marți, 22 iunie 2010

Raspuns de la dl. Grecu

CATRE F.R.P.B.

Doamnei Pana E

Spre stiinta Dl. Piros V.

Referitor la lotul national de bowling

Ar fi de dorit sa avem la federatie un site sa ne putem exprima opiniile si deasemenea sa ne informam de problemele care ne privesc si nu pe blogu-ri personale care devin portavoce electorala.
In conformitate cu adresa pe care am primit-o de la Federatie am incercat sa stabilesc un program de pregatire al jucatorilor in vederea participarii la Campionatul Mondial,program care cuprindea pregatire fizica,pregatire tehnica,pregatire psihologica s.a.m.d. Timpul dedicat acestei pregatiri este de 60 de zile cu start in 23.06.2010 data la care antrenorul suedez impreuna cu cei 2 tehnicieni vor fi conform contractului in Romania ptr.inceperea antrenamentelor.
Din lotul pe care C.C.B. l-a propus am selectionat urmatorii jucatori:Fatu V.,Gheorghe C,.Mihailescu F.,Simut V.,Gagenoiu R.,Obada B.,Anghelescu G.,Piticariu M. Agumentele mele au fost forma de final de campionat a acestor sportivi,o parte din ei obtinand cate o medalie de aur la indv.,duo,triosi echipe iar pe Piticariu ptr.faptul ca este un jucator foarte talentat.
Nu doresc sa intru in vreo polemica cu cineva si mai ales cu Dl.Piros deoarece nu am timpul necesar ptr. comentarii sterile ,timpul poate fi utilizat mai bine ocupandu-ne de constructii si nu de campanii electorale.
Dupa cum ve-ti vedea din lotul de baza cei 6 jucatori fac parte din lista aprobata de dv.conform regulamentului 2 jucatori pot fi nominalizati de presedintele CCB.
Consider ostila atitudinea presedintelui CCB si calomnioasa la adresa mea deoarece am respectat regulamentul . Avand in vedere cheltuielile de pana acuma respectiv 42 de bile de bowling ,echipament ,avansul achitat catre echipa suedeza si alte cheltuieli necesare toate justificate de hotararea C.C.B. fiind ales reprezentant legal al echipei nationale ,voi sesiza birou de avocatura ptr. a vedea ce putem intreprinde ptr. recuperarea prejudiciului. V-as ruga doamna presedinta a F.R.P.B. sa uzati de pozitia dvs.ptr. a inceta acasta stare , eu ramanand fidel angajamentului facut.

CU STIMA
GRECU ION

L-am primit mai devreme pe comment.
din fericire avem scrise si cele doua propuneri anterioare in care lotul era "largit" doar cu jucatori de la Elcomex.
In hotararea de Prezidiu din aprilie se specifica ca din lotul largit selectia este facuta de antrenorul suedez.
De aici se vede ca selectia e facuta de dl. Grecu personal.
Sper ca maine in sedinta de Prezidiu sa se decida deplasarea la Mondiale in formula initiala, cu jucatorii care au acest drept si nu cu altii.
Iar deciziile sportive, legate de loturi, selectie, pregatire samd sa fie luate de acum inainte doar de FRPB si nu de sponsori.
In momentul de fata, mai avem alti trei sponsori care si-au exprimat in scris disponibilitatea de a sponsoriza nationala masculina, in masura in care acesta este realizata in mod regulamentar.
Trec peste tonul amenintator al scrisorii d-lui Grecu...

Un comentariu:

  1. Un constantean dezamagit22 iunie 2010 la 16:30

    Prin introducerea in Lot a lui Gabi Anghelescu credeti ca va revansati, fata de anumiti jucatori din Constanta, ca nu s-a concentrat in meciul IDMU?????
    Te inseli Sefuuuuuu

    RăspundețiȘtergere