luni, 21 iunie 2010

Opinia mea

Acesta este raspunsul meu trimis d-lui Grecu Ion:

- Loturile nationale largite au fost alese si votate de CCB si Biroul executiv al FRPB, conform listei anexate, votata individual de toti cei implicati (inclusiv dna. Presedinte Elena Pana). Listele au fost facute conform criteriilor adoptate si votate de CCB si Prezidiul FRPB la inceputul sezonului, la cererea jucatorilor de a avea criterii obiective de selectie.
Gabi Anghelescu nu este pe acesta lista.

- Dupa cum bine stiti, Viorel Simut si Bogdan Obada nu participa la mondiale din motive obiective, asa ca adresa nu este decat un tertip pentru a introduce jucatori din afara lotului.
- In lot mai sunt disponibili Marius Piticariu, Bogdan Piciu, Cristian Calagiu si Vali Piros
-Cat timp se completeaza lotul de 6 nu se pune problema cooptarii de jucatori din afara lotului

- Anuntarea unui program de pregatire cu 36 de ore inaintea inceperii lui denota neseriozitate, nepricepere sau rea intentie, avand in vedere ca avem doar jucatori amatori, care au servicii sau afaceri proprii.
- Desemenea un program de pregatire de 30 de zile plus 14 zile durata deplasarii la Mondiale pare facut ca sa-i puna in imposibilitate pe aproape toti jucatorii eligibili sa participe.
- Este motivul pentru care programele de pregatire se fac de antrenori certificati si sunt aprobate de FRPB.

- In momentul actual nu exista niciun angajament contractual intre Dumneavoastra si FRPB, asa ca impunerea unor conditii nu este oportuna
- Lotul de 6 trebuie comunicat cel tarziu pe data de 30, data la care trebuie platita si suma de 1800 de euro, taxa de inscriere.
- Decizia finala apartina FRPB, care trebuie sa ia aprobarea de minister pentru deplasare.

- Prin hotararea de Prezidiu din aprilie s-a hotarat acceptarea sponsorizarii Dvs., cu conditia respectarii regulamentelor, lucru pe care se pare ca nu doriti sa-l acceptati.
- Implicarea unor aspecte neregulamentare in alcatuirea acestui lot poate compromite intreaga actiune
- Cat timp voi fi Presedinte CCB nu voi accepta actiuni care incalca regulile si regulamentele pe care le-am votat si aprobat democratic.

- In momentul de fata exista si alti sponsori pentru lotul national, asa ca o decizie privind participarea se va lua in sedinta de Prezidiu de miercuri.

Valentin Piros
Presedinte CCB

5 comentarii:

  1. Sa-ti spun ceva, toate interventiile tale ar fi "mai de citit" daca ai inceta sa te bagi cu forta in lotul asta de care te tot ocupi.
    Sunt doua lucruri diferite:
    1- daca aste facut cum trebuie , si asta poti discuta ( dar si aici ai bube cu criteriile )
    2- daca TU meriti sa fii in lot , si aici raspunsul e simplu, doar daca vrem sa fim ridicoli.
    Asta e opinia mea.
    Succes
    Bebe
    P.S. Mai am si altele sa-ti spun , da nu acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bebeee, v-e-z-t-i-i-i-i-i (nu stiu cum se scrie daia scriu asa inclut ce sunt hehehe) de treaba ta! Bine Akaaa, YEEEEEEEEEEES!!! HAHAHAHAHA, ietiti ca mai sunt oameni care vor binele bowlingului!!! Trilu lilu ieititi crocodiluuuuuu!!! Vali, stai linistit ca stai bine acolo chiar daca se doreste schimbarea ta, da numai cand e sezon!!! Mamaaaa, o sa fie frumos Miercuri!!! Azuziti fratilor, nu merge cineva pe acolo pe la sedinta cu o camera sa ne radem si noi putin???? HAHAHAHA

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine Vali! Ai sustinerea noastra! Nu suntem sub conducerea lui Ion Grecu!
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  4. CATRE F.R.P.B.

    Doamnei Pana E

    Spre stiinta Dl. Piros V.

    Referitor la lotul national de bowling

    Ar fi de dorit sa avem la federatie un site sa ne putem exprima opiniile si deasemenea sa ne informam de problemele care ne privesc si nu pe blogu-ri personale care devin portavoce electorala.
    In conformitate cu adresa pe care am primit-o de la Federatie am incercat sa stabilesc un program de pregatire al jucatorilor in vederea participarii la Campionatul Mondial,program care cuprindea pregatire fizica,pregatire tehnica,pregatire psihologica s.a.m.d. Timpul dedicat acestei pregatiri este de 60 de zile cu start in 23.06.2010 data la care antrenorul suedez impreuna cu cei 2 tehnicieni vor fi conform contractului in Romania ptr.inceperea antrenamentelor.
    Din lotul pe care C.C.B. l-a propus am selectionat urmatorii jucatori:Fatu V.,Gheorghe C,.Mihailescu F.,Simut V.,Gagenoiu R.,Obada B.,Anghelescu G.,Piticariu M. Agumentele mele au fost forma de final de campionat a acestor sportivi,o parte din ei obtinand cate o medalie de aur la indv.,duo,triosi echipe iar pe Piticariu ptr.faptul ca este un jucator foarte talentat.
    Nu doresc sa intru in vreo polemica cu cineva si mai ales cu Dl.Piros deoarece nu am timpul necesar ptr. comentarii sterile ,timpul poate fi utilizat mai bine ocupandu-ne de constructii si nu de campanii electorale.
    Dupa cum ve-ti vedea din lotul de baza cei 6 jucatori fac parte din lista aprobata de dv.conform regulamentului 2 jucatori pot fi nominalizati de presedintele CCB.
    Consider ostila atitudinea presedintelui CCB si calomnioasa la adresa mea deoarece am respectat regulamentul . Avand in vedere cheltuielile de pana acuma respectiv 42 de bile de bowling ,echipament ,avansul achitat catre echipa suedeza si alte cheltuieli necesare toate justificate de hotararea C.C.B. fiind ales reprezentant legal al echipei nationale ,voi sesiza birou de avocatura ptr. a vedea ce putem intreprinde ptr. recuperarea prejudiciului. V-as ruga doamna presedinta a F.R.P.B. sa uzati de pozitia dvs.ptr. a inceta acasta stare , eu ramanand fidel angajamentului facut.

    CU STIMA
    GRECU ION

    RăspundețiȘtergere
  5. Ptr Lilu Crocodilu
    Succes si numai bine!
    Bebe

    RăspundețiȘtergere