duminică, 21 iunie 2015

IDM Open- sfarsitul calificarilor si finalele

rezultatele sunt online AICI
Clasamentul final al calificarilor
dupa primul pas,
la B se califica in finala de 4 Roxana Pisaltu, Florin Vatau, Tufan Mihai, Stoica Ovidiu
iar la A, Romeo Gagenoiu, Dumitrascu Victor, Ioan Ionescu si Maria Ursu

Finalele sunt castigate de Roxana Pisaltu si Victor Dumitrascu!!!


29 de comentarii:

  1. Categoria C se joaca doar in familie?
    Propun sa se numeasca categoria Dascalu-Trandafir sau invers.
    Cum se verifica valoarea participantilor inscrisi la amatori?
    Domnisoara Bacila are scor de categoria A... de fapt sunt jucatori inscrisi la aceasta categorie care nu au acest scor!
    Stiu ca nu aveti nicio putere... sunt doar intrebari retorice...prostii de amatori care tot vin si joaca nu au nicio sansa.

    RăspundețiȘtergere
  2. In loc sa va uitati in curtea vecinului mai bine v-ati concentra pe propriul joc, poate ati depasi cuplurile Trandafir - Dascalu ! Doar nu se vor interzice jucatorii pentru ca au un anumit grad de rudenie.. mama, tata, sot, fiica ..etc ! In legatura cu scorul drei Bacila sa stiti ca nu e maximul categoriei C, in mai sau iunie 2014 locul 1 la categoria C a obtinut o medie de 204 !!! Si vizavi de schimbarea denumirii categoriei sa stiti ca anul trecut nu a fost numita catregoria Vatau- Babiciu-Sumedrea desi au fost in top 3 mai tot timpul anului si cu scoruri foarte mari 177-178-198 .. In concluzie as propune sa va documentati inainte sa aruncati cu noroi in jucatori ! Doamna Trandafir nu merita acest lucru, si presupun ca nici Dascalu, din moment ce nici unul nu a castigat locul 1 niciodata, nu de mai multe ori asa cum s-a intamplat anul trecut... Si din nou presupun ca nu jucati de mult timp ca sa stiti aceste lucruri... Asa ca in loc sa fiti frustrat(a) mai bine va antrenati sa va meritati locul , acolo pe podium, in loc sa va plangeti prin comentarii ca nu aveti nici o sansa ! Nu se face performanta asa.. Puterea sta in ( bila ) dvs! Toate cele bune ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca e prea agresiva discutia, la C entuziasmul e maxim, ca si nivelul de competitivitate.
    sa nu uitam ca primii trei de la editia asta vin din provincie si fac eforturi considerabile ca sa participe.
    despre tehnica nici nu vorbim, sunt jucatori pe drept, unii raman cu dreptul al linie samd.
    iar lde la e un progres mai mult sau mai putin natural, catre B si catre A.
    Vatau, Buca, Babiciu, Patricia au migrat repede spre B si se pare ca nu se vor opri acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este, Vali ! Jucatorii trebuiesc incurajati ! Daca o aruncam pe dna Trandafir in B, probabil va mai veni o data, a doua oara garantat, nu! Si astfel se pierd jucatori.. la fel si cu provincia..Este bine totusi ca este competitivitate si ca vin noi iubitori de bowling.. Sa-I incurajam , nu sa le punem bete in roate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela nu a castigat niciun concurs de C si joaca cu bila de spare de 10, iar mediile ei nu justifica trecerea la B.
    parerea mea....

