miercuri, 17 iunie 2015

Ce se mai intampla cu individualele si cu noua federatie

s-a creat un grup SECRET pe FB, numit Bowling Romania, cu putini membri (86 de membri, nu toti bowleri) , ca o alternativa la grupul Bowling (233 de membri)

Au inceput sa posteze oferte de pret (pe ambele grupuri) pentru individuale duo-trio, dupa formula: hai sa facem duo-trio la MGM si individuale la IDM.
oferta Trickshot e bagata mai mult ca sa faca act de prezenta, fiind si nespecifica

N-as putea sa va spun de ce folosesc FB ca si canal de comunicare, fiindca nu toti au acces la FB/grupurile secrete si nesecrete de pe el.
in plus se folosesc si pseudonime, valentino yamaha fiind(se pare) Mihai Ionescu.

asta reflecta doar o segregare intre unii care cred ca sunt mai indreptatiti si ceilalti, de genul: "hai sa facem noi ceva de capul nostru, fara sa stie toti si fara opozitie!"

datele finalelor raman mai mult ca sigur cele din iulie( 4-5 la duo-trio si 18 la individuale), dupa urmatoarele argumente:

- 6 jucatori dintre cei 16 calificati in finala CNI sunt de la IDM si  participa la open, iar cei 3 unguri (Zoltan, Gabor si Kacso)  nu sunt de acord/nu pot sa joace week-end-ul asta.  Asta face o majoritate de 9/16.
- timpul de decizie si de organizare e mult prea scurt
- rolul FRPB in momentul de fata e nul, odata ce s-a aprobat separarea si  doar trebuie inscris actul la tribunal. Nu mai exista "Inalta Poarta!"
Nu ar mai trebui colectati nici cei 10 lei/jucator, ba ar trebui sa ne dea banii de cotizatii inapoi, corespunzator datei la care s-a produs separarea

nu e  niciun argument valid ca sa jucam acum, cat timp Romeo a anuntat ca jucam in iulie (o decizie stupida, dar toti au luat la cunostinta de ea si au luat-o de buna)
in plus, nu avem un format stabilit pentru turneul final CNI, desi cel de anul trecut, cu 12 jocuri de calificare pe 2 ungeri diferite  si 8 jocuri Round Robin pe ungere mixta,  a cate 2 jocuri la total popice, a fost foarte reusit

cat timp nu avem aleasa o noua CCB, care sa gestioneze competitiile care au mai ramas sezonul asta plus campionatul viitor, vom tot avea parte de tot felul de miscari haotice, in care fiecare vrea altceva.

parerea mea este ca trebuie convocata o adunare a cluburilor care sa:

1) desemneze o conducere provizorie a viitoarei federatii, in care, eventual, fiecare club sa aiba un membru, iar conducerea executiva, cei care vor pune efectiv pe picioare noua federatie, sa fie un numar restrans, poate 3/5
este esential sa avem un jurist bun care sa faca parte din echipa executiva de conducere a noii federatii, Raluca Gindac fiind cam singura optiune valida acum

2) desemneze o noua CCB, care sa se ocupe de gestionarea campionatelor pana la infiintarea noii federatii.
Parerea mea, bazata pe experienta, e ca din ea ar trebui sa nu faca parte membrii prea opinionarzi si tentati de decizii excesive, gen: Romeo, Catalin, Piros, Pavel, Cici, Bebe Ioancea, Remus Antimirescu

un bun sef pentru ea ar putea fi Mircea Nicolescu, insotit de membri mai neutri si mai "pasnici"(Gabi Dumitrascu, printre ei), inclusiv membri din Harghita- Covasna, care au fost mai mereu ignorati.

intalnirea cluburilor nu ar trebui neaparat sa fie clasica, cu delegati doar "fizici", cei care nu pot veni fizic sa poata totusi sa-si exprime opiniile si voturile la telefon/Skype etc.

e un mod de lucru pe care eu l-am implementat la CCB si merge de minune, altfel e foarte greu  sau imposibil sa-i aduni pe toti.

Ramane oarecum pe umerii  Geaninei Dumitrascu si, eventual, a Ralucai Gindac, sa convoace aceasta adunare, ele fiind vectorii initiativei noii federatii.

cat despre mine va repet: va stau la dispozitie, cu sediul si munca, dar nu mizati pe mine ca lider.

