joi, 3 iunie 2010

Clasamentul jucatorului anului (cu bonusuri)

o sa va rog ca toate intrebarile si sesizarile sa i le faceti lui Viorel Pavel, Presedintele subcomisiei de competitii, care are atributia realizarii clasamentelor.
eu am facut voluntar acesta treaba, rezultatele corecte si definitive sunt in responsabilitatea lui.

SENIORI


Pentru titlul la echipe (respectiv locurile 2, 3, 4) s-au acordat jucatorilor titulari(cei care au avut min. 50% din jocurile echipei jucate) 50%(respectiv 40,30,20) din punctele de la medii, dupa considerentul ca jucatorii titulari au contribuit la titlul echipei in functie de mediile lor.

SENIOARE
JUNIORIn-am apucat sa le verific pe cele de la senioare si juniori...

16 comentarii:

 1. Conform regulamentului
  "Titlu national pe echipe, pentru jucatorii care au jucat minim 50 % din nr. total de jocuri din campionat + play-off –50 % din punctele din clasamentul individual al fiecarui component , respectiv 40, 30, 20 - (doar pentru primele 4 echipe)"
  Cum crezi ca se aplica paragraful de mai sus in spirtul regulamentului,in cazul meu?
  Pentru titlul la echipe (respectiv locurile 2, 3, 4) s-au acordat jucatorilor titulari(cei care au avut min. 50% din jocurile echipei jucate) 50%(respectiv 40,30,20) din punctele de la medii, dupa considerentul ca jucatorii titulari au contribuit la titlul echipei in functie de mediile lor.
  Fi te rog mai explicit.

  RăspundețiȘtergere
 2. numarul total de jocuri pentru o echipa este de 75 de jocuri pentru cele din grupa 1 si 65 de jocuri pentru cei din grupa 2.
  bonus primesc jucatorii care au jucat pentru echipa lor jumatate din jocuri, respectiv 37,5 sau 32,5.
  tu ai jucat mai putin de 32,5 jocuri pt. IDM, care a iesit campioana, asa ca nu primesti bonus.
  spiritul acestei prevederi a fost urmatorul:
  sunt acordate niste puncte jucatorilor titulari(care au jucat in min 50% din jocurile echipei), proportional cu mediile lor, considerandu-se ca ei au adus o contributie proportionala cu scorurile pe care le-au dat.
  IDM a iesit campioana, premiem jucatorii care au jucat min 50% din jocurile echipei, proportional cu mediile lor.
  la fel pt. ocurile 2, 3, 4.
  tu ai jucat doar din retur, deci nu ai avut cum sa fi considerat titular pentru tot sezonul 2009-2010, ai jucat 26,8 din 65 de jocuri pentru IDM, nu beneficiezi de bonus.

  RăspundețiȘtergere
 3. Conform regulamentului
  "Titlu national pe echipe, pentru jucatorii care au jucat minim 50 % din nr. total de jocuri din CAMPIONAT + play-off –50 % din punctele din clasamentul individual al fiecarui component , respectiv 40, 30, 20 - (doar pentru primele 4 echipe)"
  Asta scrie in regulament, ce vrei tu sa faci este ca vrei sa modifici\sa interpretezi cum vrei tu regulamentul la sfarsitul acestui sezon ,iar asta se numeste ABUZ!!!
  Sper ca si cei din CCB sa aplice corect cele scrise in regulament.