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta ziceam si eu.. Trandafir -Dascalu nu au castigat nici unii locul 1, de asta nu am inteles comentariile ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Aprinse discutii in miez de noapte...:))) Hai sa nu mai fim rautaciosi, toti avem sansa sa castigam daca ne antrenam si progresam..!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu este vorba de rautate! Este vorba ca nu toti sunt tratati la fel! Poate va amintiti ca luna trecuta un jucator entuziast care venea din provincie, probabil la a doua sau a treia participare a fost trecut de la C la B dupa 2 jocuri din cele 4 si nici nu mai castigase vreodata! Asta la [propunere si insistentele dsoarei Patricia Ene! Era frica ca nu mai castiga! Si fiind de a "casei", amfitrionii au percutat imediat! Vatau a imbatranit la C avand o colectie impresionanta de genti si bile! De aceea sunt discutiile acestea! Cred ca o treime din participantii la C ar trebuie sa fie in B! Asta conform mediei realizate la fiecare open. Este un lucru benefic si pentru ei ca are cu cine concura! La fel si de la B catre A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonimule, domnisoara (mai corect, doamna) Patricia Ene, adica fix cea care iti scrie, te asigura ca nu a propus nicio secunda, daramite sa insiste ca Damar sa fie trecut in B in momentul in care a facut acea medie. Nici macar nu ma aflam acolo.
      Ca fapt divers, Damar a fost pe podium in C, cel putin o data. Plus ca juca de mult timp in C, plus ca inteleg ca era si legitimat la un club. Probabil ca decizia de a-l avansa a fost pe deplin intemeiata. Inca o data, nu e treaba mea, chiar ii apreciez efortul si daruirea pt acest sport.
      Si daca tot iti permiti sa faci afirmatii total nefondate la adresa mea, jignindu-ma ca as fi cersit acel loc I, o sa-ti mai spun niste lucruri despre mine. Ei bine, afla ca din orgoliu personal, dar si din respect fata de ceilalti concurenti, am trecut in B dupa numai trei openuri. Si mai afla ca am investit multi bani in bile, in echipament, in ore de antrenament, ca am muncit de am bataturi in palme, multe ore pe saptamana, ca sa pot sa sper ca voi fi din ce in ce mai buna. Ceea ce iti doresc si tie!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. M-am simtit datoare sa intervin:
      1) in primul rand sa multumesc anonimului care a scris exact ceea ce trebuia, si mai ales faptul ca eram eu banuita de acest text,ce nu-mi apartine, dar care a fost scris foarte bine, felicitari persoanei in cauza ! (rog pe cel(cea) care si-a sacrificat putin din timpul personal sa scrie aceste cuvinte,sa-mi dea un semn, cu toate ca nu avea nici o obligatie, dar probabil a simtit si el(ea) nevoia sa intervina...si-i multumesc pe aceasta cale !)
      2) al doilea rand, ca drept la replica draga Patricia, nu zi ca nu ai facut gura ca Mehmet sa fie trecut la B, cand chiar pe pista cu el ai facut istericale, in fata lui,sunt si martori,dupa cum bine ai vazut ca a scris si persoana de mai sus (dar acest lucru nu l-a facut decat sa-l amuze foarte tare,si sa se simta mai bun , iar pentru asta iti foarte multumesc :* )
      Afla ca el a fost o singura data pe podium, la IDM, in grupa C, iar a doua oara ai avut tu grija sa nu mai fie....dar stai linistita ca nici cu asta nu ai reusit sa-l superi, fiindca am recuperat eu cu varf si indesat ( cu acel rezultat de medie 190,25 care a fost obtinut dintr-un singur squad, din ambitie si din orgoliu (ca tot pomeneai de orgoliu personal), sa stii ca puteam si mai mult!)
      3)afla ca nici unul dintre noi (adica cei 4 pe care ii ai in vizor mereu), momentan nu suntem legitimati la nici un club de bowling,asta pentru cultura ta generala.
      4)cat despre banii cheltuiti cu jocurile de bowling,aici da-mi voie sa te contrazic, cred ca vorbesti in necunostiinta de cauza, nici prin gand nu o sa-ti treaca tie ,cati bani am cheltuit noi cu acest sport "bowling", cat timp am petrecut noi, ore in sir, nopti tarzii, dar totul a fost DOAR pentru "fun"..... eu nu am facut bataturi in palma, si poate nu am muncit asa de mult ca si tine(dar eu sunt foarte multumita de rezultatele mele),dar sa stii, am obosit si eu, dar de distractie doar.....ca si aceasta venire la IDM Club, a fost tot pentru spiritul de competitie ,si pentru satisfactia personala ....ceea ce am si reusit.
      5) noi nu venim o data pe saptamana la turneu, sa stii, venim o data pe luna, in rest ne ducem unde vrem noi, pe banii nostri comandam noi ,nu altii.....cat despre rugat "sa am noroc" , te inseli,aici nu se joaca carti,table, poker,etc..este totusi un joc in care sa-ti folosesti creierul,dar na........si oricum cineva acolo sus ma iubeste, nici nu e nevoie sa ii cer eu acest lucru, mi se da neconditionat !
      Toate cele bune iti doresc, sa ajungi sa fii si tu la fel de mandra ca si mine pentru barbatul tau.

