azi sa avem in fata alta varianta.
un astfel de mod de lucru este complet inacceptabil.

redactarea are o ortografie jenanta pentru un document oficial, apar o multime de cuvinte scrise cu majuscule, exprimari confuze si contradictorii, inventii de tipul: "Total popice/jucator/turneu" in loc de clasament in functie de totalul popicelor.

nu apar criterii de departajare in caz de egalitate.

modul de lucru al CCB se bazeaza doar pe munca lui Viorel Pavel, care pare incapabil sa priceapa lucruri elementare,ca de de exemplu :

- la date de nastere, "pana la " inseamna inainte de data respectiva,nascut pana la 1992 inseamna ca e nascut INAINTE DE 1992, deci mai mare de 18 ani
- un om nu poate fi mai tanar decat "o data", ci decat o varsta, nu poti sa fii mai tanar de 1996, ci mai tanar de 14 ani samd

-In continuare exprimarea lui e confuza, fiindca refuza sa expliciteze lucruri care ar trebui sa fie detaliate: "se organizeaza 3 turnee de juniori in Bucuresti si 3 in Constanta" in loc de "se organizeaza 2 turnee locale" samd.

echipele trebuie sa prezinte minin 2 juniori la TOATE turneele locale.

la 15.5 sunt 4 turnee locale, la 15.7 si mai departe sunt 3 ....


- duo-urile de la juniori nu se stie cum se califica in finala si sunt 6 - adica 12 jucatori
- la individual, calificarile in cele 2 turnee "finale' la juniori se fac comparand scorurile din Constanta cu cele din Bucuresti, lucru inacceptabil. in total se califica 8, mai putini decat la duo.

anul trecut la duo juniori s-au inscris 3 (6 jucatori), iar la individual juniori 14 (trebuiau sa fie 15), fiindca la duo inscrierea e optionala, nu obligatorie..
numarul finalistilor individual- duo ar trebui sa fie invers, mai multi la individual si mai putini la duo.

genul asta de estimari gresite au aparut si la Cupa Mondiala QubicaAMF, le-a ignorat, si-au rezultat numai probleme.


drept sa spun, nu stiu cum sa-l mai convingem pe dl. Pavel sa corecteze macar greselile elementare.

Un comentariu:

  1. pai ca safie si mai corect nici total popice nu e bine poate mai bine ar fi puncte, pentru ca intr-un joc de 300 dobori 120 de popice si obtii 300 de PUNCTE! Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere