luni, 18 februarie 2013

Balanel loveste din nou!

vine ca o floare, joaca pentru prima data pe Route 66 si face 214 media, prima de pe ziua de azi, calificandu-se in finala.
ce jucator!


12 comentarii:

  1. Sa fiu in echipa IDM 2 sau legitimat si sa imi incerc norocul la categoria C, AROGANTA MAXIMA.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, aroganta maxima de 135 media.
    cum ii arde pe romani grja de altii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde este afisat rezultatul lui Gagenoiu Romeo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost pacer, ca sambata au meci cei de la Elcomex, devansat ca sa poata pleca la ceva turnee externe.

      Ștergere
    2. In regulament scrie ca ai voie doar un meci sa-l amani.La ei de cate ori e voie?

      Ștergere
    3. sunt meciuri in avans, nu amanate.
      de asta nu scrie nimic...

      Ștergere
  4. Se poarta si la categoria B si tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut.
    Dorina joaca de foarte putin timp bowling si este legitimata la IDM2 in primul rand ca sa ajute ehipa prin prezenta. Insa joaca bine si creste, ceea ce este foarte bine si de apreciat. Cand prinde suficienta incredere in ea cu siguranta o sa treaca la B.
    Apoi.
    La C au jucat anul trecut jucatori legitimati in campionatul national la B. Au si castigat masters-ul. Deci nu cred ca mai este vreo drama pentru cineva. Si nu conteaza. Nu te opreste nimeni sa iti vezi de treaba in liniste. Cat despre valori, nu e cazul sa intram in detalii.
    Oricum, nestiind cine esti, nu pot sa iti urez bun venit. Ci doar, vezi-ti de treaba si iti doresc sa mori de drum lung nu de grija altuia.
    Scriu doar pentru ca este vorba despre cineva din echipa mea. Atat!
    Salut.
    Mihai Anton.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e am jucat si noi in C, insa presupun ca nu stii ca am inceput sa jucam bowling cu 3 saptamani inainte sa participam la primul Open IDM. Presupun ca ideea este sa avansezi si sa devii mai bun, nu? De acum si noi jucam in B, cum o sa faca si cei care au inceput de curand. Cu legitimatia nu primesti si experienta, aia se castiga in timp, presupun ca nu ai vrea ca un incepator sa joace peste nivelul sau actual doar pentru ca are o carticica rosie? Sz.Kinga

    RăspundețiȘtergere
  7. Dl. Piros
    In privinta lui Balanel, dorim sa stim dupa ce ti-ai dat seama ca vine ca o floare ? Dupa aspect, dupa miros, dupa culoare, dupa ce ?
    Si daca Balanel vine ca o floare, ceilalti vin ca ce ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mai exista o problema ! Titlul articolului ni se pare inspirat de un jurnalism infantil, obsedat de senzational ieftin. Cum adica Balanel loveste din nou ? A mai lovit si alta data ? Pe cine ? L-a enervat ala sau l-a lovit din senin ? Daca l-a lovit din senin, propun ca CCB-ul sa-l suspende pe arbitru si sala IDM, doar A-urile.

    RăspundețiȘtergere