      Ștergere
    4. Multumesc Manuela dar nu am facut-o special ptr Mehmet! Am facut-o in spiritul corectitudinii Si al competitiei. Sunt pre multi lipsuri Si nu le putem trece cu vederea la nesfarsit mai ales ca vrem Sa dezvoltam acest sport, Sa facem tot posibilul Sa vine cat mai multa lume Sa Il practice cu placere Si in spirit de Fair Play!

      Ștergere
    5. Patriciia n-a avut nicio treaba cu trecerea lui Damar la B, organizatorii decid lucrul asta, Mao sau Briciu, iar primul imi mai cere mie parerea.

      unii jucatori amatori nu au jucat niciodata la C, fiindca erau de peste 150. asa a fost considerat si Damar, care avea totusi 3 turnee la C, n-a fost trecut din prima la B.
      Radu Stanescu a fost trecut repede la B anul trecut, fiindca el a se batea cu Marian Popoescu la Ploiesti, pentru locul intai samd.

      repartizarea pe categorii tine numai si numai de organizator.
      anul acesta au consoderat ca daca ai legitimati esti obligatoriu de B, ceea ce valoric nu se confirma prea des.

      fetele Gheorghe nu se apropie niciodata de cut-ul la B, si nici la C n-ar castiga niciodata nimic.

      legitimatie poate sa obtina oricine cu 70- de lei, dar asta nu inseamna ca e de B, e o delimitare administrativa si nu pe baza de scor.

      dar asa considera organizatorii turneului si avand in vedere ca e un turneu privat, asta e!

      Ștergere
    6. Scumpa mea, cultura mea generala nu consta in cine este sau nu legitimat la un club de bowling. Apoi, cred ca trebuie sa-ti revii un pic. Despre ce vorbesti? Voi 4 "care sunteti mereu in vizorul meu"?! Ma faci sa rad. Care voi 4, de ce ati fi in vizorul meu? Retine, te rog! In vizorul meu sunt oamenii de la care am de invatat, care au o tehnica frumoasa, care stiu ca au muncit mult sa ajunga unde sunt, care pot fi un exemplu pentru mine. Admir oamenii modesti (cum ar fi fost ca Victor, care l-a batut pe Romeo, sa inceapa sa se bata cu pumnul in piept pe net ca a reusit performanta asta si ca o sa-l mai bata si data viitoare?). Atitudinea ta spune multe si mi-e teama ca te crezi muuult mai importanta decat esti de fapt, cel putin in ochii acelora care chiar stiu sa joace bowling. Hai sa ne pastram decenta si sa incercam sa ne vedem lungul nasului.

      Ma opresc aici, pentru ca nu-mi doresc sa intru in polemici fara sens, mai ales cu oamenii care chiar nu sunt in sfera mea de interes. Oamenii destepti se ghideaza dupa un proverb celebru, pe care nici nu are rost sa-l mentionez.

      Ștergere
  9. Pacat ca regulile sunt, pentru a putea fi incalcate mai usor .

    RăspundețiȘtergere
  10. Stimata Doamna Ene Patricia, eu nu te-am jignit sub nicio forma. Nu am zis ca ai cersit ci doar ca ai avut teama de a pierde locul 1. Afirmatiile le fac in cunostinta de cauza si sunt cel putin 2 persoane care te-au auzit cand ai cerut ca Damar sa fie trecut la B! Mai mult de atat, el a jucat la C max 3 turnee. Nici macar nu este legitimat (o fi la vreun un club de fite, in niciun caz la bowling)! Faptul ca ti-ai cumparat echipament si ai muncit (antrenat) arata ca esti ambitioasa si iti doresti ceva de la sportul asta, cum sunt multi altii dar fara a epata. Sunt multi care au intrat direct la B fara alte pretentii! Sunt altii care au fost trecuti la A fara a se compara cu cei de acolo! Dar nu s-au uitat in gradina altuia! Te respect, ca si pe ceilalti, ptr prezenta in sala de bowling dar respectul trebuie sa fie reciproc si sa ne uitam pe pista noastra si nu la vecinu'! In rest toate cele bune , Stimata Doamna, si sa iti merga cat mai bine!
    PS Ptr organizatori: Cei care au cel putin un podium, sa treaca imediat la o categorie superioara! La fel si cei care fac parte din diferite cluburi! Legitimati sau nelegitimati! :-)

