joi, 18 iunie 2015

Convocator pentru Adunarea cluburilor

Dragi colegi,
Tinand cont de tevatura creata pe marginea modului si datei de desfasurare a finalelor duo/trio si individuale, precum si necesitatea stabilirii unui plan de bataie pentru demersurile ce se impun in punerea pe picioare a noii federatii, doresc sa va propun o sedinta (adunare, sau cum doriti sa o numiti) in acest weekend. Ma gandeam sa profitam de finala openului IDM, pentru a dezbate problemele ce ne framanta in ultima perioada, precum si gasirea de solutii pentru evenimentele ce vor urma. Imi imaginez, desigur, ca sunt multi reprezentanti de cluburi care nu vor putea sa faca act de prezenta duminica.

Va rog insa, pe aceia dintre dumneavoastra care nu pot ajunge, sa ne puneti la dispozitie un cont de skype, sau un numar de telefon la care puteti fi contactat pentru a putea supune la vot masurile propuse.

Pentru a nu exista vreo urma de indoiala, rog reprezentantii tuturor cluburilor ce nu vor putea fi prezente la sedinta  sa imi trimita pe adresa mea de mail (geanina.ifrim@yahoo.com), datele de contact (nume, telefon, si/sau skype) ale persoanei delegate sa voteze in numele dumnealor. 

Va rog sa aveti in vedere urmatoarele subiecte:
1. Alegerea CCB – dupa cum stiti, din vechiul CCB am mai ramas doar eu si Romeo, motiv pentru care este imperios necesar sa alegem acei membri care se vor ocupa de buna organizare a turneelor de bowling viitoare, precum si omologarea rezultatelor obtinute in acest an competitional. In acest sens, avem nevoie de persoane in urmatoarele functii:
Presedinte
Vicepresedinte
Subcomisia de competitii
Subcomisia tehnica
Subcomisia de arbitraj
Subcomisia de disciplina
Subcomisia de promovare media si marketing
2. Stabilirea datei/modului de desfasurare a turneului final individual, precum si  DUO/TRIO
3. Delegarea unei echipe care sa se ocupe de formalitatile ce se impun infiintarii noii federatii
Sedinta propun sa inceapa duminica, 21 iunie 2015, la ora 12:00

Multumesc !
Geanina Dumitrascu

Un comentariu:

  1. Draga Geanina Dumitrascu ! Deoarece la intilnirea cluburilor anuntata pentru acest weekend din partea ACS Bowling M-Ciuc nu putem participa personal. Ma folosesc de acest forum neoficial pentru a-l inputernici pe D-l Rákosi S Zoltan sa reprezinte Clubul Sportiv cu drepturi depline. Datele de contact sunt Tel 0744541058. Cu stima BONIFERT GÁBOR Presedinte ACSB M-CIUC.

    RăspundețiȘtergere