duminică, 19 februarie 2012

Rezultate duminica

Vinci 2-Oxygen 3: 2268-2289 !!!

fetele castiga cu emotii, aveau 171 de popice in fata dupa 3 jocuri si pana la urma s-a decis in frameul 10.

CFR-ELCOMEX 4872-5460.


Oxygen 2- IDM 2 2891-2507

AMICA castiga cu 100 de popice in fata celor de la Miercurea Ciuc.

33 de comentarii:

  1. E lamurita treaba cu popicarii de la CFR. Ungerea de 39 le-a creat probleme mari. Uzun Baş Canlı !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pandele ,mai uita-te la echipa de start a CFR-ului.nu are nici un popicar,au jucat si rezerve printre ei.sau esti de la o echipa care e invinsa de CFR? Popicarii adevarati nu vor avea niciodata probleme cu aceste ungeri ale voastre.sunt mult mai orientati pe pista decat multi dintre cei care critica acesti sportivivi care sunt profesionisti cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Popicarii de la CFR au avut rezultate bune pe ungerea de 39 : 5338 cu Constructorul et.2; 5468 cu Split-ul et.5; 5343 cu Amica et.8. Pe aceasta ungere au invins tot ce au prins. Singura conditie a fost sa fie in formula completa. Astazi fara 2 titulari care ar fi adus echipei cel putin 300 popice au avut o zi mai slaba. Si ce ? Se intimpla si la "case mai mari". Cine nu poate dormi de grija CFR-ului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Long viv an Chèf la! ( creola haitiana)
      લાંબા મુખ્ય લાઇવ! ( gujarati)
      Hai ma baieti cheferisti ca asta e cusuta cu ata maro. De dormit se doarme, stai linistit. Da e bine sa stie si lumea ce puteti voi la o adica. Nu zice nimeni sa-i bateti, da chiar cea mai slaba medie de cinci sezoane incoace ? Vorba aia, daca tot blatuiti, macar faceti-o si voi mai cu talent. Hai noapte buna !
      行政長住!( chineza traditionala )
      లాంగ్ చీఫ్ నివసిస్తున్నారు! ( asta este telugu, special pentru franari)

      Ștergere
    2. Mai nea "multilimbistule"
      Numai un retardat si-ar putea inchipui ca Elcomex-ul are nevoie sa faca blat cu CFR-ul. Pentru ce aceasta complicatie ? Dupa logica ta, putem acuza toate echipele care au pierdut cu Elcomex-ul ca au facut blat.E clar pentru toata lumea ca Elcomex-ul are lotul mai bun, mai antrenat, mai motivat.Daca au invins ca 5 popice sau cu 500 care e problema ?Au cistigat tot 2 puncte in clasament. Iar CFR-ul care nu putea cistiga acest meci si-a rulat si jucatorii care au jucat mai putin in acest campionat. Ce atita filozofie ?
      Spui ca jucatorii CFR sunt franari. Oare pentru ca au reusit sa puna frana multor echipe cu pretentii?

      Ștergere
    3. Slabuta replica. Si scuzele. Corect, Elcomexul are lot mai bun, da' si voi v-ati straduit sa nu ii deranjati prea tare.Sunt si alte echipe care au pierdut cu Elcomex, dar nu s-au dus sa joace fara jucatorii cei mai buni. Ma asteptam la mai mult de la o echipa cu atat de multe orgolii ca a voastra. Da' de unde nu e nici D-zeu nu cere. Iar parerea mea, si nu numai a mea, este ca in maxim 2 sezoane, pe masura ce noi bowlerii vom invata cu totii mai multe despre ungerile noastre, voi popicarii veti fi la retrogradare. Nu va mai da nimeni sub 180 medie de echipa, iar la voi e cam maximum posibil.