    Un impatimit impartial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repet, cand Damar a facut acea medie peste a mea, nici macar nu eram in sala. Si nici dupa, pt ca nu am venit dum dimineata. Am spus de mai multe ori ca atat el, cat si Mihaela, dupa 4-5 turnee cu medie mult peste 150, ar trebui sa joace la B. Am spus asta public, fara sa ma ascund sub vreun anonimat sau sa trag pe cineva dintre organizatori de maneca, asa cum sugerezi tu ca am facut. I-am spus si Mihaelei parerea mea, si nu am spus-o de frica sa nu pierd vreun loc, ci pentru ca eu cred ca ei sunt jucatori buni, care pot sa joace oricand la B. Eu optez pentru libera exprimare, nu stiu altii de ce prefera sa se ascunda si, eventual, sa barfeasca pe la colturi. Apoi, tot ei ii arata pe altii cu degetu cum ca se uita in gradina altora. Iar faptul ca noi suntem "de-ai casei", iar voi din provincie, chiar e o idee de care trebuie sa scapi cat mai repede. In sport, toti pornim cu aceleasi sanse, indiferent de unde suntem, cate studii sau bani avem. Munca si talentul fac diferenta.


      P.S Si nu ti am spus nimic ca sa epatez, ci ca sa intelegi ca muncesc, investesc, nu vin o data pe saptamna la turneu si ma rog sa am noroc.

      Ștergere
    2. Anonimul impatimit este forte multumit ca ai "reusit" ca recunosti cumva. Reactia Ta a fost in calificari si nu duminica la finale. Atunci Damar a vent direct la B, under s-a comportat excelent!
      Si apropos... de regulament; La open-ul de luna trecuta, un finalist de la B nu a fost primit la finale in bermude, conform regulament. Omul s-a dus Si si-a cumparat pantaloni de la Mall Si nu tocmai ieftini. Tu, dand dovada de respect fata de ceilalti jucatori, Ai vent la finala de ieri intr-o tinuta neadecvata, de strada sau de club nicidecum ptr un joc de bowling, cu atat mai mult o finala cu pretentii! Asta inseamna sa fi de a casei! Ar trebui Sa investesti Si in echipament (imbracaminte) de bowling! Felicitari Roxana Pisaltu, Mihaela Trandafir, Irina Punga Si restului fetelor! Mult success la toate categoriile Si toate competitiile!

      Ștergere
  11. Draga noastra Patricia, pot sa iti garantez ca nici un jucator de la C nu este legitimat la un club.. Informeaza-te te rog inainte sa faci afirmatii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am spus "inteleg", am crezut ca se intelege ca nu e o afirmatie, ci un lucru pe care l-am auzit neoficial. Apoi, nu am de ce sa ma informez pentru ca nu ma intereseaza aspectul. Repet, il respect, il apreciez pe Damar si ii prevad multe premii, pentru ca omul este talentat.

      Ștergere
    2. Si ca o concluzie, hai sa ne auzim/citim mai des numele pe aici legat de lucruri frumoase, constructive, si mai putin legat de reprosuri sau frustrari personale. Iar daca avem nemultumiri cu privire la regulament, propun sa discutam asta pe fata, cu organizatorii, si sa vedem cum se poate ajunge la un numitor comun. Daca avem o noua federatie, poate avem si un regulament mai bine pus la punct. Si eu, de ex, cand am fost la C, am simtit nevoia unei finale. E doar un aspect... E un motiv in plus pt care ma bucur ca am trecut la B. :)

      Ștergere
    3. turneele open private nu au legatura cu federatia, in principu.
      dar se pot spropune, ca in SUA , mai multe categorii valorice, de care sa tina cont si organizatorii privati

      Ștergere
  12. Seara buna ! Stie cineva cand se afiseaza clasamentul masters pt categoria B ? Din cate vad doar A este afisat...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce se intampla aici, fratilor? V-ati hotarat sa va eliberati frustrarile in comentarii ?:) Regulamentul este interpretabil, intr-adevar, dar mi se pare logic si de bun simt, daca ai castigat locul 1 la o categorie sa migrezi imediat spre urmatoarea..., nu sa scoti un jucator in timpul squad-ului , asta nu a fost corect, dar nici sa stai ca Vatau la C sau Popescu la B o vesnicie in fruntea clasamentului ! Sa se stabileasca precis aceasta regula si atunci nimeni nu va mai avea nimic de obiectat ! Seara faina :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Problema nu este ca se elibereaza frustrari, ci ca acest lucru se intampla intr-un mod agresiv, ofensator si sfidator la adresa altor concurenti. Asta, in loc sa-si lamureasca dilemele si sa-si elibereze frustrarile, intr-un ton constructiv, fata in fata cu organizatorii. Ca niste oameni cu coloana verticala ce se pretind...

