marți, 19 iulie 2011

Incepe Insurance Bowling League - un eveniment de bowling pentru personalul din industria asigurarilor

Incepand cu data de 19 iulie, timp de 7 saptamani, in salile de bowling IDM si OXYGEN Club din Sun Plaza, se va desfasura cel mai mare eveniment de bowling dedicat exclusiv persoanelor care lucreaza in industria asigurarilor din Romania. All Door Events organizeaza prima editie a ceea ce se numeste Insurance Bowling League, cu sprijinul Asociatiei Pentru Promovarea Asigurarilor (APPA). Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie trimitand un email pe adresa ibl@alldoorevents.ro.

"Totul a prins contur in momentul in care colegii si persoane care lucreaza in industria publicitatii si evenimentelor mi-au spus ca pasiunea mea pentru bowling se poate transmite mai departe", a declarat Cristian TUSZ, Managing Director, All Door Events.

"Lucrand in industria asigurarilor si jucand bowling frecvent, mi-am propus sa imbin utilul cu placutul si astfel, impreuna cu persoane specializate in organizarea de evenimente, am pus bazele Insurance Bowling League (IBL)", a adaugat Cristian TUSZ.

IBL se adreseaza persoanelor care lucreaza in industria asigurarilor si care sunt pasionate de bowling, dar care nu frecventeza o sala de bowling in mod curent. Prin intermediul IBL, echipele participante beneficiaza de o serie de reduceri pentru inchirierea pistelor si pentru obtinerea unui card de membru, precum si reduceri pentru bauturile si produsele consumate pe toata durata evenimentului.

IBL este la prima editie si isi propune sa devina o traditie anuala, oferind participantilor o alternativa pentru distractie si voie buna: timp petrecut cu prietenii, meciuri de bowling la nivel profesionist, reduceri substantiale pe durata evenimentului si pe viitor, dar si o serie de facilitati pentru cluburile de bowling mentionate.

De asemenea, All Door Events isi propune sa organizeze o serie de evenimente de bowling pentru diverse companii si industrii bine reprezentate din Romania, IBL fiind primul din aceasta serie.

2 comentarii: