luni, 4 februarie 2013

Noutati de prin week-end

la nivelul CCB s-a luat hotararea sa participam la Europenele de juniori, cu 4 baieti (lot complet) si 2 fete.
selectioner am fost ales eu, care voi fi si sofer/antrenor/dadaca/hamal

lucrurile au fost un pic precipitate, fiindca pe 1 februarie era deadline-ul pentru inscrierea nominala a jucatorilor.
lotul ales de mine, pe baza clasamentelor actuale de la individuale, este urmatorul:

baieti: Pavel Mihai, Arbanas Alexandru, David Orlanda, Tanase Eduard
fete: Laura Piros si Varga Ivett

bugetul va fi asigurat de FRPB.

Elcomex va asigura imbracamintea si (probabil) cate o bila de fiecare si va credita Federatia, aceasta neavand deocamdata bugetul asigurat (vine pe la sfarsitul lui martie).

Liga Nationala Elcomex (cea cu premii de pana la 40.000 de euro), destinata amatorilor, este oarecum in impas, datorita supararii finantatorului, provocata de unele intrese mercantile prea agresiv manifestate in timpul unei intalniri comune, la care am participat toti cei pasibili de a participa la organizarea/promovarea ei.

duminica s-a desfasurat si restanta Bobowling- Constructorul.

m-a bucurat mult ca Edi Tanase a fost liderul echipei Constructorul.
una dintre explicatiile posibile este si entuziasmul  provocat de selectionarea lui in lot.
si Mihai Pavel a jucat bine.


s-a deschis sezonul de transferuri, care se va inchide pe 18 februarie.
primul transfer remarcabil este cel al lui Alex Arbanas, de la Split la IDM.

Update:
Vali Fatu mi-a comunicat ca CCB-ul a fost contactat de mai multi jucatori nemultumiti de conditiile de concurs din Oxygen, referitoar la piste, zgomot, fumat samd si ca in sedinta de omologare a rezultatelor de miercuri se vor analiza aceste sesizari.

23 de comentarii:

  1. Inca nu s-a terminat returul , in Div.B mai este o etapa pe 9 febr.Facem regulamente sa la respectam sau sa le incalcam? Hm...ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Datorita perioadei scurte intre TUR si RETUR.....scurte (sau mai bine zis deloc) pt. divizia B.....FRPB a decis sa inceapa transferurile cu o saptamana inainte de terminarea TURULUI, insa, toate transferurile acceptate vor intra in vigoare incepand, evident, cu prima a etapa a RETURULUI si nu mai devreme. (A.V)

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem si noi o rugaminte daca se poate sa ne sponsorizeze si pe noi cineva cu cate o bila de spare..Multumim
    P.Mihai si T.Eduard

    RăspundețiȘtergere
  4. Vali

    ai ajuns mai rau ca Ceausescu.....te lauzi pe unde poti, cand poti...elevii tai sunt deja supraumani...sunt din alta galaxie(bineinteles fiindca sunt antrenati de tine)...ai inceput sa ne spui cum joci tu (de parca ne-a interesat vreodata).
    sincer as face o cheta sa cumparam site-ul si sa scapam de tampeniile tale jalnice.... am vazut ca ai spus ca esti si ungur...maine auzim ca esti si un pic jamaican...un pic bulgar si un pic american (functie de interesale tale PRIVATE).... iti dai cu presupusul de toti jucatorii, de ungeri, de federatie, de Dl Grecu, de Oxygen, etc..... nu gasesti un curs de 5-6 luni cat mai departe de noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa ma anunti cand ai strans banii

      Ștergere
    2. Vali
      Mare antrenor! Da! S-a vazut si la rezultatele elveliilor sai la individulalele,lasa in pace pe ei progreseaza mai bine fara tine.

      Ștergere
  5. Alina Orlanda si David Orlanda au fumat la masa de langa pista neavand scrumiera, dupa ce organizatorul a anuntat ca fumatul este interzis! Au facut-o intentionat ca sa fie penalizata sala??? ASTA E NESIMTIRE!
    O sa se gaseasca unu' care va fuma la Elcomex in sala numai asa ca sa fie penalizata! Vreti sa o facem, o facem in toate salile?