  RăspundețiȘtergere
 4. sigur ca asa e.
  daca tu aveai 50 de jocuri la Amica jr si 3 jocuri la IDM in ultimul joc din play-off, primeai bonus ca a iesit IDM campioana cu ajutorul tau.
  faci parte dintre oamenii care reusesc sa-si vada intotdeauna propriul interes, indiferent de situatie.
  te felicit!
  la mine e invers, interesul comun (al bowlingului) e mai important.
  dar regulamentul nu a fost facut pentru tine, ci pentru toata lumea.
  si ca deobicei, cand cineva considera ca merita mai mult face scandal.
  de aceea e posibil ca fosrte curand sa nu mai avem nici campionat, nici federatie, nici nimic.
  ci numai niste orgolii nemasurate si niste guri mari care isi vor plange de mila multi ani de acum inaite .
  fiindca unul sau doi oameni care fac scandal distrug munca multor altora de-a lungul timpului.
  E un film care ruleaza de mult in Romania.
  Cine vrea sa fluiere, fluiera...
  dar se termina prost.
  pentru clasamente apeleaza la Subcomisia de Competitii.

  RăspundețiȘtergere
 5. intentia mea nu este sa distrug nici campionat,nici federatie,nici nimic...doar vroiam sa se aplice corect regulamentul si cum eu eram in cauza am tinut sa-ti cer explicatii
  la felul in care ai aplicat,interpretat regulamentul...nu aveam voie? Poate asa se gasesc solutii pt a face un regulament mai explicit pt noi toti ( si pt cei mai putin "studiosi")

  RăspundețiȘtergere
 6. discutia despre jucatorul anului e bonus, pe langa raul care a fost facut pe site-ul lui Catalin, unde tu ai participat activ.
  consecintele sunt pe punctul de a deveni catastrofale, iar pe tine te arde ca iesi pe 4 si nu pe 2, tipand ca din gura de sarpe.
  sansele de a avea un lot la mondiale, sau o ceremonie de premiere a jucatorului anului, sau de a avea competitii oficiale in vitorul apropriat atarna de un fir de par.
  viitorul bowlingului competitional depinde in mare masura de abilitatea mea de convinge oameni care ne-au devenit ostili ca bowlingul romanesc nu este numai definitia scandalului non-stop.
  asta fiidca oricine crede ca poate spune orice, fara consecinte.
  iar aici esti premiant...

  RăspundețiȘtergere
 7. Romeo nu ai dreptate pentru ca Regulamentul spune:
  "Titlu national pe echipe, pentru jucatorii care au jucat minim 50 % din nr. total de jocuri din campionat + play-off –50 %"
  daca spunea:
  Titlu national pe echipe, pentru jucatorii care au jucat minim 50 % din nr. total de jocuri din campionat si play-off
  aveai dreptate
  nu te incadrezi pentru ca ai jucat in campionat
  26,2 manse iar conform regulamentului trebuia sa joci 27,5. ai fost f f aproape :(


  Domnule Piros, ce rau a fost facut pe blogul meu? unde scrie ca nu am voie sa-mi scriu parerile asa cum cred eu ? exista legea "pumnul in gura" si eu nu stiu ?
  Am mintit cu ceva, am insultat ?
  de unde ati venit Dumneavoastra in bowling ?
  din Raliuri .... Corect ?
  ia cititi forumul asta:
  http://www.autorally.ro/forum/
  sau Guestbook-ul de pe http://www.federatiadebowling.ro
  sunt pline de injurii, porcaieli, mistouri si alte cele
  si pot sa continui cu zeci de bloguri de demnitari Romani care il fac criminal, impostor si alte cele pe Presedintele Romaniei !!!

  prin postarea avuta pe blogul meu unde scrieti ca sunt critic nu am vazut alta remarca la adresa mea, poate doar "prin noi insine"
  mai nou observ ca sunteti interpretul altei pareri si m-a surprinde vehementa si atitudinea precum eu, Catalin GHEORGHE sunt oaia neagra, asasinul bowling-ului din Romania cu orgoliul nemasurat si cu plangeri de mila, iar Dumneavoastra sunteti Preamaritul cu abilitati de convingere, si lucrati numai in Interesul Comun al bowling-ului !!
  de cand si pana cand imi aruncati mie mortul in gradina si Dumneavoastra pozati in "Fecioara" ?
  va spun prieteneste .... ca la raliu,
  calca FRANA.

