miercuri, 8 februarie 2012

Etapa din week-end?

nu stiu nimic concret, doar ca doua dintre meciurile de A sigur nu se desfasoara acum, IDM si Split aveau in prgram alte activitati competitionale.

8 comentarii:

  1. Inca mai asteptam niste vesti de la CCB.Ce se intampla cu meciurile de sapt asta in conditiile in care se mentin avertizarile meteorologice de cod portocaliu???

    RăspundețiȘtergere
  2. joi o sa primiti informatii......din surse sigure.

    RăspundețiȘtergere
  3. hai k split-ul intelegem ca le lipsesc doi jucatori si nu au lot foarte numeros, dar IDM-ul ce activitati competitionale are planuite??

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca citim regulamentul cu atentie vedem ca niciuna din echipele amintite nu au dreptul sa amane meciuri uzitand deja de acest drept. Openul polonez sau ce este acela NU face parte din "calendarul competitional stabilit de CCB".
    N-ar fi o problema ca jucatorii nostri participa la acele concursuri dar NU ARE LEGATURA CU REGULAMENTUL amanarea pe acest motiv. Se creeaza un precedent periculos. Fiecare poate invoca un concurs, important pentru el, inclusiv la el in sufragerie, si gata, se amana meciul.
    Modificati stimati domni de la CCB regulamentul si atunci amana fiecare cand vrea si nu mai este nicio problema !
    Nu poti pe praful de afara sa-i trimiti pe unii pe drumurile astea sa joace si altii bine-merci` stau acasa pe motiv ca 1 (unu) sau 2 (doi) colegi de-ai lor au chef sa joace nu stiu pe unde...
    Nicio legatura cu persoanele sau echipele celor plecati dar NU este corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. etapele se amana regulamentar din motive de forta majora, dar amanarea nu poate fi la o data arbitrara, ci de comun acord cu echipele (tot asa cum s-a facut si programarea campionatului)

    cand a fost Marius plecat la Cupa Mondiala nu ne-au amanat meciul, fiindca Amica n-a fost de acord (evident, nu?).
    desi nu era necesar acordul lor, fiind dreptul nostru regulamentar.

    asa ca desi aveam dreptul , NU NE-AU AMANAT MECIUL.

    acum s-a amanat etapa datorita vremii, dar data redisputarii nu se poate face decat cu acordul echipelor, nu cand i se nazare CCB-ului.

    nici nu m-as mira sa fim siliti sa jucam la Lake View, dupa povestea cu Amica, dupa ce am jucat pe Beijing "lungit" la 40 de picioare, dupa ce au fost platiti niste popicari fenomenali sa ne bata la Cernavoda samd.

    orice e posibil.

    si sa fie programate simultan 2 meciuri de divizia B, in acelasi loc si la aceeasi ora.
    sunt cel putin 2 situatii de tipul asta (pana acum).
    regulamentul nu spune nimic despre situatii de genul asta.
    oamenii se uita la programare, vin la meci si constata ca tb sa joace peste 2 ore.

    regulamentul nu spune ca echipele pot sa-si devanseze meciurile, desi asta s-a tot intamplat.

    oare ce-o fi corect de-adevaratelea?

    RăspundețiȘtergere
  6. Neata!
    Vali,
    Referitor la amanarea meciului vostru cu noi, CCB-UL poate amana meciul daca sunt "suprapuneri peste concursuri cuprinse în calendarul competiţional 2011-2012 stabilit de către CCB, cu participarea jucătorilor legitimaţi la FRPB". Subliniez aici cuvantul jucator!!! Aveti un lot de 8-9 jucatori cred, un singur jucator plecat nu va aducea in incapacitatea de a juca. De asemenea, cred ca va trebuia acordul nostru pentru ca, asa cum ai spus si tu mai sus, CCB-ul poate amana, dar nu ma poate obliga sa joc in alta zi!!!
    Oricum la noi toate cuvintele si frazele sunt interpretabile asa ca.... fiecare interpreteaza sa fie in interesul lui, probabil daia tu consideri ca aveati dreptul ca interpretezi pluralul jucatori la singular!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. la Cupa Mondiala au fost 2 jucatori participanti.
    nu scrie in articol ca trebuie sa fie "jucatori" de la o singura echipa, ci jucatori.
    si da, la noi lipsa unuia singur dintre cei 9 face diferenta, dupa cum s-a si vazut.

    RăspundețiȘtergere