    RăspundețiȘtergere
  6. >>ASTA E NESIMTIRE<<Eu nu cred ca in asta sta nesimtirea.Regulamentul prevede explicit ce se intimpla cu arbitrul si jucatorul care incalca regulamentul cu privire la fumatul in spatiul de joc si in vecinatatea lui.Aproape fara exceptie ,toti jucatorii si suporterii lor ,care sint fumatori,au fumat chiar ostentativ.Acelasi lucru l-au facut si arbitrul in spatiul de joc si o parte din jucatori.S-ar putea face multe comentarii pe marginea acestei situatii.Doar unul se impune;LIPSA DE RESPECT PENTRU SPORT.Am doua explicatii.1.poate bowlingul nu este sport?!2.sau cei in cauza nu sint sportivi?!Astept cu nerabdare decizia celor in drept sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  7. tot celui cu ASTA E NESIMTIRE;>>VRETI SA O FACEM,O FACEM IN TOATE SALILE<< A ti facuto in propria sala nu pt a fi suspendata ,a ti facuto ca atit stiti a faceti.Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud ca cel care a promis sa sprijine dezvoltarea bow si pe juniori,sa renunte.Astept sa vad o pozitie foarte ferma impotriva arbitrului,organizatorului si atuturor jucatorilor care au fumat.La camp european,doi jucatori au fumat in afara arenei de joc si rezultatul acelui joc a fost anulat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Avind in vedere cele discutate cu M Piticariu despre proiectul''Liga Nationala a jucatorilor amatori''la care intilnire am propus ca V Pirosi sa sustina clinica de initiere in toate centrele noi de bow.(fireste cu remuneratie)pt un progres real ,am constatat ca alte interese primeaza.Nu intru in detalii.Dupa acest episod a urmat turneul de individuale,unde,cei care a ti fost martori a ti putut observa''atmosfera''.Singurul lucru la care ma gindesc,este de a renunta la toate proiectele,inclusiv de a retrage echipa din campionat si fireste sa nu mai joc in nici-o competitie interna.Daca nu se vor lua masuri pt respectarea regulamentelor voi reflecta f serios.Aceasta luare de pozitie,o intitulez ''MANIFEST IMPOTRIVA ANTISPORTIVILOR'' I GRECU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevaru e ca in Romania sunt numai bowleri de performanta, cu contracte babane si prime de joc. Hai sa fim seriosi, fiecare joaca pe banii lui si face ce vrea, mai ales cand nu e in timpul jocului. Sint jucatori, dar in timp ce joaca Grecu sunt spectator si vezi doamne nu am voie sa fumez ca il deranjez pe marele si super jucatorul nea ionica...

      Ștergere
    2. Doamne, ce-ati facut cu biata limba romana? Va rugam, repetati clasele gimnaziale!

      Ștergere
  9. UN NEFUMĂTOR
    Și eu sunt unul dintre nefumătorii care au fost prezenți în sală (Oxygen)ieri...dar din ce am observat eu, până la un anumit ”moment dat”, nimeni nu s-a plâns de ”atmosferă” și nu a deranjat pe nimeni fumul din sala respectivă încât să reclame acest lucru cuiva. Recunosc că am rămas puțin uimit de faptul că mai multe persoane au stins țigările sau au renunțat să le mai aprindă, după ”atmosfera” creată de autorul ”Manifestului împotriva antisportivilor” - în momentul respectiv mi-a părut rău că nu fumez, SIGUR aș fi aprins...două țigări!
    Legat de retragerea echipei din campionat...nu cred că ar fi o problemă să se modifice sau să apară un alt regulament, în baza căruia echipa, chiar dacă a fost retrasă, să poată juca din nou, sau mai știu eu ce idei i-ar mai veni cuiva
    Un nefumător...din când în când sportiv...în ”atmosferă”

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule ''nefumator'',daca as sti ca ti-ar fi de folos,ti-as spune doua lucruri;1.este un regulament care prevede acest aspect.Fi bun si citeste,dupa care vezi daca mai poti sa vorbesti despre regulamente in baza carora sa.....2.persoana care te deranjaza atit de tare,incit te face sa regreti ca nu esti fumator,este alergica la fum,incit poate ajunge la soc anafilactic.POTI INTELEGE OARE ACEST LUCRU?!Si ,pe cale de consecinta,daca nu se poate respecta un regulament,a spus ca se va retrage din competitiile interne.Iata,vei avea o mare satisfactie,nu o sa te mai deranjeze.SPOR LA LIPSA DE CIVISM SI RESPECT FATA DE SPORT SI PERSOANE!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. AM SI EU O INTREBARE CARE NU ARE LEGATURA CU FUMATUL: CINE ESTE JUCATORUL DE LA CONSTRUCTORUL CONSTANTA CARE A INTRAT IN LOCUL LUI STEFAN TANASESCU (NU TANASE) INCEPAND CU JOCUL 3! MULTUMESC! GABRIEL DUMITRASCU (DUMI56)

    RăspundețiȘtergere
  12. Regulamentul a fost respectat de jucatorii care participau in momentul respectiv in squad.Ei nu fumau, nu consumau bauturi alcoolice, nu-si dadeau cu pudra pe talpi, nu-si dadeau cu solutie pe bila si erau imbracati corespunzator. Exista atunci un regulament privitor la comportamentul spectatorilor? Va rog sa-l publicati sa-l citim si noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. extras din regulament

      6.20 Este strict interzis fumatul în timpul meciurilor atât jucătorilor titulari cât şi arbitrilor. De asemenea, este interzis fumatul în spaţiul de joc şi zona imediată a pistelor dacă nu există un spaţiu special amenajat în acest sens

      Campionatul pe echipe, individual, duo, trio ....
      se considera competitie(intrecere) sportiva !!!

      Ștergere
    2. nu s-a fumat nici in spatiul de joc nici in imediata apropiere a pistelor.

      prima masa de fumatori e la mai mult de 5m de piste

      Ștergere
  13. pentru Dumi56...jucatorul este Ududec Andrei, nu stiu de ce nu apare scris acolo.

    RăspundețiȘtergere
  14. Au dreptate Vali ,nici nu taiai fumul cu cutitul in oxygen,era un aer foarte frumos,mirosea a flori de primavar......:))))

    RăspundețiȘtergere