      Ștergere
    4. Asteptarile si parerea ta(pe care nu ti-a cerut-o nimeni)intereseaza prea putin CFR-ul.Iar voi "bowlerii" in ultimii 5 ani v-ati certat continuu pe ungeri, cantitatea si calitatea uleiului, temperatura salii, existenta caloriferelor linga pistele din margini, aveti cite 3-4 bile pentru ungeri diferite, mansoane la gauri, manusa etc, etc,etc. Si vine un pusti popicar care joaca bowling de 3 luni si cu o bila de sala se claseaza (pe tabelul general la final de tur) inaintea multor "bowleri" cu renume. Daca nu ma crezi vezi tabelul si vezi pe ce pozitie e Mihaila Dan. Si vezi inaintea cui. Ce veti face voi peste 2 sezoane? Mai mult ca sigur va veti certa in continuare. Sunt putini jucatori care stiu sa tina cond de coordonarea tuturor acestor aspecte, ca in viitor sa reprezentati un pericol pentru popicari. Este natural si firesc atunci cind vreau sa ma scarpin la urechea stinga, sa ridic mina stinga si sa ma scarpin. Pe cind voi ce faceti? Ridicati mina dreapta pe deasupra capului si va scarpinati, pentru ca e mai "cool" asa. Drumul cel mai scurt dintre A si B e o dreapta nu o curba.

      Ștergere
  4. cred ca postarea era o ironie, daca erau titulari popicarii foarte buni si dadea CFR-ul 5484, altul era castigatorul.
    dar strategia merge de minune, castiga CFR-ul cand trebuie si pierde cand trebuie.
    si vorba lui Romeo, cica de la Slowinski: asta e cea mai usoara ungere dintre cele trei(?!)

    daaaa, dupa cum se vede se vede si la scoruri.
    haha!

    cred ca iar e sedinta la Elcomex dupa atatea medii de 160-170-180.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prostul, ce e drept e drept,
    Spun şi îmi asum tot riscul,
    Aparent e-un om deştept
    Dacă nu-şi deschide pliscul.

    RăspundețiȘtergere
  6. epigrama e-un gen
    pentru oameni modesti
    si la scor
    si la "brain".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profesorul nostru de dinamica gazelor, un creier exceptional, avea un sistem ingenios de a determina IQ omului cu care venea in contact:
      Ii capta atentia dupa care in discutie incepea sa faca poante, calibrate pe IQ, incepea cu 100 si sarea din 10 in 10. Cand il pierdea, repeta nivelul poantei si daca il vedea ca ramane 'opac' cobora nivelul, prin injumatatirea intervalului.
      Ii lua maxim 10min sa evalueze un om, si te punea, in mintea lui, pe 'raftul' care trebuie.
      Printre alte preocupari este si... epigramist.

      Ștergere
    2. un profesor de dinamica gazelor ar fi foarte util in echipa CFR-ului...

      Ștergere
    3. E destul de complicat sa faci poante calibrate pe IQ. Trebuie sa ai umor in primul rand. Acuma ! Un IQ de 100 este media, oleaca spre bine, cum ar fi sa zicem 180 media de echipa la CFR la bowling. Daca fac (ei) o poanta buna si se amuza lumea (185 media), bat Splitul. Daca nu se amuza ( asta inseamna 162 media) inseamna ca i-a batut Elcomex. 100 IQ minus 20 ( a-ti zis ca e din 10 in 10 ) inseamna 80. E inca bine, sunteti in media mediocritatii din Romania. De abia acum e de ras. Si compatimit. Hai pa.

      Ștergere
    4. initial epigrama nu era in versuri, deci nici nu se punea problema rimei.
      obligatorie e doar poanta (sau ironia).
      lucrul care lipseste cu desavarsire cand apare jignirea sau injuria.

      pentru totii teoreticienii si criticii literari epigrama e un gen literar minor.

      Ai murit, bătrâne Sophocle,
      Glorie veșnică a poeților,
      Înecat cu o boabă de strugure!

      Ștergere
  7. Normal ca au bagat rezervele....... daca jucau titularii....))))), adio sala de joaca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad ca este recunoscuta valoarea titularilor de la CFR. Le-ati luat frica ?

