sâmbătă, 31 martie 2012

Echipa de juniori a Romaniei a plecat la europene




8 comentarii:

  1. Drum bun si bafta multa, baieti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Constanta e alaturi de ei!!!
    MULT SUCCESS!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bafta baietiilor!! Sper sa jucati cat mai bine si sa invatati cat mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Baietii au plecat sa-si incerce puterile! Noi am ramas cu sperantele si cu bucuria ca ne-am vazut copii punand osul la treaba, intr-un sport care e proprietatea lor, singurul lucru pe care il "produc" ei si care e "proprietatea" lor. Maturizarea lor a inceput. Reprezentarea tarii, a comunitatii de orice fel, este o responsabilitate care onoreaza pe cei care si-o asuma, in orice fel, atat prin participare cat si prin abtinere.

    Intr-un mod sincer multumesc tuturor celor care i-au invatat, i-au cizelat, i-au indrumat, i-au sustinut moral si financiar. Si pentru a nu ramane in tonul zilelor noastre, cand toata lumea vorbeste in mod personal despre esecuri si greseli si in mod impersonal despre reusite si fapte buna, o sa punctez ca cei pe care ii consider ca fiind oameni deosebiti in viata copiilor acestia sunt cel putin urmatorii: Marius Piticariu, Vali Piros, Ion Grecu, Viorel Pavel.

    In mod special pentru Razvan a mai existat si exemplul Bogdan Dobondi, chiar daca meteoric, insa e un exemplu de personalitate apropiata adolescentilor. Si e bine de luat ca exemplu pentru ca a practicat acest sport intr-un mod organizat, a demonstrat performanta si individual si in echipa, apoi l-a abandonat temporar pentru a-si crea un drum in viata, fiind acum student la facultatea de matematica.

    In mod special ii multumesc lui Vali Piros pentru ca si-a sacrificat pana si somnul si i-a condus la aeroport dis de dimineata, cu ultime sfaturi si imbarbatari, aratand ca indiferent de ceea ce se intampla in spatele cortinei, un antrenor are o responsabilitate morala pe care trebuie sa si-o asume permament, cu sacrificiile de rigoare. Si imi pare tare rau ca daca Marius Piticariu n-a putut sa mearga alaturi de sportivi, n-a putut s-o faca nici Vali Piros.

    Si tot personal imi pare rau si despre un alt sportiv care nu participa alaturi de copii nostri. Este vorba de Dragos, care are o tehnica foarte buna si care merita sa faca parte din echipa la europene. Dar regulamentele sunt drastice se pare (doar 4 reprezinta tara) si poate si mai drastice sunt selectiile.

    Sper sa-i avem pe toti in jurul nostru in viitor si sa ne arate ca toate sacrificiile facute de sponsori si de antrenori nu sunt degeaba. Ii rog pe toti sa nu-i influenteze negativ si sa nu le formeze idei preconcepute. Ajutati-i sa treaca peste toate momentele dificile, pentru ca pentru ei vor mai exista si alte ocazii in care isi pot demonstra calitatile de sportivi si de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. jos palaria pentru comentariu!
      copii sunt talentati si sper sa faca figura frumoasa.
      e un test de maturitate pentru ei.

      Ștergere
  5. Suntem alaturi de ei trup si suflet
    Semnat: lotul de seniori

    RăspundețiȘtergere
  6. Suuces copii!!! Sunt alaturi de voi cu gandul si vreau sa stiti ca aveti toata sanse reale de reusita.Sunt convins ca Vali a facut treaba buna cu voi si efortul sau nu va ramane nerasplatit.Bravo Vali pentru dedicarea totala in acest obiectiv. Cu drag, Teo Priboi.
    P.S:Razvane, tine minte vorba noastra. Stii tu care. :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bafta, suntem alaturi de voi Sebi A.

    RăspundețiȘtergere