sâmbătă, 16 februarie 2013

Etapa la B, meci in avans la A

Elcomex castiga la Miercurea Ciuc cu 350 de popice,187 la 177 media.
printre jucatori, outsiderii au dat bine, favoritii, nu!

Vinci se dovedeste redutabila acasa si mai invinge o pretendenta la promovare, Sports Palace.
Constructorul invinge in deplasare pe Oxygen 3, intr-un meci fara arbitri, care sunt in greva datorita evenimentelor de la individuale, unde a fost penalizat arbitrul pentru fumatul spectatorilor.






33 de comentarii:

  1. La M CIUC a fost o atmosfera pe care oricine si-ar dorio.Gazdele au asigurat conditii de joc minunate,climatul prietenos,spiritul de o sportivitate extraordinara.Competita s-a manifestat doar pe piste,iar la final un prinz oferit de echipa gazda.Acolo a fost o alta ''lume''.mi-as dori sa o retraiesc in fiecare zi....Noi echipa ELCOMEX ,va multumim din inima dragi colegi de la M CIUC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte greu de inteles de ce nu va puteti abtine. Adica sugestia ar fi ca cei de la Ciuc sunt OK, pe cand altii nu sunt.
      Din nou jigniti oameni fara motiv. Vestea buna este ca cei de la Ciuc chiar sunt ok, ei impreuna cu altii din Constanta, Bucuresti, Galati, Sfantu si aiurea. Vestea proasta este ca voi nu sunteti.

      Ștergere
  2. upsss.. mama:) asta-i retardat, cred ca autosugestia te impunge pe tine sa arzi de dos asa... "inteligentule", sa consideri jignitoare la adresa ta o lauda adresata unei alte persoane( club sau institutii) mi se pare aberant .Se pare ca orice se scrie pe blog , cu sens si bun simt este amendat instant de filozofi gen' ... tot ce incepe bine , se termina... " prosti "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu amice, nu sunt retardat. Insa taraboiul de la individuale ramane, asa cum raman si acuzele, (pentru unii inclusiv pedepse) aduse de Elcomecsi gratuit, asa de-a valma: arbitrilor, organizatorilor, jucatorilor, altor cluburi, etc.
      Mai putin conteaza faptul ca nu erau reglementari clare, faptasi existau inclusiv intre acuzatori, bla, bla.
      In popor exista o zicala " bate saua sa priceapa iapa"; asa ca nu sunt retardat, voi ne credeti retardati, ceea ce e putin diferit.
      Asa un proverb mic, tot din popor, pentru un om mare: " Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti".
      Dar fa-o obiectiv, fara patima daca se poate.

      Ștergere
  3. Domnului care se simte jignit,
    Noi ELCOMECSI,cum ne numesti,spui ca nu sintem ok?!
    Mai spui ca acuzele de-a valma aduse,jucatorilor,arbitrilor,cluburilor si organizatorilor sint nefondate?!
    Si in sfirsit ca reglementarile nu sint clare.
    Sper sa ai minima capacitate de analiza,asa cum chiar spui 'obiectiva''si sa ne lamuresti.De ce la prima masa de linga bara care delimiteaza spatiul de joc,juniorii care fac parte din lotul national fumau,atit fete cit si baieti?si nu i-a vazut nimeni dintre organizatori sa le spuna ca in sala este o competitie?si nidi arbitrii nu au simtit fumul(ca de vz nu puteau,ei erau at la joc)?!
    Sau cine pute sa fumeze la masa arbitrului,spectatorii?sau jucatorii din spatiul de joc?
    O sa spui ca au fumat in pauza dintre reprize,cum au mai afirmat si altii,oare cite reglementari ar trebui facute,ca sa aflii ca o competitie se termina abia la final?!
    Orice raspuns ai vrea sa dai in apararea celor de mai sus,in opinia mea este un atentat la ;etica ,morala,si un elementar bun simt!
    Jucatorii fumatori de la ELCOMEX,intra in aceias categorie daca au incalcat regulamentul.De altfel Catalin a mai fost sanctionat,penru ca afumat in PAUZA...PAUZA,am repetat pauza ca poate asa pricepi ca fumatul in competitii este interzis si in PAUZA.Cel mai intelept lucru pe care l-ai putea face,ar fi sa faci o PAUZA pt meditatie .Regulamentele viitoare vor fi aliniate la standardele mondiale.Bezmeticeala romaneasca ,poate se va alinia si la alte standarde!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze,am omis un lucru.Proverbul care face referire la ''cu cine te insotesti.....''Amice ,la locul de munca nu pot sa i-mi aleg colegii pe alte criterii decit de competente profesionale.La Elcomex bowling,au venit cei care vor sa faca performanta.In particular alegem sa ne insotim asa cum bine spui,cu aceia ca si noi.Ai pute sa fi mai profund in analiza?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i cunoastem pe cei de la Elcomex firma, asa ca probabil aveti dreptate in privinta lor. In schimb pe cei de la Elcomex bowling ii stim, pe unii chiar dinainte sa-i stiti Dvs.
      Asa ca ramane cum am vorbit.

