luni, 2 aprilie 2012

Ungerile de la individuale si demisia lui Ion Grecu

ungerile le gasiti AICI.

iar mai jos aveti mailul referitor la dl. Ion Grecu, asa cum l-am primit (si) eu:

COMUNICAT C.C.B.

 In data de 21.03.2012 C.C.B. a primit in scris demisia dl GRECU ION din functia de selectioner si sponsor al F.R.P.B.
Demisia a fost inaintata secretarului general F.R.P.B. si va fi discutata in sedinta de prezidiu din luna aprilie .
Membrii C.C.B. au hotarat ca interimatul sa fie asigurat de dl. FATU VALENTIN si dl.PITICARIU MARIUS pana se va lua o hotarare in sedinta de prezidiu federal.

am cerut lamuriri si mi s-a spus ca isi va onora toate obligatiile financiare legate de loturile nationale de anul acesta, iar de lot se va ocupa Joe Slowinski, ca si in prezent.
in fapt, totul ramane ca si pana acum.
asa ca n-am inteles in ce consta de fapt demisia.

16 comentarii:

  1. Daca demisia e irevocabila este o veste buna. Atat timp cat se va ocupa strict de echipa domniei sale si va sponsoriza punctual persoane si nu proiecte, ramane un personaj interesant. Daca va mai incerca sa ia hotarari in numele tuturor, convins fiind ca detine adevarul absolut, va redeveni un personaj toxic.
    Cred ca este momentul ca selectiile pentru echipa nationala sa se faca dupa criterii clare pentru toata lumea, anuntate de la inceput, si daca se poate sa nu fie modificate in fiecare an. Taxele de participare la diversele campionate europene si mondiale pot fi platite din contributiile fiecarui club la inscrierea in campionat, iar cheltuielile efective de participare si le rezolva fiecare doritor (singur sau sponsorizat).
    Cred ca este cea mai buna solutie, cel putin atat timp cat federatia este incapabila sa atraga sponsori reali, si nu persoane care platesc ca sa decida. Daca se va gasi la un moment dat cineva capabil de management in sensul atragerii catre bowling a unor sponsori reali, sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si care a fost problema anul acesta cu selectiile? Ti se pare cumva ca s-au luat jucatori dupa alte criterii inafara celor reale?
    Au fost invitati toti cei care vroiau sa faca parte din lot la selectie. Joe Slowinski i-a ales pe cei care ar fi putut sa faca ceva la Europene. La juniori si fete este aceeasi situatie.
    Ce a fost in anii trecuti s-a terminat. Chiar nu vezi nici o schimbare in bine cu demisie sau fara demisie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbarea in bine de care vorbesti a venit in urma discutiilor(hai sa nu-i spunem scandal) legate de selectia juniorilor si cu Slowinski si cu invitatia adresata tuturor de a participa la trial. Alfel stai linistit ca nu exista nici o intentie de genul asta. Daca ar fi fost ceva, s-ar fi stiut mai demult, Slowinski era de mult ofertat sa se ocupe, atentie !, de Elcomex.
      Asa ca nu era deloc o situatie diferita de anii trecuti. A devenit intre timp. Memoria bat-o vina. Iar Slowinski pune niste conditii draconice legate de antrenamente, pe care doar unele persoane le pot indeplini. Poate sunt OK daca vorbim de adevarati jucatori profesionisti, cu reale sanse de a face ceva, insa spune-mi tu mie unu care sa fie de calibrul asta.
      Sa fii macar odata in echipa nationala este mai mult o chestie de prestigiu personal, decat o sansa de a te afirma ca mare bowler in lume sau Europa. Din cauza asta meritam cu totii o sansa in viata asta. Cu sau fara Grecu si Slowinski.