  in INTERES COMUN ati gasit "chichita" in regulament si ati facut ungere hause in Unirii din retur pentru echipa unde activati ca la sfarsit de TUR, erati pe locul 21 cu 179,33 medie
  Interes Comun e si atunci cand desi nu joaca echipa Dumneavoastra nutriti satisfactie si exprimari vadite catre alta echipa. Calitatea de Presedinte impune retineri chiar daca in subconstient aveti o echipa preferata
  La Campionatul European in timpul disputarii competitiei in INTERES COMUN erati fotograf si cameraman ? nu de alta dar eu nu-mi amintesc sa fi primit vreun sfat, vreo indicatie de la antrenorul care ne-a insotit in deplasare
  antrenor care nu a stat nici macar un minut in spatele jucatorilor pe perioada turneului ca toti ceilalti antrenori prezenti la turneu
  tot in INTERES COMUN la Galati dupa festivitatea de premiere ati atribuit ficei Dumneavoastra, Teodora Piros "pe sest" cupa pentru cea mai buna cadeta. nu am auzit sa cante Imnul si nici anuntul la microfon
  astea sunt adevaruri!! si se numesc Interes Personal !!
  apropooo acum cativa ani intr-o asemanare perfecta fata colegului Bebe Ioancea pentru ca era singura in competitia junioarelor nu a primit nimic ! Daca se impunea la juniori "BINE" altfel doar Sanatate

  pentru asta cu tot Respectul VA ROG incetati cu trimiterile "catastrofale" la adresa mea.
  cand s-a facut sex oral pe blogul asta ce atitudine si ce masuri ati intreprins ?
  daca ati uitat priviti aici:
  http://i482.photobucket.com/albums/rr181/catalinxs/BlogVP.jpg
  http://i482.photobucket.com/albums/rr181/catalinxs/BlogValiP.jpg

  in incheiere va reamintesc sa judecati de fiecare data cu aceasi masura!, asta in Interes Comun daca acesta exista,
  si sa incetati cu aruncatul "mortului" in gradina mea, si cu amenintari de genul: "care isi vor plange de mila multi ani de acum inaite"

  P.S. nu este obligatoriu sa-mi raspundeti
  Multumesc de atentia acordata

  RăspundețiȘtergere
 8. problema nu sunt opiniile tale, ci atitudinea si limbajul jignitor.

  vezi din statutul Federatiei:

  Art. 22. Declaraţii publice şi în mass-media, precum şi declaraţiile transmise prin mijloace de comunicare
  22.1 Declaraţii cu caracter jignitor sau calomnios, ultragii grave la adresa persoanelor oficiale, sau prezentarea tendenţioasa a unor situaţii neconforme realităţii, după audierea părţilor şi verificarea probelor de către Comisia de Disciplină, se sancţionează:
  a) amendă min. 1.000 lei;
  b) excludere.

  iar eu incerc sa-ti iau apararea.
  si amenintarea nu vine de la mine...
  lucruri de-astea se-ntampla prin toate federatiel, la fotbal nu e luna in care un antrenor sau presedinte de club sa nu fie suspendat si sa-si ia zeci de mii de lei amenda, fiidca declara ca arbitrii fura , sau Mircea Sandu etc
  pana acum la noi nu s-a intamplat, dar as vrea sa stiu si eu cum ii putem impiedica sa te penalizeze cand tu ii faci nebuni si ciolanari pe cei din Federatie?

