marți, 26 februarie 2013

Elcomex Super Six



e circuitul open de 6 turnee, cu un Masters pe 22 decembrie.
fondul total de premii depaseste 100.000 de euro !

primul open incepe pe 25 martie.
are premii pentru A, B si feminin.
seniorii 50+ beneficiaza de handicap, care este mare la cei de 60+.

incepand cu a doua editie, va avea si premii pentru juniorii romani (chapeau!).
acestia vor avea parte de 2 squaduri gratuite.
clasamentul lor se va face dupa media pe 3 squaduri- cele 2 gratuite si unul platit.

siteul turneului: www.elcomexopen.ro

18 comentarii:

  1. Naspa,aici nu este nimic de injurat,comentat,datul cu pare....simile.
    Treci in revista ce s-a mai intimlat, ce se va mai intimpla,daca este o veste buna,treci mai departe ,sportul national "datu cu parerea"nu se poate exprima

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite imi dau eu cu parerea. Mi se pare hai sa zic aiurea ca nu sunt permise inscrieri pentru romani in weekend. Stiu ca s-a spus de la inceput ca weekendurile vor fi pentru straini, insa ma gandesc ca macar un squad se putea accepta si pentru romani. Nu putem toti veni oricand in timpul saptamanii, mai ales ca si de la Constanta si de la Bucuresti tot faci 1h, 1,30H dus, la fel intors, plus squadul.
    Am citit toate comentariile ca e un turneu pentru aia care vor performanta si altele de felul asta, insa in continuare mi se pare frustrant. Probabil ca nu voi putea juca, desi vreau. Ma gandeam sa ma declar din alta tara, dar mi-e ca se ajunge la vreo faza de prost gust

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum bre romanii nu se pot juca in week end ? E vreo gluma?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa te inscrii. Cand alegi Romania dispar squadurile de vineri si sambata. Daca alegi Burkina Faso raman.

      Ștergere
  4. Sefu' are voie in weekend?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum se face ca Gheorghiu Marius si Gheorghiu Raluca sunt inscrisi in squaduri de vineri? Or fi din Urangutania???

    RăspundețiȘtergere
  6. La cap.rezervari scrie."squadurile de weekend sint rezervate jucatorilor straini,locurile vacante sint rezervate cu prioritate jucatorilor romani inscrisi pe liste de asteptare.In logica organizatorului au fost acestea;nu stim nivelul de participare,dar stim din experienta altora ,ca jucatorii straini vin in weekend si este normal sa aiba prioritate.De aceia jucatorii localnici au facilitati de luni pina joi.
    Daca ai servici si nu poti veni dimineata ,poti veni seara.Daca nu poti veni nici seara,noi "slugoii"vorbim cu SEFU'sa va puna la dispozitie si transport(doar pentru frustrati).Si noi ne simtim jigniti de o parte a jucatorilor de bowling,dar nu am raspuns la ele pina azi.Catalin a mai postat cite ceva.Nu raspundeam nici acum daca nu observam reaua vointa,sa nu vezi ca ai prioritate pe lista de asteptare?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lista, unde este lista ? Am cautat-o in site si nu e lista.

      Ștergere
    2. vezi la: informatii/participanti

      Ștergere
    3. Vorbesc de lista de asteptare de care zice nenea asta. Cum ajung sa ma trec pe ea, cum sunt anuntat daca pot sa joc ? Cum fac ? Ma duc sambata la Cernavoda si stau pe acolo, poate, poate ?

      Ștergere
    4. subscriu, cum anume functioneaza treaba cu lista de asteptare? Esti anuntat dinainte daca vei avea loc si invitat sa vii la Cernavoda, sau trebuie sa vii oricum si sa speri ca vei avea loc?

      Ștergere
    5. @Anonim28 februarie 2013, 22:53
      Fara polemica ( in sensul ca nu mai continui subiectul indiferent de ce se va mai scrie) tonul si limbajul folosit sunt de om tafnos, prins cu musca pe caciula.
      Iarasi, fara polemica, in ultimele saptamani tonul asta a fost frecvent folosit dinspre Cernavoda spre ceilalti, de la vladica la opinca, ca sa zic asa.
      Problema e reala cu inscrierea si se da dovada de discriminare fata de jucatorii romani ( nu localnici, localnicii sunt doar cei din Cernavoda, dupa logica ta un bulgar din Ruse ar fi mai localnic decat un roman din Miercurea Ciuc). Se putea limita inscrierea lor la minim un squad in weekend si intelegeam ratiunea.
      La orice turneu, asa cum zici tu, sunt favorizati de luni pana joi jucatorii autohtoni, in sensul usurarii accesului lor intre calificati. Atat