      Ștergere
  5. descoperire senzationala in lumea bowlingului
    unii jucatori sunt chiar "oameni" , altii din pacate raman, doar la statutul de "buni jucatori de bowling"

    RăspundețiȘtergere
  6. D-le Grecu,
    Ma adresez direct Dvs intrucat prima postare pare scrisa de Dvs, cuvintele si greselile gramaticale sunt cele care apar si in postarile semnate I Grecu.
    Da, postarea respectiva irita, intrucat vine la putina vreme dupa scandalul de la Oxygen, initiat de Dvs. si finalizat prin sanctiuni abuzive de catre Federatie impotriva arbitrului si a salii Oxygen. Nu sunt conforme regulamentului, regulamentul nu reglementeaza situatiile respective in nici-un fel, iar CCB-ul a interpretat intr-o maniera abuziva regulamentul, doar pentru a va da satisfactie, probabil.
    Dincolo de ceea ce va spun yesmen-ii care va inconjoara, haideti sa va spun ce pareri mai au si ceilalti despre unde s-a ajuns:
    1. Campionatul National pe echipe a ajuns o competitie nemotivanta. Ati reusit sa adunati o echipa aproape semiprofesionista, pe care cu greu cineva o va mai bate in urmatorii ani. In plus sunteti neobosit in a oferta diversi jucatori care apar si se afirma. Cred ca nu exista vre-un jucator mai rasarit in tara asta, care sa nu fi trecut sau sa nu fi fost ofertat de Elcomex la un moment dat.
    In conditiile astea CN a devenit un moft scump si inutil pentru multe echipe si jucatori. Sunt multi care participa doar din inertie si intentioneaza sa se opreasca din editia viitoare. Ce sens are sa participam la o competitie cu final asteptat, unde sansele sa bati Elcomex sunt nule, sa cheltuim bani pentru deplasari, meciuri, cand putem juca in diverse ligi si openuri organizate de diverse cluburi, in orasele noastre, cu bani mai putini si unde poti si castiga cateodata. O sa vedeti la startul editiei viitoate despre ce vorbesc.
    2. CCB pare in acest moment un organism al Federatiei dispus sa va dea satisfactie in orice fel, incalcand regulamente, invocand prevederi regulamentare inexistente, inventand pedepse, penalizand cluburi pentru lucruri pe care nu le pot controla. Oxygen este un club care gazduieste 2 echipe in Div A si 2 in Div B. Probabil in jur de 30-40 jucatori. Tuturor acestor oameni le-a fost refuzat dreptul de a juca in CNI pe propria arena, acolo unde se antreneaza, in situatia in care formatul actual al CNI ia in considerare acest aspect, fiecare arena importanta gazduieste o etapa de CNI, astfel incat jucatorii de peste tot sa fie avantajati o data, si asta doar pentru ca la CCB exista 1 sau mai multi yesmeni. Ce garantie avem de acum inainte ca o alta situatie litigioasa in care va fi implicat Elcomex sau cineva de la Elcomex, nu va fi rezolvata in acelasi mod, in afara regulamentului, pedepsind pe orice nu convine sau care nu se conformeaza instantaneu. Despre chestiunea cu arbitrii este inutil sa vorbim, este exemplu clar de abuz si bine fac ca sunt in greva. Cum ar fi ca si cei de la Oxygen sa inceapa sa boicoteze alte sali si competitii ?

