sâmbătă, 26 iunie 2010

Dl. Grecu Presedinte sau victoria mogulilor impotriva echipelor!

Astazi au avut loc alegeri pentru CCB:

rezultate:
- Vali Fatu - Presedinte
- Odette Piticariu - Vicepresedinte
- Viorel Pavel- competitii
- Andreea Vintila- arbitri
- Bebe Ioancea - disciplina
- Constantin Ardeleanu - tehnic
- Andra Mehes - secretariat, media si marketing

rezultatele au iesit asa datorita votului IDM, care a votat (prin mana lui Lupica) impreuna cu Constanta.
dl. Vali Fatu, intrebat daca va putea face ceva impotriva dlui Grecu a spus nu.
deci Presedinte e dl. Grecu!
"mogulii" Mihai Ionescu, Grecu Ioan si Mihai Popescu au invins (cel din urma nu a fost prezent si nu a votat dar mi-a spus la telefon optiunea lui).
rezultatul este ca lumea a inceput sa-si ia bilele din IDM si sa se mute la OXYGEN (Sun Plaza) unde tarifele sunt intre 17 si 35 de lei pe ora, ungerea 25 de lei.
Sa vedem cine se mai inscrie la anul in campionat, ca din Bucuresti nu mai vrea nimeni (in afara de IDM, desigur).
Problema mea nu este alegerea lui Vali Fatu (pe care-l respect ca om si ca prieten), ci faptul ca toata constructia pe care am inceput-o se duce de rapa, iar dezvoltarea si reglementarea vor fi inlocuite de criza si bunul plac.
Ideea de sport a cedat in fata puterii si a banilor.
E posibil ca noua Comisie Centrala sa nu functioneze nicio secunda, daca mai mult de 2 membri se retrag din ea.
Actuala CCB e in functie pana la inceputul lui august, cand e urmatorul Prezidiu, care valideaza alegerile.
Lotul masculin merge mai departe asa cum am stabilit, primii sase dintre cei care semneaza merg.

10 comentarii:

  1. calagiu cristian26 iunie 2010 la 17:22

    buna ziua. este prima data cind scriu un comentariu si sper sa fie si ultima.acum 3 ani cind am intrat in bowling am auzit tot felul de povesti pe care sincer nu vroiam sa le cred. dar astazi am ajuns la concluzia ca ele au mai fost sunt si vor fi atit timp cit unele persoane nu vor sa respecte regulamente si cred ca totul li se cuvine.bravo lor ptr gindirea care o au si tuturor celor care ii lingusesc.parerea mea despre tot ce am vazut astazi este ca totul mi-a provocat o mare greata si foarte multa scirba. le urez bafta celor care au provocat totul la sedinta de astazi, inclusiv celor care au sustinut. acum vorbesc in numele meu si nu al echipei din care fac parte, dar echipa "split" nu va mai fi inscrisa in urmatorul campionat in conditiile actuale, iar jucatorii care fac parte din aceasta si vor sa continue ,eu sunt de acord sa le dau dezlegarea sportiva de a pleca unde vor ei. ptr restul ne vedem in "sun plaza" unde totul e mult mai ieftin, pina si berea e mai multa si mai ieftina. repet ,imi este scirba de tot ce am vazut astazi, si urez bafta tuturor celor care accepta aceste conditii. cu mult respect Cristian Calagiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. La miercurea ciuc pe cine ai sustinut Vali? Nu pe fantasticii de la idm? ma scuzi..mogulii mai nou;)) dupa fapta si rasplata

    RăspundețiȘtergere
  3. da, imi permit luxul de fi independent.
    dupa fapta si rasplata.
    platesc pretul pentru a fi extrem de incomod, cand e cazul.
    nu ma schimb.
    Gandesc proiectul uneil Ligi Romanesti de bowling, sau mai bine zis Liga de bowling autentic(LBA), unde poate juca orice grup de prieteni, fara acociatie, fara taxe, sa jucam doar de amoruil jocului.
    sa aratam cat de frumos poate fi sportul de dragul sportului...

    RăspundețiȘtergere
  4. "Toate-s vechi si noua toate... Te intreaba si socoate ce e rau si ce e bine..." Ma asteptam ca Vali (Piros) sa piarda conducerea CCB. Trebuie sa intelegi, Vali, ca nu toata lumea te vede ca suflet de artist si doritor de bine pentru toata lumea. In cea mai mare parte din cauza comportamentului... De asemenea, ma asteptam ca Vali (Fatu) sa o castige...din cauza comportamentului... Vali Fatu este, dupa parerea mea, unul dintre cei mai mari sportivi ai nostri. Dar...intotdeauna exista un dar, as vrea sa verific informatia conform careia Vali Fatu nu ar putea face nimic impotriva d-lui Grecu. Pentru ca atunci ar fi o problema. Din principiu nu sunt de acord ca o persoana (oricare) sa hotarasca ceva ( neregulamentar) doar pentru ca are bani... Vreau sa mai spun ceva... L-am intrebat pe Razvan care crede el ca ar fi lotul pentru mondiale. Raspunsul unuia dintre cei mai talentati jucatori de bowling din Romania a fost: Marius (Piticariu), Catalin (Gheorghe), Vali (Fatu), Bogdan (Obada), Pelicanu, dl. Simut.

