vineri, 3 februarie 2012

Romeo la al 8-lea 300!

azi, la antrenament pe Beijing, pe pista  cu Andrei Stoican, pe B4, in IDM.
L-a dat jos pe Ioan Ionescu, cica fara sa vrea.

sa fie primit!

are 7 de 300 in IDM (unul in concurs) si unul in Suedia.
asta, probabil,  fiindca l-au suparat ieri cei de la IDM, care i-au batut pe elcomexi la o miuta mica, Ioan Ionescu fiind primul dintre toti.

nu-i bine sa-l enervezi pe Romeo!


6 comentarii:

  1. A fost interesanta atmosfera. La desperado l-a provocat dl. Grecu pe Takis, neincalzit. De la noi jucau Ioan, Viorel si Briciu.
    Takis, sigur, l-a batut pe dl. Grecu, dar nu ar fi prins echipa cu 237. Ceilalti au dat 248, 256 si 277.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Romeo ! Superrrr

    Pentru o informare corecta a cititorului
    Ioan Ionescu nu a participat ieri la "miuta" !
    si alta dezinformare !!
    D-l Ion Grecu a sponsorizat cu 5000 de Euro participarea
    juniorilor la CE si nu 3000 de Euro cum ai scris
    :(

    RăspundețiȘtergere
  3. pai a cam trecut un an de la 300-le lui ioan. avea cam multi paianjeni pe el....:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa fac unele rectificari ptr. informarea corecta a cititorilor dvs,vreau sa cred ca ai fost dezimformat si nu ai avut alta intentie.
    In miuta dintre IDM si ELCOMEX dl.Ioan Ionescu nu a jucat ,deci nu avea cum sa fie"primul dintre toti"dar putem spune acest lucru despre dl Mihai Ionescu si tot ptr.buna informare pe locul 2 s-a clasat dl.Grecu Ion (200 medie din 5 partide)
    Tot ptr. buna informare a cititorilor suma cu care dl.Grecu Ion sponsorizeaza lotul national de juniori este de 5000 de euro in conditiile pe care le-ai comunicat si tu .
    Atit am avut de spus sau de rectificat sper ca nu am deranjat,pastram legatura ptr.o mai buna informare a tuturor.
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  5. precizari direct de la sursa: Ioan Ionescu nu a fost primul la miutza, fiindca n-a participat decat la desperado, ci Mihai Ionescu(mea culpa)- peste 200 media, iar al doilea Ioan Grecu- 200.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce haioase sunt birfele :) mai vreti una ?! :) in freamul 2 de la desperado romeo zice, ca sa ma agate ( nu cunosteam pistele, eu neparticipind la "miuta" ci la un antrenament separat cu dl takis ) ca pune separat pariu cu mine. ii raspund, ca sa vad si eu ce face el pe pista si cam in ce hal se arata ungerea, ca ii raspund dupa ce da el. el da un spear si eu leg totul din freamul 4. ma bate briciu marius, care rateaza strikeul doar in freamul 9, altfel il dadea pe romeo jos de pe pista 5. normal ca bombeo s a pus pe treaba si a marcat la " paianjen " . dar "sutica" ramane a mea :)))) ioio

    RăspundețiȘtergere