      Ștergere
  3. Si mai e ceva. Am tot auzit fraza asta cu " sunt banii lui si face ce vrea cu ei". Da, poate face ce vrea cu ei, dar nu atata timp cat ii afecteaza si pe altii. In momentul in care deciziile pe care le ia in virtutea principiului " platesc, e cum vreau eu" ma afecteaza si pe mine, care nu am legatura cu tine, avem o problema si una mare.
    Mai informati-va si voi in legatura cu rolul social al capitalului in capitalismul modern. Lasati naibii individualismul romanesc propriu feudalismului tarziu.
    Capitalistul modern stie ca isi datoreaza averea celorlalti, faptului ca vinde produse sau servicii unor oameni carora trebuie sa le inapoieze intr-un fel sau altul o parte din averea pe care o acumuleaza astfel. De aia sunt si atat de intalnite organizatiile de caritate, ONG-urile nonprofit pentru tot felul de chestii, donatiile, sponsorizarile, bursele, voluntariatul etc.
    Orice capitalist stie ca va vinde daca publicul cumparator are o imagine favorabila despre el. Orice capitalist o poate lua in mana, daca se creeaza in public o perceptie negativa despre el. Iar toata averea lui zboara.
    Dl. Grecu a incercat ceva de genul asta, insa din pacate s-a poticnit la forma. Cand dai ceva societatii inapoi nu pui conditii.
    Doar intr-o tara stupida ca Romania faptul ca ai bani reprezinta o virtute in sine si te absolva de decenta si responsabilitate.
    Cand donezi pentru constructia unei biserici nu pui conditii sa fie primiti doar baieti tunsi regulamentar, nefumatori, femei supuse cu gura mica si angajatii de la firma ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa vad si eu un nebun care baga in ziua de azi 50-100.000 de euro in bowling si nu mai vorbi ca vorbesti degeaba.Cand se va retrage dl Grecu bowlingul romanesc va disparea,va fi dor un joc la o bere la o sticla de vin etc,performanta ........ .Noi, natia asta de Romani nu stim decat sa facem rau sa indepartam ce este bun, un super sponsor pentru bowlingul romanesc baieti,fete,juniori etc.Probabil ca esti un frustrat care nu ai cum sa ajungi in lot si cauti sal dezbini si sa faci rele,oameni ca tine nu au ce cauta in bowling marsssssssss!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand " sal dezbini " se scrie sa-l !In al doilea rand as vrea sa precizez ca deplasarea lui David Orlanda nu s-a facut cu banii domnului Grecu.In al treilea rand as fi foarte fericita daca s-ar putea sa ne semnam atunci cand scriem cate un comentariu.Si spun asta pentru ca poate domnul de mai sus caruia i-ai spus " mars" ar vrea sa latre la tine si nu stie la cine sa o faca.
      Si daca dvs. ati beneficiat de sponsorizarea domnului Grecu va rugam sa ne lasati pe noi ceilalti : fumatorii , netunsii , femeile cu gura mare( se numeste personalitate) sa ne spunem parea.
      Va multumesc
      Semnat - Alina Orlanda

      Ștergere
    2. din 6 persoane la Aalborg, 3 sunt platiti de Elcomex, 3 de altii.

      Ștergere
    3. asta cu " marsssss" e jos, cam atit de jos cum isi alunga rivalii un ciine cind e cu o ciozvirta mai acatarii intre dinti..... "esti idiot mon sher" si as adauga eu retrograd. dar tonul tau tradeaza doua lucruri:
      1. nu ai nicio alta pregatire din care sa ti cistigi existenta independent de dl grecu si asta te face sensibil la ideea ca bowlingul traieste doar daca dl grecu traieste. ( un fals evident si chiar strigator la cer. s a spus ca moare teatrul pt ca au aparut pe rind televiziunile si internetul in societatea romaneasca, dar lumea in citiva ani s a lamurit cum e cu showl banilor si acum rupe usa la caserie pe ultimile bilete ) bowlingul e un sport popular si asa se va impune el incet dar sigur cu sau fara dl grecu.
      2. esti deja in stadiul de adulatie neconditionata, caci pari sincer in pozitia ta. zeificarea unei persoane nu duce la nimic altceva decit la neputinta de a construi tu insuti ceva.
      ioionatzy

      Ștergere
    4. da' unde-i performanta ?ca nu ma prind....cum care?aia care a venit in urma banilor bagati de marele sponsor.daca dispare sponsorul bowlingul romanesc nu va disparea cu siguranta ,dimpotriva.marele sponsor n-a sponsorizat nimic altceva decat echipa Elcomex,care reprezinta 99% din nationala(echipament,antrenor sala privata),asta in caz ca n-ai observat.o sa ma intrebi :banii pt deplasarea fetelor si juniorilor ce-a fost?exact ce-am spus mai sus,adica plata deplasarii nimic mai mult.Cu juniorii care-i meritul?Pavel a crescut singur,Orlanda la fel,pe Arbanas l-a descoperit ,indrumat etc,Piticu la Oxygen,Nitu a crescut tot singur.Cand spun singur inteleg ca nu au fost ajutati in ascensiune de big sponsor.spune-mi un singur jucator care a scos capul sub marea obladuire!ai dreptate!poate Mihaita Gogoasa,in rest ......figuri la federatie,selectioner,sponsor,jucator,de-misionar,titular la nationala,titular la Elcomex,sefu-n sus si sefu-n jos

      si sa-l citez pe Vadim Tudor:"hai s..tir,vagabondule!in afara de Acul si Barosul si Greuceanu ai mai citit ceva?"
      Auziti la el "Cand se va retrage dl Grecu bowlingul romanesc va disparea,va fi dor un joc la o bere la o sticla de vin ".Probabil ca bowlingul e pretextul tau de a pleca de acasa la bere si vin.dupa ce golesti sticlele le poti folosi pe post de popice ai dreptate.si sincer n-as vrea un nebun care "baga" 50-100.000 in bowling as vrea, daca se poate unul mai putin nebun.