    RăspundețiȘtergere
  9. pai titular de valoare ar fi Catalin Antimirescu.
    si mai sunt exceptionali_ Cercel, Mihaila si promitatorul Paul Rohotin.

    vorbesc ca si sportivi exceptionali, chiar daca sunt popicari.

    in formula asta n-au jucat decat cu noi.
    si poate vor juca cu IDM-ul.

    in meciul cu Elcomex-ul imi pariam mana drepata ca n-o sa-i vedem in echipa..

    RăspundețiȘtergere
  10. =))) Da, le-am luat frica, fara Catalin Antimirescu ar fi ultimii cu brio :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca unii din anonimii de mai sus sunt artizanii unui blat pe care nimeni nu-l vede din aceasta etapa.incearca doar sa acopere mizeria pe care au facut-o ei,dar asta-i treaba.eu stiu ca sunteti suparati e sportivii mei de la popice, dar asta e.si mi-ar fi rusine sa ma bata un popicar cu bila de sala si care teoretic este cu handicap in fata celor cu bile profesioniste si cu multe ore de antrenament.eu va sun sincer ca meciul cu Elcomex s-a jucat corect indiferent de ceea ce credeti voi. Catalin Antimirescu va ureaza sor la antrenamente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zi-ne de ce nu ati jucat, macar 2 dintre cei 4 mentionati de Piros! Daca sunt motive serioase, posibil sa credem ca e doar o intamplare. Daca nu, atunci intra la capitolul "coincidente" care coincid. Unii dintre noi, care va stim de mult, vom fi inclinati sa va credem. Ca atunci cand se resetau pistele din senin la spliturile voastre ( principiul era 'ce da masina'). Erati maestrii la semnale, parca erati indieni sioux. Jucatorii mai vechi stiu despre ce vorbesc.

      Ștergere
  12. Ce blat Cataline, lumineaza-ne si pe noi, chiar suntem curiosi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai ca sa te lamuresc de ce nu am jucat.mai intai te anunt ca eu mai sunt si antrenor la echipa campioana nationala la popice iar daca te uiti atent pe 18-19 am avut de jucat 2 restante in C.N.de popice la Hunedoara.Acesti baieti ai mei sunt platiti sa faca performanta si acele 2 meciuri trebuiau castigate pentru a ne califica la finala C.N.Nu-i pot obliga sa vina la bowling decat atunci cand timpul lor le permite.Referitor la resetarea de care domnia ta vorbeste,cred ca esti pe langa subiect pentru ca eu sunt destul de profesionist in sportul pe care il practic.la orice ora vrei,luam materiale egale si plecam la drum in acest sport.Si ca sa inchei ,pentru ca nu-mi face placere sa ma cert cu nimeni, uitati-va ca si alte echipe au folosit rezervele la aceasta etapa.Parerea me este sa lasati CFR-ul in pace pentru ca nu a castigat nici un meci fraudulos.Este o echipa saraca si nu stiu ce va deranjeaja ca va tine piept intr-o confruntare sportiva.APROPO!!!!! la anul o sa va luati si de cei de la Galati pentru ca vor promova si au in componenta fosti colegi de-ai mei popicari.Tot inainte!!!! ptr cine nu se semneaza, Catalin CFR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-ne si noua programul astora din CN de popice. Sa stim si noi sa coincidem cu Elcomexul. Ca el coincide cu toate.

      Ștergere
    2. nu e treaba magarului de unde bea oile apa .....un franar

      Ștergere
    3. Bea oile ? - mai bine ziceai franar cu lb. romana. Jucati bowling la fel cum scrieti. Sau ca oile ?
      Oricum autoidentificarea voastra cu oaia, animal bland care face ce zice pastorul, eeeee.... !, sigur ca place pastorului sa aiba atatea oi la curtea lui.
      Macar magarul mai are pusee de demnitate.
      Semnat: magarul

      Ștergere
  14. Alo CFR!!!! 162 medie si ziceti ca e o intamplare?162!!!!!!!!!!!nici cand veneati de la bauta ,mahmuri si legati la ochi nu dadeati media asta."Am rulat rezervele"! si marmota impacheta ciocolata......voi spuneti ca nu e blat in acelasi mod cum s-ar zice ca nu e minciuna ci omisiune.Tot aia e:adica tot blat e ,ca e indirect sau ati jucat la mishto ,cum se spune in fotbal,nu v-ati aparat corect sansele.Poate gresesc ,da prea "coincide" coincidenta.Si sa stiti ca "a nu face nimic",cateodata e mai grav cu "a face".