50% sunt out of bowling forever!(sindrom bipolar)

11 comentarii:

  1. ...AM INTRAT IN SPORTUL ASTA DIN PLACEREA DE A JUCA, DAR IMI DAU SEAMA, PE ZI CE TRECE, CA E DIN CE IN CE MAI GREU... MAJORITATEA CELOR IMPLICATI IN BOWLINGUL ROMANESC SUNT NISTE PERSOANE DIFICILE, CA SA NU ZIC IMPOSIBILE... AM SI EU O INTREBARE : CARE SUNT ''DATELE STABILITE IN IULIE PENTRU FINALE"? EU MI-AM FACUT UN PROGRAM PE VARA FUNCTIE DE DATA DE 20 SI 21 IUNIE LA INDIVIDUALE SI S-AR PUTEA SA MA TREZESC CA AFLU CU CATEVA ZILE INAINTE CA NU POT PARTICIPA LA 'DATELE STABILITE''...ATUNCI CINE DRACU' STABILESTE CAND SUNT FINALELE LA INDIVIDUALE SI CARE SUNT ACESTE DATE? ...SI MAI BINE MA OPRESC AICI CA MA APUCA NERVII... DANIEL DUMITRASCU

    RăspundețiȘtergere
  2. In calendarul competitional e mentionata doar o data. ATAT. E mai mult o planificare decat un program competitional.

    Dupa cum bine stii CCB-ul nu mai exista si pentru a se disputa un turneu final e nevoie ca cineva sa se stabileasca detaliile organizatorice gen sala unde sa se desfasoare acest turneu, formatul pe care se joaca, costuri, ungeri, etc

    Cine crezi tu DD ca trebuie sa decida acest lucru in noua federatie ? De ce nu o face ? De ce nu a facut-o pana acum ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulie - August mergem în concediu.....majoritatea, ce facem?

    RăspundețiȘtergere
  4. Este CCB
    nu poate lua decizii....
    Dar este atat cat este
    Aia cu demisii sa stea acasa cu toata sustinerea ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista, dar nu exista.
      cred ca esti singurul care vede lucrurile asa

      Ștergere
  5. 1. Valentino Yamaha, sigur nu sunt eu.
    2. În momentul de față, din punct de vedere juridic, toate cluburile sunt încă afiliate la FRPB.
    3. Gestul de voință unilateral nu produce consecinte juridice decât după ce FRPB se va duce la tribunal și va obține o sentința definitivă de scoatere a cuvântului Bowling din titulatură.
    După aceea vom fi obligați la dezafiliere și probabil vom rămâne în aer, o vreme.
    Nu cred că se va grăbi cineva de la ei să facă asta, cel puțin până după aprobarea bugetului pe anul viitor.
    4. Forul de conducere este, încă, CCB (ce/cine a rămas din el)
    5. Actualele campionate Naționale sunt desfasurate, încă, sub egida FRPB.
    Altfel nu se poate utiliza titulatura de "naționale" sau "ale României".
    La anul, dacă se va juca ceva, va fi maxim "Campionatul Intercluburi" fără vreo valoare națională sau internațională.
    6. Dacă se dorește federație, trebuie angajat un avocat cu experiență, plătit și dat termene.
    Este ușor să ridici mâna și să strici fără să te gândești la consecințe, dar infinit mai greu și costisitor să finalizezi o construcție nouă.
    7. Clubul nostru, sigur nu dorește să fie printre membrii fondatori ai noii federații.
    Asta nu înseamnă că nu ne afiliem odată înființată.
    8. Dacă îmi permiteți un sfat, prevedeți în statut ca presedintele federatiei să fie ALES ANUAL, după sfârșitul anului competițional.
    Dacă este bun, nimeni nu va avea nimic împotrivă să rămână, dacă nu, avem șansa, asa zice democrația, să alegem un altul, mai capabil.

    Mihai Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare rau, nici macar nu mai citesc ce scrieti, doar va public, fiindca m-am lamurit de mult

    RăspundețiȘtergere
  7. 9. Prevedeti in Statut modul de dizolvare al noii Federatii !
    Presupunem 50% + 1 din noii veniti, majoritari de altfel, doresc dizolvarea si afilierea la popice sau la Federatia Prostituatelor ca ne asemanam la nr de gauri (trei)

    10. Site web !, nu FB, nu blog.

    Gigel Audi R8 second hand 2 gauri nelamurit

    RăspundețiȘtergere