      Ștergere
  5. Acum se intelege ura care o aveti.Am si eu o intrebare.Tricourile pe care juniori le inbraca sunt din bani dl.Grecu sau din bani vostri.Deja mi se pare penibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe tricouri scrie Elcomex, in consecinta ar trebui sa fie din banii Dl-ui Grecu. Si inca odata nu este vorba de ura, ci de lumea in care traim. Nu-l urasc pe Dl. Grecu, insa pot sa nu fiu de acord si sa critic ceea ce a facut in ultimii ani in legatura cu selectia la echipele nationale. Repet, ceea ce a facut la echipele nationale, intrucat sunt lucruri care ne afecteaza si pe noi ceilalti, nu numai pe falitii Domniei Sale. Si da, as putea sa ma trec pe lista frustratilor deoarece in urma cu 3-4 ani locul ocupat la individual mi-ar fi dat dreptul macar sa fiu intrebat de sanatate in legatura cu selectia la nationala, insa era perioda cand dl. Grecu stabilea selectia strict dupa pohta Domniei Sale. Si mi-as fi platit singur participarea.
      In legatura cu posibila mea viitoare selectie, da, este absolut imposibila in conditiile date in prezent. Chiar nu doresc sa lipsesc de la slujba si de acasa pentru antrenamente la Cernavoda. Daca vreodata se vor schimba lucrurile, voi incerca in acel sezon sa trec de la stadiul de hobby serios la stadiul de ocupatie serioasa si cred ca ma pot califica. Pana anul asta nu a fost insa cazul, lucrurile erau asa cum le stabilise Dl. Grecu, inclusiv cu Slowinski.
      Relativ de strigatul de disperare legat de viitorul bowlingului il pot linisti pe stapanul cainilor. Garantat bowlingul va supravietui si va evolua. Dl. Grecu poate in continuare sa sponsorizeze, daca doreste, insa atata timp cat va conditiona sponsorizarea de dirijarea selectie, ii garantez ca va fi contestat. Nu are decat sa-si creeze super echipa la Elcomex cu care va castiga campionatul for ever, cu jucatori bine platiti, adevarati Palerma de Romania.

      Sincer, parerea mea este ca, daca in acest moment se va retrage total, nu va face decat sa confirme parerile ca, de fapt totul a fost facut mai putin din iubire pentru bowling si mai mult din iubire de sine. Bowlingul a fost doar pretextul.
      In legatura cu semnatura mea, am mai explicat ca nu doresc sa fiu luat la lamurire om la om, stil beobist ( adica stil biroul organizatiei de baza). Asta este singurul motiv. Altfel, nu cred ca am jignit pe nimeni, iar chestiunile puse in discutie au fost legitime.
      Atat. Sincer m-am cam plictisit de scris pe tema asta.

      Ștergere
    2. "pe care", nu "care...o aveti" ;)

      Ștergere
    3. bai Rajcapur sa stii de la mine ca se scrie "imbraca" nu "inbraca" .altfel spus in cuvintele romanesti inainte de "b" si "p" apare consoana "m".eu cred totusi ca n-ai ajuns la sfarsit cu lectura(adica cu cititul) lui Greuceanu.e buna si asta cu am si eu o intrebare......si la sfarsit pui punct.hahahahahahah esti tare rau.bai Pacala, semnul de punctuatie la intrebare e "?" adica semnul intrebarii.
      am si eu o intrebare pt. tine
      tu ai cerut voie lu' sefu' sa scri aici.

      Varianta corecta e :Tu ai cerut voie sefului sa scrii aici?
      pe cea de mai sus am scris-o sa intelegi si tu, mai Azorel.
      hhahahahahahahhahahhh
      deja esti penal ,daca erai doar penibil artist erai.
      hahahahaha ,mor de ras cu tine.stii ce?mai apostrofeaza-ne ,adica mai injura-ne ,asta ca stii si tu ce-ti cer!

      Ștergere
    4. esti tare :)) m am ras. ai un verb... ! ;) ioio

      Ștergere
  6. Dispare bowlingul daca nu mai e Grecu? :))))) Interesant, poate dispar doar infinitele discutii, scandaluri etc. Sa ne amintim cum s-a infiltrat in lot cand nu avea nici un merit sa fie acolo, iar altii care muncisera un an intreg au stat acasa? Sunt banii lui si face ce vrea cu ei, atunci sa se duca sa-si duca jucatorii analfabeti la studii pe specializarea bowling si e toata lumea fericita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Prea mult timp BOWLINGUL a stat pe loc, iar acum, că a început să se dezvolte, nu trebuie să se oprească! Are nevoie de normalitate şi stabilitate!

    RăspundețiȘtergere