    Desigur, e mai simplu asa, decat sa incerci o discutie civilizata. Este mai mult decat penibil sa sugerezi ca la insistentele mele (auzi ce persoana importanta sunt si eu n-am stiut) a fost trecut un jucator in B. Daca stiam asta, zau de nu insistam sa se si trieze un pic printre jucatori, in functie nu numai de calitati, tehnica etc, ci mai ales de caracter. ;) Ca sa ne faca placere si sa ne simtim bine atunci cand ne intalnim sa jucam.

    Unii, inteleg ca vin la acest turneu special ca sa "bata"
    pe x sau pe y, evident, din frustrari, din complexe... Iar daca reusesc, chiar si-o iau in cap, in loc sa munceasca, sa fie perseverenti, sa inteleaga ca mai au multe de invatat si ca valoarea o castigi in timp, printr-un complex de calitati.

    Altii, ca si mine de exemplu, pentru care am si toata stima, vin acolo sa joace cu modestie, stiind foarte bine ca sunt altii muult mai buni, ca pot persevera, ca isi pot imbunatati tehnica, jocul, ca se pot autodepasi. Fara arogante ieftine, fara cuvinte aruncate la nervi, doar cu speranta ca intr-o zi chiar isi vor merita locul printre cei mai buni. Amin! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Hai ca am trait s-o vad si pe asta!!! "Altii, ca si mine de exempli, ptr care am si toata stima...."! Modestie intruchipata! 😂😂
    Dupa ce ca textul este greoi si neinteligibil ne mai si ridicam in slavi! De fapt acolo unde ne este nasul!
    Stimata doamna iti place tare mult sa te auzi vorbind! Doar ca teoriile tale nu le aplici nici tu! Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte de a scrie!
    Eu nu mai scriu ca scriu degeaba! Nu a inteles nimic si s-a abatut de la subiect!
    O seara buna tuturor si "Traiasca bowling-ul" ca ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine!
    Tot anonimul impatimit!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sigur ca textul este greoi, mai ales pt cei care nu stiu la ce folosesc virgulele. Multora le lipseste chiar si stima fata de sine, daramite fata de cei de langa ei. Grea si ideea asta, stiu.
    Daa, de acord, ne-am cunoscut bine. Atat de bine, incat sunt sigura ca vei ramane un anonim. Impatimit! :)
    Bowling, not war, zic! Era simpla ideea!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Avand in vedere ca nu s-a publicat raspunsul precedent, mai incerc unul!

    Tot continui sa dai dovada de aroganta! O pun pe seama tineretii tale sau a lipsei de experienta (poti lua exemplele celor pe care i-ai amintit in mesajele precedente)!
    Ca sa fie un text inteligibil, autorul TREBUIE sa stie sa foloseasca virgulele! Tocmai ca asa cum ai aplicat virgulele, ai amplificat "modestia" ta pe care au remarcat-o multi.... Nu cred ca lipseste nimanui stima de sine dar nu o arata in mod exagerat asa cum o faci tu! Dupa cum am mai scris iti place sa vorbesti mult dar nu spui nimic!
    Discutia a plecat de la insistentele tale (si nu mai nega, ca te-a auzit multa lume) de a trece Memet la B! Si PUNCT! Asta era subiectul! Favoritismul!
    Nu au facut-o altii mai vechi si poate cu pretentii si ai facut-o TU! Te-ai contrazis singura in tot ce ai scris! Asa ca, revin: gandeste de 2 ori inainte de a scrie ceva! Deh....avantul tineretii!!
    Cine se scuza se acuza!
    Si ptr tine, special, voi ramane un anonim si un impatimit de bowling si corectitudine! Adica Fair Play, cum se mai zice in sport! Ptr restul care ma cunosc, sunt acelasi!

    PS Razboiul este doar in ce simti tu! Nimeni nu se razboieste cu nimeni! Sunt doar pareri contradictorii pe care le iei ca un afront si te simti "atacata"!


    Multumesc Vali ptr "ingaduinta" sau rabdare! Si celor care citesc si se "minuneaza"!!!

    RăspundețiȘtergere