    Tot sunt invocate merite pe care Dvs la aveti si pe care ceilalti, fiind ingrati, nu le recunosc. Haideti sa vorbim si de meritele altora:
    - IDM si Florin Popescu: Skol si toata generatia de jucatori care au aparut atunci ( cativa sunt inclusiv in echipa Elcomex)
    - IDM: IBIBO, succes real pe care Dvs incercati sa-l reeditati acum prin acest Supersix
    - Oxygen: o noua generatie consistenta de bowleri; oamenii par ca vor sa continue in acelasi fel
    - Ciucul si Sfantul: existau competitii si numerosi bowleri in paralel cu centrele din Constanta si Bucuresti; este meritul federatiei, care a programat acel playoff la M Ciuc acum 4 ani si a lui V. Piros care i-a convins sa joace in CN, la fel si in cazul Galatiului
    - Mihai Popescu si mai apoi Dorel Bucurescu, sunt oameni care au finantat cluburi, au adus antrenori sau jucatori din afara; am vazut si noi altceva
    Toti acesti oameni au facut diverse lucruri pentru bowling.
    Da, si Dvs ati facut destule lucruri bune in bowling, dar ati si cerut mici compensatii. Din nefericire ultima a fost gogonata. Au fost incalcate regulamente si au fost pedepsiti oameni si cluburi abuziv.
    Mingea e inca in terenul Dvs., insa mare, mare grija sa nu ajungeti sa va jucati singuri cu ea, iar ceilalti sa se fi mutat in alta curte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Episodul de la CNI petrecut in sala oxigen ,unde ca un paradox ,oxigenul lipsea,m-a determinat si pe mine sa ma gindesc in ce competitie,liga,campionat,voi juca in continuare.Avem preocupari similare se pare?!Asa ca pentru mine CN nu mai constituie o provocare.Daca cluburile de bowling vor fi de acord cu propunera facuta de mine si se vor elabora regulamente similare cu cele eurpene,voi mai juca,daca nu ,pasez mingea la dumneavoastra si va jucati fiecare unde poftiti.Eu mi-am ales locul.Nu postez fara semnatura.I. GRECU

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dracului cetateni dom'le ,iar nu le ajunge strada ,pardon , pista!!!
    Si cum zicea mogulul : "ma bat pe burta cu audienta in crestere".
    Traiasca mogulul ca-i tare simpatic ,adica Piros pt cei ce nu stiu povestea.
    Bai mogulule,constat ,ca totusi ,ai o problema si anume: am aflat de existenta ta la un moment in care ,dupa cum ziceai chiar tu ,mama ta ,era foarte populara ,acum pare se ca popularitatea ta e in scadere.Pai ce faci ?Ai inceput sa comiti blat?!!
    Ca ti a cam luat o nenea Grecu in fata.....nu se mai opreste nimeni in dreptul tau.Sa nu mi spui ca au inceput cetatenii sa te simpatizeze ca nu te cred.

    Hai sa fii sanatos ,oricum mie imi esti simpatic, mai ales ca niciodata nu le spui niciunora ce vor sa auda.

    RăspundețiȘtergere
  9. am uitat sa va spun ca la Miercurea Ciuc nu s-a fumat DELOC, la fel ca la competitiile internationale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai Miercurea Ciuc nu e in alta tara?normal ca e ca la internationale......hahahhaah
    e gluma ,da ?dar cum de nu s a fumat ?ca si la sala de la Ciuc e cu loc de spectatori care pot fuma nu i asa?A convins cineva si spectatorii sa nu fumeze?intreb nu speculez nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabor si Piros i-au intampinat de oaspeti fluturand semne cu fumatul interzis, care au ramas acolo in timpul meciului.
      nimeni n-a fumat, nici macar spectatorii.
      a fost un gest de curtoazie, care depaseste regulamentul actual..

      Ștergere
  11. Iata ca Vali a lamurit misterul cu privire la atitudinea celor de la Ciuc.Se poate lesne trage concluzia,ca nu era vorba de apropos in mesajul de multumire.Daca unii se simt cu musca pe caciula,nu este totusi rau.Toate lucrurile bune au si un inceput.''Cel ce face umbra''

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo bre ,ce sa mai zici?

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai sa mai punem putin gaz pe foc;facem un campionat penru fumatori,unul pentru cei care vor sa ramina la stadiul de hoby si sunt echilibrati la mansarda,unul pentru nefumatori (la IDM eventual)si sa-i lasam pe smecherii din elcomex sa se bata intre ei.Bowlingul de performanta sa ramina acolo unde este!ce ziceti ,e buna ideea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu unde te-ai incadra?dupa mine esti in categoria pe care ii mananca pielea sau limba deci ar mai trebui o sectiune la campionat.ce va mai place scandalul........

      Ștergere
  14. Salut Vali,

    Casetele tehnice de la
    Sf. Gheorghe - Septimia
    M. Ciuc 2 - IDM 2 ???

    RăspundețiȘtergere
  15. Va rog frumos , cine-i I. GRECU ?

    Curiosul .

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum cine? Sefu".....Nu stii cine-i sefu" ? Ai trait degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  17. pana la urma ca sa il faca pe Vali sa taca, a folosit cea mai utilizata metoda.....money...money....si Vali cum traieste doar dupa principii morale inalte...ghici ce??? a acceptat!!!!! toata lumea traieste fericita!!! e liniste in paradis....cota 1:20 ca maxim pana in vara iese cu sange???