      Ștergere
  7. Majoritatea lucreaza luni - vineri de la 9 la 18, nu au cum sa joace in timpul saptamanii nici macar seara. Cei mai multi ar fi putut sa vina doar in weekend.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta mi-aduce aminte de o inventie tot in zona Constantei si anume de celebrele shop-uri din hoteluri unde erau expuse tot felul de ciocolate si bomboane pe care nu le gaseai nicaieri in comertul din Romanaia, mai precis din holurile hotelurilor din statiuni,la care baleam, dar nu aveam voie sa cumparam pentru ca erau doar pentru straini.La fel era si cu cazarea ,prioritate aveau tot strainii....
    Bine ,una era ca nu aveam voie ,a doua era ca era plata doar in dolari pe care nu-i aveam si daca-i aveam si voiam sa cumpar eram pasibil de o arestare de la partid .Acum treaba cu arestarea ,din fericire a disparut dar prioritatea se mentine .Aia e...
    Dimineata nu pot veni ca sunt la munca asa ca toata lumea iar seara dupa ce ies la 17.30 as ajunge la Cernavoda la 19.30 ,probabil as "prinde " un squad de la 20 sau 22 daca exista dar mai e o intrebare :dupa 9 ore de munca si 2 pe drum ce mai joc?tzurca pe pista cel mult....
    Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant doar incercati formula si vedeti ce iese...Si sa mai dai 40 euro cand abia te mai tii pe picioare nu cred ca renteaza.
    Bafta

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriel,la prima vedere,pare adevarata observatia cu"om tifnos",dar daca privesti in urma,de la episodul cu fumatul de la oxigen,unde si un membru al familiei tale,trgea virtos din lulea,o persoana,stim noi cine,SEFU'cum i-i spuneti voi,este tinta unor rautati si chiar jigniri.Tot datorita faptului,ca la meciul SPLIT-ELCOMEX,s-a fumat in sala,la jumatatea meciului dl Grecu a parasit arena.La CNI,acolo era un "iad".A luat pozitie,si de atunci cautati pricina . Am zis ca nu mai intervin pe acest blog,ca nu mai citesc ce scrieti,dar ac blog are si un singur merit,acela ca informeaza in timp optim.De azi inainte nu mai deschid acest blog.Va citez un text din scriptura;"Nu arunca cu margaritare in gura porcilor,ca le vor minca...."cititi singuri mai departe.Abia cind nu vor mai fi multe din cite au fost,unii vor sti sa aprecieze,dar deja este prea tirziu.......
    semneaza,cel ce face umbra degeaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt chiar un asa mare scriitor cum ar crede unii. Daca mie mi se adreseaza comentariul precedent, e ok admit ca una dintre vocile critice e a mea si ca am postat comentarii nesemnate. Nici macar nu conteaza daca au fost multe sau putine, desi, fie vorba, nu au fost asa multe.
      Dar daca unii sunt mai linistiti crezand ca sunt unica voce critica, fie….
      Nu am jignit insa niciodata pe nimeni, iar de rautacios, ei da!, am fost uneori. Asteptam un raspuns la chestiunile puse pe tapet, iar comentariile de raspuns se refereau la alte lucruri.
      Si de cele mai multe ori m-am semnat.
      In privinta acestui turneu chiar nu am nici-o parere, nici pro, nici contra. Este un turneu privat, iar daca organizatorul decide ca sambata dimineata se inscriu doar blonde la 1,70 m, foarte bine, sunt fan si o sa fiu in sala. Pe de alta parte, da, e aiuritor atat vreme cat stabilesti o regula sa nu te tii de ea. Adica rezervi toate locurile din weekend pentru straini, ( e dreptul tau !), dar intre primii inscrisi pentru aceleasi locuri apar 2 romani, in speta Dl si Dna cred !, Gheorghiu. Oricum ai da-o la intors cu listele de asteptare, nu merge.
      Personal nu am o problema sa joc in timpul saptamanii, din fericire pot lipsi de la slujba o zi, daca am chef sa joc la acest turneu. Daca e sa regret ca nu pot juca in weeked, e doar pentru ca mi-as fi dorit sa joc pe pista cu niste alti jucatori decat astia cu care joc in CN, in CNI, in openurile din tara. As fi vrut sa vad si altceva, iar in ultimii ani am avut ocazia doar la IDM la international.
      In privinta membrului familiei mele, lasati-o balta, cand s-a solicitat incetarea fumatului s-a conformat, iar in timpul ultimului squad eram deja plecati.
      Gabriel

      Ștergere
  10. exista lista de asteptare !!!
    Observatii -> si acolo se poate completa cu optiunile fiecaruia
    pentru siguranta, completati toate rubricile
    bifati un squad de Luni -Joi

    la adresa de mail:
    office@elcomexopen.ro

    Organizatorii va stau la dispozitie la cele 2 nr de telefon sau pe pagina de facebook a competitiei

    Multumim pentru intelegere

    P.S. pana acum doar Andrei Danila a a cerut lamuriri legat de squad-urile din week-end pe un canal oficial !
    Cu tot respectul, incercati sa lasati "piatra" pe sol

    RăspundețiȘtergere