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana la urma chiar sunteti PENIBILI.Trebuia sa-i bateti in campionat pe CFR si sa nu faceti atata gargara pe acest subiect.Trebuie sa ai capul spart sa crezi ca a ajuns Elcomexul sa faca blat cu CFR. Si mai este o vorba" Hotii striga hotii"

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu Elcomexul a facut blat cu CFR. Elcomex probabil a jucat atat cat trebuia ca sa castige si nu a avut vre-o emotie cat de mica la gandul ca joaca cu locul trei. Mizeria este ca CFR si-a propus sa se predea in meciul cu Elcomex. In mod lamentabil si descalificant pentru ce naibii a mai ramas din spiritul acestei competitii care se vrea inca de amatori. Spun ca sunt o echipa saraca. Nici alte echipe nu sunt mai bogate, dar joaca sa castige. Daca nu pot e OK, insa nu se predau in mod rusinos asa cum a facut-o CFR. Oamenii sunt vocali si amatori de aforisme puerile precum aia cu hotii, cu oile si magarul, ironii care se vor fine cu profesori de gaze si epigrame fara rima ( autorului ii spun ca teoria literara nu admite epigrama fara rima, asadar incercarea lui se incadreaza la nivel 60-70 pe scala profului de gaze adica prostie )
    Sunt de parere ca ar fi decent din partea lor sa taca pana la sfarsitul campionatului. Ar fi un semn ca le-a mai ramas macar decenta, chiar daca s-au sters la fund cu demnitatea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest campionat se apropie de sfirsit si ca in fiecare an, trebuie sa existe discutii cu privire la CFR. In mod sigur printre anonimii ce critica CFR se afla jucatori care nu au putut invinge Elcomexul si au fost infrinti si de CFR. Asta-i face sa turbeze.Daca pe terenul de bowling si-au dovedit impotenta, macar pe acest site sa faca spume la gura. Intotdeauna au existat echipe adulate si echipe criticate. Le multumim pe aceasta cale inamicilor CFR-ului ca ne fac reclama gratuita. Chiar si negativa. Decit sa nu fii bagat in seama de nimeni, mai bine sa fii criticat. Pe aceste principii functioneaza de generatii, lumea cinematografica, lumea modei,politica, etc. Acum vad ca se poate aplica si in bowling. O zi in care nu se vorbeste de tine, e o zi pierduta. Vezi Radu Mazare, Traian Basescu, Gigi Becali,Elena Udrea, Carmen Serban, Pepe ,Mihaela Radulescu, etc. Asa ca perorati baieti, cit de mult puteti. Noi va multumim pentru serviciul pe care ni-l faceti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ca sa ti se faca reclama trebuie sa fii o persoana ce macar odata-n viata a fost la un nivel suficient de inalt incat sa merite atentie, insa unora care atunci cand trec pe langa tine nu le poti acorda atentie decat prin prisma mirosului imposibil de suportat nu le poti face reclama, nici macar negativa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce mizerii debitati, de fapt mirosul vine din propria voastra gura.

      Ștergere
  19. E o vorba pe la noi .... " Prostul moare de grija altuia "
    Si cam multa lume e preocupata in general de ce face vecinul, colegul, adversarul etc .
    In rest mai nimic ... frustrari si iar frustrari .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca doar la noi la romani exista vorba asta, fiind ilustrat astfel celebrul individualism pagubos al romanului de care vorbesc toate studiile sociologice, de la Gherea incoace. Societatile umane in care diversi prosti mor de grija altora sunt societati mai avansate decat a noastra, vezi societatile scandinave. Oamenii care mor de grija altora manifesta civism, pentru ca stiu ca poate exista situatia in care ei insisi sa aiba nevoie de grija altora.

      Ștergere