  RăspundețiȘtergere
 9. memoria iti joaca feste:
  - la europene am stat o gramada de timp in spatele vostru, dar degeaba, nu puteati sa jucati cu santul, Piticu nu putea sa joace strans pe mijloc, niciunul nu asculta ce spun eu, fiecare facea ce-l taia capul pe el.
  si atitudinea voastra a fost de completa ignorare a mea.
  iar daca te-ai fi uitat cu atentie la antrenorii echipelor mari de pe continent ai fi vazut ca nu faceau absolut nimic in timpul competitiilor, doar ii incurajau pe sportivi.
  fiindca jucatorii stiau ce au de facut.
  rareori venea sportivul la antrenor si-i spunea ceva.
  - nu sunt un jucator chiar de nivelul tau, dar scorurile mele n-au crescut datorita ungerilor, ci datorita antrenamentelor. poti sa te uiti si pe la openuri, sa vezi ca mai tot timpul am fost pe tablou
  - Teodora Piros n-a luat cupa pentru cadeti, ci Laura.
  A fost o singura festivitate de premiere, junioare si cadete, dar le daduse un singur set de diplome, cupa, tricou etc...
  Iar ele si le-au castigat cinstit.
  iar toata discutia asta cu Campionatele nationale, cu clasamente nationale etc e inutila, fiidca nimic din ceea ce se intampla nu poate purta titlu de "national", atata timp cat se desfasoara in doua judete,iar dupa legea sportului trebuie sa fie minim 5.
  deabia anul asta ar fi o sansa sa-si merite numele.
  iar daca Federatia se sparge in doua, cum se intentioneaza acum, crede-ma ca ne asteapta niste ani foarte grei.
  fiindca o federatie se naste foarte greu, ai nevoie de cluburi din mai multe judete, iti trebuie sediu, personal etc.
  dureaza cam un an sa o pui pe picioare, sa fie perfect functionala
  iar pentru recunoastere internationala poate dura multi ani...
  stiu, am mai trecut prin asta.
  si de ce?
  fiindca in bowling toti se cearta, in loc sa-si vada de sport?
  de fapt care sport?
  cine practica bowlingul ca sport in tara asta?
  sport e cel care presupune program de antrenamente fizice, tehnice si mentale, programarea activitatii competitionale si a pregatirii specifice, metodica, pregatirea speciala a competiilor importante, examene medicale si antidoping riguroase samd
  voi v-ati obisnuit "sa vi se ofere" si sa criticati.
  ia sa vezi ce greu e sa fii cel care organizeaza.
  incearca o secunda ca vizulizezi ca dl. Grecu se retrage complet din bowling.
  cred ca si acum marea majoritate a jucatorilor din Constanta jucau cu poliester, daca nu era el.
  un rol similar l-a avut si dl. Ionescu in Bucuresti.
  si asta doar ca unii ca tine sa faca oficialii nebuni si sa se duca totul de rapa...

  RăspundețiȘtergere
 10. La mine e foarte simplu CATA,eu am jucat in acest campionat 36,8 jocuri ,10 in tur la Amica si 26,8 la IDM .Maximul de jocuri pe care puteam sa le joc este de 70. Campionatul 2009-2010 se calculeaza de la prima etapa si pana la ultimul meci din play-of.Regulamentu e clar trebuie sa joci 50% din tot campionatul ,nu 50%din campionat si 50%din play-of.

  RăspundețiȘtergere
 11. trebuie sa joci jumatate din jocurile totale ale sezonului la echipa care a castigat, ca sa primesti punctele.
  degeaba joc la Vinci 80% din jocuri si ma transfer la IDM la sf. sezonului, nu primesc nimic.
  chiar nu intelegi?
  in plus daca tu jucai 40 de jocuri la Amica si 26 la IDM, la sfarsit primeai bonus pentru Amica, nu pentru IDM, desi ai terminat campionatul acolo, fiidca tu sezonul l-ai facut ca titular la AMICA, desi l-ai terminat la IDM.
  titularii primesc bonus, tu nu esti in situatia asta.