    RăspundețiȘtergere
  18. nu stiu despre ce money vorbesti tu, eu nu voi fi remunerat, dar voi fi injurat.
    asta ramane ca si pana acum.

    in plus, programul meu de antrenor va suferi drastic, deci voi pierde bani...
    oamenii de un anumit nivel ajung cateodata la concluzia ca mai bine coopereaza, decat sa se infrunte.

    RăspundețiȘtergere
  19. Toate comentarile de pe acest blog,se doresc a fi detinatore de adevar,aparatoare a unei dreptati pierduta,moralizatoare si te mai miri ce alte nazbitii.Cind se discuta lucruri serioase ,toti tac.
    Un soi de apatie cuprinde tot bucuresteanul.Cind o incaseaza(destul de des)sa vezi cum se revolta spiritul de dreptate si de vina fireste este provincia.Barbatia se arata sub masca anonimatului.Ai crede la prima lecturare,ca pe aici bintuie stafii,este pusa in pericol chiar fiinta nationala!Aiurea...o mina de derbedei,nu multi din fericire,afectati de poluare probabil,nu suporta esecul,dar mai ales pe cei cu adevarat care misca lucrurile.Cititi cu incredere umorul lor,oricum nu au nimic a spune....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici tu nu te-ai semnat,dupa logica ta inseamna ca nici barbatia ta nu face prea mult.
      Ce umilitor si frustrant poate fi sa scrii contra cost, la dictare, sa nu poti fi liber nici macar acolo unde faci ce iti place, indiferent de nivelul de performanta la care aspiri !! Va cramponati cu totii in semnarea postarilor, emiteti pseudojudecati de valoare privind existenta sau inexistenta curajului, din pacate problema voastra nu este daca sunt sau nu adevaruri acolo, ci daca aveti cui cere socoteala, cand lucrurile se domolesc.
      Da ma, suntem o mana de derbedei, dar macar nu suntem platiti de marele sponsor, nu ne pune sa-i caram gentile, nu urla la noi daca da prost in squad, nu ne accidentam subit ca sa joace el, nu ne retragem strategic de pe lista calificatilor ca sa joace el, iar daca totusi urla la noi ne permitem sa-l ignoram.
      E prezenta atata grosolanie in viata din afara bowlingului, incat ti-ai dori macar la sala de bowling sa nu o intalnesti.
      Scandalul a fost unul artificial creat, omul pur si simplu nu dadea bine si ca de obicei cauta supape sa-si verse furia. A inceput sa strige la colegii de pista. Mai apoi a observat ca se fuma pe randul doi de mese. Nu fuma nimeni nici la masa arbitrului, nici pe primul rand. Cei care fumau erau oameni sositi dupa ce V Fatu venise si rugase oamenii sa nu fumeze, iar multi nu erau neaparat jucatori, ci simpli gura casca, care aveau sau nu treaba cu CNI. S-a intamplat pur si simplu, nu vroia nimeni sa faca rau nimanui, nu vroia numeni sa sfideze pe nimeni, sala Oxygen permite fumatul, nu exista o restrictie expresa.
      Mai sunt si altii care nu suporta fumul de tigara, insa, in afara de omul nostru, nu face nimeni atata caz pe treaba asta. Se va spune ca in cazul omului nostru era ceva grav, fumul provoaca stari serioase de rau. OK, ne pare rau ca are problema asta, insa in cazul asta te programezi naiba dimineata, cand nu sunt atatia spectatori din afara.
      Da, se va spune ca de 2-3 ani Romania ar fi trebuit sa interzica fumatul in multe locuri publice. Pentru toti acesti principiali as avea o propunere: odata cu problema fumatului, poate va va preocupa problema citostaticelor, problema manelismului, problema neamprostismului la volan, problema mancarii de proasta calitate si sunt multe, multe altele care va afecteaza standardul de viata. Pana acum 4 ani fumatul era un obicei social acceptat destul de usor, nefumatorii pur si simplu nu stateau acolo unde se fuma, brusc a devenit un obicei grav condamnabil. Ce sa spun !!
      Da ma, ne-am saturat de placa asta cu aia care misca lucrurile, fac si dreg pentru binele comun, samd.
      Antrenorii adusi au fost adusi pentru propria echipa ca sa castige 2500 de campionate la rand.
      Sponsorizarile pentru deplasarile echipei nationale, cu exceptia anului trecut au fost ca sa joace cine trebuie, nu cine merita. Sponsorizarile pentru deplasarile altor nationale au fost intotdeauna conditionate de cine trebuie sa mearga ( daca cineva nu era pe plac, nu era selectionat, sau se puneau conditii: daca vine aia sau ala, nu platesc nimic).
      Asa ca despre ce vorbim ?
      Ii dorim sa traiasca ani multi in bowling, sa sponsorize bani multi pentru orice proiecte vrea, insa mai e pana ne va convinge ca ce face, face pentru binele comun.
      Si chiar si atunci, daca isi va permite sa mai tipe la noi vom riposta in acelasi mod.
      Semnat: unul dintre derbedei





