marți, 23 iunie 2015

Finala Ligii IDM de primavara

va avea loc maine, de la ora 19.
Finalistii vor fi cunoscuti la sfarsitul zilei de azi, atat la echipe cat si la individual.
Bowling Kings si Flash nu si-au mai disputat restantele, asa ca adversarii lor au castigat cu 6-0, fiindca ei jucasera deja, cu scor ascuns.
Sniper nu si-a jucat restanta cu Bulanski.

Clasamentul de la individual si de la echipe a fost influentat puternic de echipa Sir, care nu s-a prezentat la meciul cu Hotballs si care a jucat doua restante intr-o zi, iar fetele au cedat in cea de-a doua.

Rezultatele le gasiti AICI. Si rezultatel finalei vor fi live tot aici.
daca depistati greseli grave, care modifica clasamentul, sunati-ma!
Clasament echipe

Clasament individual

8 comentarii:

  1. Florin Orban, The Saints23 iunie 2015 la 16:36

    Întrebare: Dacă avem două echipe care nu se prezintă, niciuna, la restanța directă dintre ele, primește fiecare câte trei puncte? Sau niciun punct, cum ar fi logic și sportiv?

    RăspundețiȘtergere
  2. Așteptăm cu interes...

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări finaliştilor şi mult succes diseară! Mulţumiri lui Vali pentru buna organizare. Sper să ne revedem la următoarele competiţii.

    RăspundețiȘtergere
  4. HAI AVANTGARDE !! STIU CA PUTETI !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. MITEA - AVANTGARDE25 iunie 2015 la 16:25

    As vrea sa remarc aici buna organizare a competitiei, meritul revenindu-i, in exclusivitate, dlui Vali PIROS. In ciuda unor guri rele (a se vedea un ''lunetist'' care tinteste prost dand vina pe altii si, pe deasupra, si plin de suspiciuni si motive de tot felul), tin sa spun ca, organizatorul a dat dovada de obiectivitate/corectitudine da capo al fine. Referitor la finala, se poate spune ca echipa mea si-a dorit foarte mult sa obtina maximum de premii, si a reusit. Felicit toate echipele participante, mai ales finalistele. Repet, ca si alta data, chiar daca nu am fi prins podiumul, as fi avut aceleasi pareri, dar pe care, poate, de suparare, nu le-as fi postat aici. Sper, totusi, intr-o reconciliere/renegociere, pentru ca viitoarele ligi sa se dispute tot la IDM. Respect maxim, VALI PIROS! Felicitari fetelor lui Nae pentru lupta sportiva: se vede ca au mostenit spiritul de combativitate de la tatal lor. Si mai sper intr-o strangere de mana, macar diplomatica, intre doi mari jucatori (stiu ei despre cine vorbesc). FORTZA AVANTGARDE!!!!!!

    RăspundețiȘtergere