vineri, 8 februarie 2013

Proiect pentru federatia de bowling

dl. Grecu vrea sa-si continue toate proiectele, si Supersixx si Liga Nationala.

totodata vrea sa se implice activ in dezvoltarea bowlingului, prin sustinerea unei echipe care sa conduca bowlingul romanesc.

mi-a propus sa candidez la functia de Presedinte FRPB.

am acceptat, cu conditia  asigurarii finantararii anticipate (sau garantarea anticipata) pentru intreaga perioada a mandatului.
conditia a fost gandita ca sa evit razgandirea Domniei sale pe parcurs si ca sa putem lucra independent, fara nicio ingerinta.
Domnia sa acceptat.

carevasazica facem o echipa, unde ii  invit pe toti cei care doresc, ca sa creionam un plan de dezvoltare.

singura conditie este sa nu fie implicati in bussinessul de bowling, sa nu aiba interese comerciale particulare legate de un anumit brand sau sala.
e un proiect pentru toata tara, nu doar pentru Elcomex, IDM ,Oxygen samd.
s-a convenit ca toate competitiile sa fie organizate sub federatie, inclusiv Liga Nationala, Supersixx, astfel incat sa devina o entitate puternica.

idei, putere de munca si entuziasm.
daca aveti, va astept langa mine!


evident, succesul acestui proiect depinde de rezultatul alegerilor din martie, adica de voturile cluburilor

primii  care s-au cerut in echipa: Sebi Arcusi si Andrei Danila!
Vali Fatu si Andreea Vintila sunt optiuni indiscutabile...
Marius Piticariu se va ocupa de Liga Nationala, sub egida federatiei si nu va avea functie executiva.
Florin Vasile- parteteriate, sponsorizari
Cosmin Buga- best boy


3 comentarii:

  1. Oamenii de valoare mereu au si contre.Piros si Grecu trebuie sa fie impreuna pentru dezvoltarea bowlingului romanesc. Cu siguranta greutatea cuvintelor urate aruncate asupra lor este cu mult mai mare decat cele 70 cate 7 iertari ale lor.Haideti sa-i lasam sa faca o echipa si veti vedea ca nu se vor sfasia. M

    RăspundețiȘtergere
  2. Ideea este simpla. Analizind starea de lucruri in bowling,in sensul ca o parte a jucatorilor doresc sa ramina la stadiul de hoby,altii doresc o competitie de anvergura,iar altii(cei mai putini)doresc sa ajunga in bow de performanta,am propus formarea unei echipe,care sa gestioneze acest proiect.Fireste sub egida unei Federatii.Rezulatul acestui demers ,ar conduce la formarea unei ligi a jucatorilor amatori,care se va desfasura pe orase, regiuni si la final un turneu national.Campionatul national ar urma sa aibe doua divizii ,poate intr-un format nou.Federatia cu suportul cluburilor,ar urma sa se ocupe de formarea juniorilor si de pregatirea celor eligibili pentru a reprezena Romania la com oficiale.Liga va avea organele ei de conducere ,ceva similar cu CCB.ul de azi.Daca ideea va fi sustinuta de toate cluburile de bowling,comitetul de initiativa va elabora strategia,care va fi supusa dezbaterii.Va tb sa negociem cu colegii de la popice modalitatea de autonomie.Rolul meu va fi de moderator ,finantator si realationare cu institutiile statului.Cele bune! ION RECU

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari dle Grecu!!! Ma bucur ca v-a trecut supararea si ratiunea a invins ,ca sa folosesc un cliseu.Succes!!

    RăspundețiȘtergere