      Ștergere
  20. bani poate ca nu-s da SEF LA fEDERATIE cine o sa fie? Pai?!
    Si uite cum nu se fumeaza la Ciuc, si uite ca Ciucul da si masa, si e si civilizat si poate si voteaza cum trebuie...
    Daca au un mentor, care are un mentor .....

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma confunzi"'derbedeule'',fiecare este angajat undeva,adica isi vinde munca . Tu fie esti proprieterul vreunei afaceri ,fie esti liber profesionist.Dar daca ai fi angajatul acelui om la care faci referire,te -ai numi norocos.Nu pentru ca ai fi bine platit.Nu pentru ca ai fi apreciat si respectat.Nu pentru ca ai avea sansa sa devi un bun profesionist,ci pentru ca ai putea deveni OM.Poate ,poti sti?!Eu sint cofetar,tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu detectez nici un tremollo liric in scriitura. Nu imi pari sincer. Probabil unele greseli de scriere afecteaza mesajul, se pierde emotia de dinlauntrul tau ( sic !).
      Asa si ? Nu are nimeni nici o treaba cu angajatii nimanui. Si eu sunt angajatul cuiva. Dar nu ma umileste in nici un fel. Daca imi fac treaba iau banutu, daca nu, nu, D-le cofetar !
      Am o problema cu cei care incearca sa ne spuna ca e alb, cand noi vedem ca e negru, sa justifice comportamente grosolane, invocand tot felul de merite reale sau nereale. Ce legatura are faptul ca cineva e mare filantrop si sponsor, cu faptul ca acelasi cineva te deranjeaza cand joaca cu tine pe pista, daca joaca prost, isi varsa nervii pe altii, provoaca momente jenante, de multe ori gratuit, solicita si obtine pedepse abuzive pentru oameni care nu au nici o legatura cu motivul supararii sale ?
      Raspunde-mi la intrebarea asta, intr-un fel in care sa ma faca sa gandesc ca totusi mai ai in tine urme de demnitate.

      Ștergere
  22. Si mai ceva,echipa care se prefigureaza la conducerea FRPB NU O PUTETI DEZBINA,sic sic!

    RăspundețiȘtergere
  23. sic sic .... tot asa va conduce, ca un copil necopt
    si mofturos

    RăspundețiȘtergere
  24. Este ultima oara cind mai raspund.Am incalcat o zicere deja;"nu te pune cu prostu' ca are mintea hodinita"N-ai inteles nimic si nu cred ca poti intelege.Asta se datoreaza faptului ca privesti dintr-un punct de vedere,orizontul fiindu-ti refuzat.De aici i-ti vine judecata la fel de limitata ,precum punctul din care privesti.Nu vad nici-o legatura intre presupuse merite reale sau nu,adica sprijin logistic,financiar,etc.si o cerere absolut justificata de a nu fuma intr-o arena sportiva.Adica in logica ta,cinva fumeaza in arena si altcineva cere sa nu se mai fumeze si acea persoana este numita "gosolan".Sa fiu,daca pricep,cine este grosolan(i)?! Apoi,cronologic faptele au stat asa:mai inainte de a intra in squad,s-a produs "deranjul",nu cum sugerezi ca datorita jocului modest prestat s-a ajuns la acea situatie.Sti care este realitatea?!Spiritul manifesteat in fam voastra de bow este oglinda societatii in care traim;invidia,"capra vecinului",birfa,rautatea manifestata sub toate formele ei.Va cramponati de un om care are si el pacatele lui(vrea sa fie mereu nr 1)si nu va puteti bucura de un sport,pentru ca nu-l tratati ca pe un sport.Cind omul de care va impiedicati mereu,va renunta la dorinta desarta de care aminteam,chiar va fi nr 1.Asta cred eu,iar opinia oponentilor de azi nu ma mai intereseaza.Nici prin salile voastre nu mai trec ,poate fi contagis.Iar tie si celor ca tine ,sa va fie bine pe unde megeti!

    RăspundețiȘtergere