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate Vali nu a fost niciodat independent, iar un conducator dependent face ce-i spune sefu'.
    ma mir ca nu stiai pana acum care e relatia dintre Vali si dl. Grecu.
    anul trecut fusese pus pe liber, mai stii?
    problema a fost modul in care "vedea" dl. Grecu lotul, care in fiecare zi era altfel.
    Iar Piticariu nu faceaparte din el sub nicio forma.
    asta e, s-au incordat putin si m-au "curatat".
    dar Bebe Ioancea la disciplina?
    oare firea lui l-a recomandat, asa cum a mea m-a dezavantajat?
    chestia cu comportamentul e doar in pretext, crede-ma.
    de fapt e nevoie de oameni care sa poate fi manipulati, respectuosi si atenti cu cei puternici...
    si care sa poata fi dati afara din cand in cand...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vrut sa ma abtin, dar nu pot... Dana, Vali(Piros) trebuia sa continue ca presedinte al CCB pentru a putea duce la bun sfarsit ceea ce a inceput, ceea ce nimeni altcineva nu ar fi facut(in mare parte pe banii lui) si ceea ce noua conducere nu ar fi nici macar interesata sa finalizeze. Am avut si eu conflictele mele cu Vali, nu sunt sustinatorul lui nr.1, dar ceea ce s-a intamplat ieri la sedinta a fost o palma pentru toti jucatorii de bowling! Lotul lui Razvan e in marte parte un adevar al clasamentului, cu Romeo in locul dl-ui Simut. In ceea ce spui despre Vali(Fatu)iti dau perfecta dreptate, Vali este un om bun, pe care-l respect, cu o inima imensa si o dorinta de a promova pe masura, dar nu am incredere deloc(imi cer scuze Vali) ca va face ceva de capul lui. Si avand in vedere doar ce s-a intamplat in ultima perioada cu lotul, e clar ca persoana din spatele lui nu va putea face nici un bine bowlingului romanesc.
    Ca o incheiere, toti jucatorii din lotul largit si-au castigat locul acolo, prin munca, de-a lungul unui sezon dificil, iar eu unul sigur nu voi ceda locul pentru a pleca cineva dupa bunul plac.

    Cu stima,
    Bogdan Piciu

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna frumos si "curat" conceptul de LBA,ma bag(asta ca sa ma exprim clar).In conditiile date nu vad rostul, in afara costurilor strict legate de joc(plata pistelor),altor plati si anume :arbitrii,vize medicale,taxe transfer incasate de federatie,etc.Mai pe romaneste ce rost are ca jocul sa fie "manageriat" de federatie-teoretic doar-daca finalitatea e cea pe care o vedem cu totii in momentul de fata?Nu as vrea sa traiesc pe pielea mea cam ce simt cei care au muncit un an intreg,pe banii lor,ca tot e vorba de bani,adica la sfarsit de an sportiv sa vina altcineva si sa stabileasca cu banii lui pentru banii tai cheltuiti si care stim cu totii ca nu sunt putini .

    Ca atare prefer sa am propriul regulament, program de joc si buget ,si sa aleg singur cu cine sa intru in competitie chiar daca nu e "oficial" adica sa continui sa joc din acelasi motiv din care m-am apucat de bowling:placerea de a juca ,finalitatea fiind o stare de bine si nu altceva,macar cu un sentiment placut sa ma aleg daca tot platesc.La un moment dat cine stie?daca-i sunt simpatic unui "sponsor" ce mai conteaza ca nu sunt "oficializat"?pot sa fiu in lot!daca nu credeti faceti un review a tot ce s-a intamplat in ultimele saptamani.

