marți, 9 iunie 2015

Propuneri de la dl. Grecu

am primit azi de la Ion Grecu urmatoarele propuneri:

- sa se convoace toate cluburile pentru a discuta viitorul campionatelor individuale, echipe etc, care i se par perimate si costisitoare (implicit si discutarea viitoarei federatii, n.r)
- sa gasim o locatie din Bucuresti unde sa se mute cele 6 piste de la Cernavoda si sa fie 14+6= 20 de piste, unde sa joace si Elcomexul
- se ofera sa suporte costurile timp de trei ani pentru ca loturile largite seniori+juniori sa joace gratis, plus costul unui un antrenor strain
- e de parere ca Presedintele federatiei sa fie neimplicat, ca sa fie obiectiv
- conducerea federatiei sa fie colectiva, un vot, un club
- nu vrea nicio functie pentru sine
- dupa trei ani de pregatire intensiva, e de parere ca vor aparea si rezultate si vom putea solicita si fonduri de la minister. Nu poti cere acum, daca nu ai rezultate (pt. Dana Nitu, n.r)

aici cred ca s-ar putea deja sa se insele, Romeo are sanse bune la cel putin o medalie...

Probabil ca am fost ales pentru transmiterea aceste mesaje in calitate de "mogul" media si pentru calitatile de redactor, nu e nimic obscur.

10 comentarii:

  1. Desi nu ai vrut sa-mi publici comentariul legat de ipocrizia mesajului, poate pe asta il vei publica.
    Si nu am mai fost in filmul asta odata, cu Grecu ? Si ce va urma ? Iar vor fi selectionati doar aia care pot sa-si lase slujbele si sa se supuna regulilor stabilite de Grecu ? Si iar se va razgandi de 100 de ori ? Si iar sa-l credem ca nu doreste nimic ? Si iar vom fi atat de fraieri sa-i cadem in capcana ? Suntem atat de prosti incat sa repetam iar greselile trecutului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar ai curaj sa te semnezi.

      Ștergere
    2. Si daca nu e semnata postarea inseamna ca nu e adevarat ? La cateva zile dupa ce voteaza contra separarii, Dl. Grecu vine si spune: " Vai, dar este fals ca Elcomex se opune separarii." Cum naibii mai poate solicita credibilitate un astfel de om ? Cum naibii mai sun insi dispusi sa-i acorde credit si sa ne si bata obrazul ca nu dam doi bani pe propunerile respective ? Cum Domnu' Viorel ? Pai nu a mai facut propunerile astea sau unele de acelasi fel si apoi s-a razgandit si apoi a facut altele si tot asa ? Are cineva vre-o indoiala ca atmosfera de rahat din bowling, cluburi care s-au retras din campionat, jucatori care s-au scarbit si refuza sa mai i-a parte la o competitie golita de continut si toata fundatura in care s-a ajuns nu ar avea legatura cu ce a facut Dl. Grecu in ultimii ani ? Stai linistit, nu sunt las, vreau doar ca atunci cand ma duc sa joc sa o pot face in liniste, nu sa ma bage in seama toti falitii lui Grecu.

      Ștergere
    3. Campionule !!! esti cumva la Europene ? Crezi ca bowlingul se invarte in jurul tau ? Sau crezi ca un caracter ca al tau face mai mult decat investitiile Domnului Grecu in bowling? Persoane ca tine sunt motivul pentru care oamenii cu bani iau fraiele in maini si fac ei reguli.

      Ștergere
    4. Mai nene, uite o idee. Poate de data asta cu mai putine investitii si cu mai mult caracter va iesi ceva mai interesant. Am vazut cum e cu oamenii cu bani care iau fraiele in maini si fac reguli, scuze isi fac reguli. Hai sa vedem si cum e cu bani mai putini, dar cu reguli clare si neinterpretabile. E plina tara asta de oameni cu bani care fac reguli si suntem tot tara de lumea a treia.

      Ștergere
  2. Apropo de mutatul pistelor de la Cernavoda, cand ma intorc din concediu la mare pot io sa aduc una in Bucuresti, scuze dar n-am mai mult loc in masina. Iar in privinta locatiei, daca tot s-a oferit Vali cu federatia, hai sa ducem si pistele la el acasa. Dl. Grecu inca ne crede imbecili. Vorbeste de mutatul pistelor si de locatii in Bucuresti de parca ar vorbi de saci de cartofi si inchiriat de depozite de legume. Si cum e asta, sa gasim sala ? Sa fie mare sau mica ? De inchiriat sau de cumparat ? Sa punem pistele una langa alta sau cum or intra ? Facem sala comerciala sau de antrenament ? Mai bine o facem totusi la Caracal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai exista alta locatie in Bucuresti , in afara de IDM , unde sunt deja 14 piste ?

    RăspundețiȘtergere