  RăspundețiȘtergere
 12. Conform regulamentului
  "Titlu national pe echipe, pentru jucatorii care au jucat minim 50 % din nr. total de jocuri din CAMPIONAT + play-off."
  Oameni buni din bowlingul romanesc scrie undeva de echipa??? Nu se specifica in regulament ca trebuia sa joc 50%din meciurile echipei X,Y..ci din campionat!!!!
  Vali,eu inteleg ce vrei tu sa-mi spui insa nu vad ca asta scrie in regulament

  RăspundețiȘtergere
 13. Ce se intelege printr-un blog personal ?
  "declaraţii transmise prin mijloace de comunicare" ? conform art 22
  sa fim seriosi, :)
  scopul si natura blogului este cu caracter personal si de grupul dorit de propietarul acestuia
  ca fapt divers.... echipa Elcomex a vrut s-a faca contestatie pentru ungerea de la Play Off !
  alta decat cea anuntata,
  pentru ca, pe blogul asta a aparut ungerea si acesta nu este canal(site) oficial, ci un blog personal a lui Vali Piros, a concluzionat ca o eventuala plangere este degeaba.
  Ca sa poti imputa unei persoane ca ceea ce a scris pe un blog personal este de natura judiciara trebuie sa ai hotarare judecatoreasca sau ca respectivul prin canal oficial te-a instiintat de prezenta aceastuia
  PUNCT
  Singura posibilitate oferita de blogger pentru limitari si politica de continut se refera doar la continut pornografic ceea ce NU E CAZUL
  nu are limitare prin parola, user, IP etc

  in alta ordine de ideei (de la blogger la blogger)
  "Nu Aveti Valoare","Ce Medalii Aveti Castigate" e o nimica toata ?, sunt "dragalasenii"
  imi pare rau ca in locatia unde m-a aflu nu am acces la postarea stearsa de la mine de pe blog
  sa comentez la "ca unii ca tine sa faca oficialii nebuni" pentru ca nu-mi aduc aminte sa-i fi facut "nebuni"
  oricum nu o sa zic "PAS" la o eventuala chemare la Federatie in textul "după audierea părţilor"
  uite asa vad si eu cum arata la interior Federatia :)

  in ceea ce-l priveste pe Romeo
  Daca te consideri nedreptatit poti face o instiintare oficiala catre Comisia de Competitii
  nu am Regulamentul sa-mi dau cu parerea
  dar daca spui ca in Regulament scrie doar asta:
  "pentru jucatorii care au jucat minim 50 % din nr. total de jocuri din campionat"
  ATAT si nimic mai mult inclin sa-ti dau dreptate, si nu m-a feresc sa-mi asum greseala facuta mai sus
  retine te rog... orice alt text acolo in Regulament de genul: "la echipa", "pentru echipa" poate face contrarul !!!

  P.S. La fotbal tot ce spui in timpul jocului, interviurile de dupa meci, conferinta de presa sau emisiuni televizate fac trimitere la aplicarea Regulamentului
  nu am auzit de suspendare ca "X' a scris pe blog .... si am cautat cu google si yahoo
  ;)
  daca gasesti ceva in sensul asta trimite-mi si mie
  cum raspunde LPF in cazul in care "X" a fost suspendat si penalizat pentru ca
  l-a facut hot pe arbitrul anchetat si cercetat acum de DNA pentru luare de mita la meciul respectiv ?

  P.S.2
  - Mancarea mea preferata este fasole cu CIOLAN !
  - la o femeie vreau nu vreau, privesc spre CIOLANELE ei ! AHHH

  RăspundețiȘtergere
 14. sesizarile se fac la Comisia de Competitii.
  taxa e de 250 lei.
  in alta ordine de idei incerc sa aplanez conflictul cu Catalin, dar nu va fi usor.
  am nevoie de sprijinul tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 15. Cel mai important lucru
  conteaza pe sprijinul meu !, si e de ajuns

  RăspundețiȘtergere
 16. contestatiile se pot face contracost, in 24 de ore de cand se comunica rezultatele definitive.
  taza e de 250 de lei.
  discutiile pe acesta tema se incheie aici.
  nu mai postati, ca nu le mai public.

  RăspundețiȘtergere