sâmbătă, 23 februarie 2013

Galatiul o comite din nou!

bate si Elcomexul, cu 38 popice!!!!


18 comentarii:


  1. Felicitari 5 Stars !! se pare ca denumirea echipei nu e intamplatoare ,baietii de la Galati dau scor de 5 stele....
    Iar il apuca nervii pe un prieten si retrage o echipa din campionat ,nu mai organizeaza niciun turneu etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Iar vorbesc unii bucuresteni, iar scrie vali piros sub anonim iar rautati la greu, oare la câte comentarii o sa se ajunga?

      Ștergere
  3. este vina arbitrului ca a mancat bataie....claaaar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi bine sa faci diferenta intre rautati si realitati......

    RăspundețiȘtergere
  5. Se vede de la o posta ca "cineva " nu spui cine , persoana importanta , a tinut neaparat sa joace .

    Si a trantit meciul .

    RăspundețiȘtergere
  6. O,da,s-a fumat la greu...ai fi zis ca s-a mutat bucurestiul in GALATI.Circula o vorba mai de mult,aia cu'piticii pe creier'.Iar Maria Sa dl PIROS ,nu se debaraseaza de apucaturile vechi,gazduieste cretinismul,si mistoul ieftin.Ar fi cazul sa te maturizezi.Nu de alta,dar nu cred ca 'da bine'pentru un candidat la presedentie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Marius Maravela!
    Cand joci de 15 de ani si ai talent, poti sa dai si peste 200 pe drept!
    Felicitari Mihai, un scor notabil!

    RăspundețiȘtergere
  8. da pelicanu trebuie amintit acu...e nevoie de pozitivism...FELICITARI!!! restul la munca tre sa scoata parleala lu SEFU...care este..asta e!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimate anonim,
    La Galati ,eu am pierdut jocul,nu echipa Elcomex.Echipa gazda a jucat minunat.Au dat ce au avut mai bun in ei .Eu si echipe Elcomex i-am felicitatat din toata inima pe acei sportivi grozavi.Este lesne de inteles,ei provin de la popice.Acolo se considerau sportivi si aici se comporta caatare.Ti-am dat satisfactie raspunzindu-ti,nu din respect pentru tine.Remarca si aluzia cu retragerea echipei din campionat,trebuia lamurita.Cind am facut acea afirmatie(una responsabila)ca retrag echipa din campionat si ca abandonez toate proiectele legate de bowling,era generata de propria-mi neputinta de a schimba starea de lucruri.Cind am acceptat sponsorizarea unei ligi a jucatorilor amatori,tocmai asta vizam,ca in CN sa activeze doar cluburile care trateaza bowlingul ca pe un sport,nu ca pe un hoby.Tocmai de aceia activez in ISBT chiar daca trebuie sa ma deplasez atit de mult.Vroiam sa lamuresc acea afirmatie,nu umorul tau ieftin m-a determinat sa intervin.Un feedback il vom avea luni si vom sti care este pozitia Cluburilor.Sa speram ca nu amatorismul va domina lumea viitoare a bowlingului romanesc!I.G.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce gluma proasta mai este si asta, PIROS presedinte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere







  11. Din ciclul "Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc"

    RăspundețiȘtergere
  12. Dl. Cadinoiu nu stim exact cine sunteti, da cand veniti pe la Bucuresti va asteapta o cinste. Hai 255 !

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru intentia pe care o aveti ,dar as aprecia mult mai mult daca aceasta lume a jucatorilor de bowling in care inevitabil impartim terenul de joc,respectiv pistele pe care concuram ,aerul pe care il respiram in salile de sport sa domine si spiritul de fair-play. Sunt sigur ca noi toti, impreuna, putem construi lucruri frumoase in spiritul sportului modern si sportului de performanta.
    Am fost jucator de popice si cu mandrie recunosc acest lucru si apreciez eforturile tuturor jucatorilor de bowling din Romania, care prin sacrificile facute ani de-a randul, au reusit sa costruiasca aceasta competitie frumoasa care este Campionatul National de Bowling.
    Daca pana acum ,chiar daca am urmarit indeaproape tot ceea s-a scris pe-aici, nu am intervenit, este pentru ca din respect pentru toti cei care investesc,practica si iubesc acest sport am dorit sa fiu acceptat intre dumneavoastra si nicidecum sa-mi dau cu parerea fara sa fi facut ceva demn de luat in seama.Multumesc domnului Anonim ca mi-a dat posibilitatea sa ma prezint.Cu consideratie Mihai Cadinoiu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule Cadinoiu.
    Nu va cunosc personal. Desi am jucat cu echipa Dvs. nu reusesc (inca) sa fac asocierea intre nume si persoana si sper sa nu va suparati prea tare pentru asta.
    Nu va cunosc nici performantele din popice dar daca ele au existat atunci nu meritati altceva decat sincere felicitari.
    Intervin aici si acum pentru ca simt ceva ce mie personal nu-mi place si nu este prima data cand aud mentionata, din directia unei anumite zone, a dorintei de "fair-play".
    Sunt absolut convins ca stiti ce inseamna acest termen si ca el se refera la "joc". Sa intelegem ca s-a intamplat sa jucati bowling in campionat si v-ati confruntat cu lipsa sau incalcarea flagranta a acestuia ? Ma refer la "fair-play".
    Eu inclin sa cred ca , de fapt, va referiti la discutiile de "inainte" si "dupa"... "play" ; inclusiv cele de pe acest site , ceea ce este cu totul altceva decat lipsa de "fair-play" !!!
    Va rog sa (va) clarificati aceasta problema pentru ca altfel riscam ca lumea din exterior sa creada ca pe piste ne batem, punem piedica , aruncam cu bere, orice altceva decat sa jucam bowling.
    Va asigur, ca unul mai vechi, ca site-ul lui Vali Piros este o floare pe
    langa cel precedent folosit (cei mai vechi stiu despre ce vorbesc). Pana la urma este un spatiu privat , virtual, neoficial si nimeni nu este obligat nici sa citeasca nici sa ia pozitie. Si in mare se "respecta" ceea ce este societatea noastra in intregul ei. Adica nimic nou sub soare....
    Va rog nu confundati jocul cu discutiile (inerente de altfel). Si asta o spune unul care nu poate fi banuit de relatii de "dragoste" cu Vali Piros. Dar si eu m-am plictisit de atitudinea de "fata-mare" a celor care de cand se scoala pana se culca zac pe site-ul asta, se incarca cu chestiile dezbatute pe aici, le discuta pana la disperare si apoi declama : "Vai ce porcarie, ce lipsa de fair-play (sic) !"

    Fac parte din cei ce respecta ceea ce faceti acolo si rezultatele Dvs. Pana la urma in sportul acesta este vorba despre a da jos 10 lemne respectand niste reguli. Pe de alta parte va asigur ca in timp o sa intelegeti si frustrarile celor ce incearca sa joace un bowling mai aproape de ceea ce se joaca afara, in special a celor mai tineri atunci cand joaca cu echipa Dvs.

    Va rog sa intelegeti ca acesta nu este un articol acuzator la adresa Dvs. dar este timpul sa clarificam niste lucruri.

    Cu deosebit respect,
    Florin Popescu

    RăspundețiȘtergere