    Cu respect,
    Vali P.V1

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara,
    Sunt chiar eu, Lupica, mana diavolului, acest 666 al bowling-ului romanesc. Nu stiu cat va conta, dar pentru toti sustinatorii domnului Piros vreau sa adresez cateva intrebari.
    Va doriti ca presedinte al CCB sa fie cineva care mi-a urat sa raman fara mana dreapta, cea cu care am votat, pentru ca am avut tupeul sa votez impotriva lui? Domnule Piros, am 2 copii de crescut, ei cu ce au gresit in fata dumneavoastra de imi "doriti" un asa "BINE"?
    Va doriti ca presedinte al CCB sa fie cineva care se ridica si pleca, in mijlocul sedintei pe care o conduce, fara nici o explicatie, lasand pe toti balta pentru ca s-a suparat?
    Va doriti ca presedinte al CCB sa fie cineva care nu stie sa piarda ca un adevarat sportiv (bowling-ul este totusi un sport, nu?)?
    Va doriti ca presedinte al CCB sa fie cineva care isi atribuie merite sau realizari necuvenite(anumite lucruri sau realizari care au venit "mocca", fara nici cel mai mic efort din partea dumneavoastra domnule Piros)?
    Va doriti ca presedinte al CCB sa fie cineva care doar el are dreptate, parerea celorlalti nemaicontand?
    Daca asta va doriti, imi pare rau, dar am dreptul (castigat la revolutia din 1989 de altii) sa nu fiu de acord cu voi. Am parerea mea, diferita de a voastra, pe care bunul simt si cei 7 ani de acasa va obliga sa mi-o respectati, asta daca aveti bun simt si 7 ani de acasa.
    Stiu ca sunt pus la zid si judecat ca ultimul pungas, dar pentru cei cu bun simt, cu 7 ani de acasa, cei care au urechi sa vada si ochi sa auda, am o intrebare: Care este "castigul" domnului Piros din aceasta "presedentie", cand toata lumea stie ca domnul Piros a luptat ("mocca", cel putin asa sustine dumnealui) doar pentru binele, gloria si dezvoltarea bowling-ului romanesc?
    Va multumesc ca ati avut rabdarea si "m-ati citit" si pe mine.
    O seara buna!
    Lupica, sau Ovidiu Lupului-Stanescu.

    RăspundețiȘtergere
  9. ai intrat intr-o confruntare pe care n-o intelegi - ca angajat al IDM-ului - si te-ai trezit tap ispasitor, in mare masura justificat(daca stiam imi puneam piciorul in ghips- tu ai zis asta, dar ti-ai dat seama prea tarziu).

    cu 7 ani de-acasa n-am fi avut revolutie niciodata.
    eu eram la Inter in 21 decembrie 89, la baricada. nu stiu unde erai tu.

    si nimic din ce-am facut n-a fost moca.
    cineva plateste, intotdeauna.

    ironia este ca am fost voluntarul care mai scoate si bani din buzunar.

    ironia este si ca am fost singurul vostru sustinator la play-off.

    ironia este ca mi-am petrecut mult timp cu tine, incercand sa te ajut sa intelegi lucruri despre meseria ta pe care nimeni nu ti le-a explicat.

    ironia este ca ti-am luat apararea in fata altora care aveau sa-ti reproseze, justificat sau nu, lucruri.

    ironia e ca, desi ai diploma de inginer, te manifesti cu suparare proletara de muncitor surmenat.

    cand vei cheltui si tu bani spre binele unora care te injura, ai sa intelegi ce inseamna cu adevarat entuziasm si generozitate.

    iar lupta in numele unor idealuri, in care pierzi timp, bani, nervi si (posibili) prieteni e ceva ce te depaseste, fiindca esti prins cu munca ta, unde diversi jucatori sunt ocupati sa te enerveze pe tine.

    apropo, ai idee - macar vag - ce fel de om e Bebe Ioancea, pe care l-ai votat tu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua!
    Sunt Bonifert Gábor din Miercurea-Ciuc. De 6 luni urmaresc cu atentie articolele si comentariile de pe acest portal pe care din pacate numai cu traducere pot sa inteleg. De aceea doresc foarte mult sa invat romaneste! Dupa evenimentele intimplate in ultima perioada -as-i vrea sa-mi exprim parerea-daca permiteti!
    In primul rind -ca om neutru dar care traieste din Bowling si este pasionat de acest sport-am apreciat foarte mult activitatea lui Piros Vali din ultimele saptamini. A vizitat foarte multe centre de Bowling din Romania si a studiat posibilitatile de a promova si deezvolta acest sport.
    Dupa parerea mea acest lucru este esential, daca vrem ca sportul Bowlig sa fie mai popular.
    Piros Vali a pornit pe acest drum si eu vreau sa-i felicit pentru efortul pus in acest scop!
    In legatura cu temerile ca noul presedinte poate sa fie influentabil, eu cred ca si Fatu Vali vrea tot ce se poate mai bine pentru bowlingul romanesc.Ii urez multa bafta!
    Cred de asemenea ca de "moguli" intotdeauna avem nevoiie, findca numa iatunci se poate construi baza unui sport apreciat, daca sunt oameni cit mai multi,( ca Dl. Grecu) care au bani si dorinta de a ajuta miscarea sportiva.
    Momentan in Romania sunt aproximativ 100 de oameni care sunt interesati cu adevarat de viitorul bowlingului.
    Ar fi bine ca acesti oameni in loc de intrici sa uneasca fortele penru bowlingul romanesc!

    HAI BOWLINGUL ROMANESC!!!!

    Cu stima:

    Bonifert Gábor

    RăspundețiȘtergere