vineri, 16 martie 2012

Ultima etapa la B si penultima la A

in Divizia B lucrurile sunt lamurite, ultima etapa e practic fara importanta.

in Divizia A, Elcomexul joaca la Lake View cu Constructorul, iar IDM-ul la Cernavoda, cu CFR-ul.

meciurile ar trebui sa fie un antrenament pentru restanta de marti, dintre Elcomex si IDM, care este, de facto, finala campionatului.
la ambele echipe sunt prezente antrenorii lor, Joe Slowinski si Dimitris Karetsos.

e interesant de vazut cum se prezinta cele 2 echipe inaintea derbiului.

in Bucuresti se joaca Amica - Split, care va decide locul 3 in campionat.
La Miercurea Ciuc se joaca retrogradarea, intre Miercurea Ciuc si Sports Palace.

13 comentarii:

  1. ELCOMEX vs. IDM este finala campionatului. Asa este !
    Amica Vs. Split nu este deloc decisiv pentru locul 3.
    Pentru locul 3 se va juca pana la final.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in mod normal, asta a decis locul 3

      sa piarda IDM-ul la Amica ar fi un pic suspect.
      nu cred in scenariul asta, desi l-am auzit ieri la meci.
      chiar daca or sa lipseasca Mihai Ionescu si Simut, tot IDM-ul e mult peste.

      Ștergere
    2. Si daca pierde IDM-ul la Amica ce? N-aveti meciurile directe oricum?

      Ștergere
    3. trebuie sa batem si noi Constructorul...

      Ștergere
  2. Ultima etapa din divizia b acum e fără importantă? Etapa trecută era atât de importantă încât nu stiati din câte echipe de oxigen sa adunati jucatori sa eliminați galatiul. Nu oxigen 3 a bătut galatiul ci naționala voastra oxigen 1,2,3 si câte mai sunt au eliminat galatiul. De la anul jucati între voi fratilor. Bvo vouă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. titlul la echipe, ca si promovarea, se obtin intr-o competite in care factorul principal este "puterea" cluburilor.
      in Div A, ca numar de jucatori si forta operationala, cele mai puternice sunt Elcomex, IDM si Split.
      Din spate vine Miercurea Ciuc.

      CFR-ul e un caz special, are o sursa nesfarsita de popicari de elita la dispozitie.
      iar Amica a ajuns la rezultatele de anul asta doar datorita jucatorilor buni si inimosi, care au facut eforturi adesea inumane(au doar 7 jucatori), si au prins si niste conjuncturi favorabile.

      in B, cluburile puternice sunt Oxygen si Sf. Gheorghe, cele care au si facut "legea".
      un caz special e Vinci, care a retrogradat din A, are jucatori valorosi si care a furnizat o suprize - pentru Sf. Gheorghe - si cat pe ce si pentru Oxygen 1, care era sa-si prinda nasul in strategia cu "plimbatul" jucatorilor

      nu poti face performanta cu putini jucatori, fara antrenamente specializate si fara baza larga de selectie.
      ati mizat ca va veti "strecura" cumva in Divizia A, cu o mana de popicari de elita, fara ca sa "insamantati" terenul pentru bowling ca sport in sala voastra si sa pregatiti astfel viitorul.

      asta era util MAI ALES daca va calificati in A.

      acum va trebui sa va confruntati cu o alta echipa de jucatori de drept, Sf. Gheorghe, cu mult mai multi jucatori valorosi, dintr-o sala unde existe competitii de amploare de cativa ani buni samd.

      faptul ca regulamentul permite mai multe echipe in B pentru un club si ca jucatorii pot juca pe rand la o alta echipa a aceluiasi club, nu face decat sa avantajeze cluburile puternice, lucru de dorit in sportul de performanta.

      iar regulamentul a fost dezbatut si aprobat de toata lumea, inclusiv de galateni.

      cauzele adevarate ale esecului este ca ati venit nepregatiti in campionat, cu prea putini jucatori buni, nu aveti liga sau campionat in sala si nu exista preocupare constanta pentru cunostinte si antrenamente specifice bowlingului de performanta.

      spre binele sportului si a jucatorilor din Galati, sper ca veti ramane in campionat si veti continua sa progresati, ca veti avea si voi liga in sala, ca veti antrena jucatori noi, mai ales copii si juniori.

      atunci vor veni si rezultatele.

      Ștergere
    2. Dragilor bucuresteni ,

      Noi , jucatorii de bowling /popice din Galati , am incercat si cred ca am si reusit sa promovam acest sport asa cum ne am priceput , in limita bugetului , a cunostintelor si a indemanarilor noastre sportive
      Am considerat aceasta competitie , un eveniment care trebuie sa se desfasoare conform regulior fair play-ului sportiv .
      La sfarsitul competitiei , ne-am calificat pe un merituos loc 2, pentru care felicitam intreaga echipa.
      Nu vreau sa fac nici un comentariu cu privire la modul sum s au desfasurat ultimele doua meciuri , in care am jucat cu o mixtura de echipe , precum nici modul in care am beneficiat de cele 5 minute antrenament la o singura pista inaintea unui meci in deplasare.
      Noi ,am castigat punctele pe meritul nostru , al echipei noastre , atat am reusit sa facem , si felicitam echipa ( echipele) castigatoare din serie , care pe merit ar trebui promovate in divizia A.
      Iar daca tot ne dam toata lumea cu parerea despre lucruri la care ne pricem sau nu , cred ca am putea si noi avea o initiativa in sensul acesta , propunand ca promovarea in divizia A , sa se faca conform rezultatelor din meciuri , indiferent cate echipe /cluburi promoveaza in A.
      In acest fel , domnilor jucatori de bowling , poate vor aparea si rezultate internationale , unde ar trebui sa va aratati muschii si adevarata valoare

      Ștergere
    3. Dragi tovarasi si pretini ,

      Noi , jucatorii de popice /bowling din Galati , dorim sa felicitam , pe aceasta cale echipa castigatoare din divizia B seria II , din care am facut si noi parte .
      Am participat la aceasta competitie cu scopul de a promova bowlingul , chiar daca posibilitatile noastre au fost sa facem echipa cu fosti jucatori de popice.
      Pana la urma totusi , nu stiu cata sare si piper ar fi avut competitia din divizia B seria II , fara echipa noastra .V-ati pus aceasta intrebare domnilor ? :)

      Noi atat am putut sa facem , am castigat pe meritul nostru , al echipei , punctele pe care le-am facut , si consideram ca aceasta competitie trebuie sa fie in spiritul sportiv al fair-play-ului
      Iar daca tot avem posibilitatea aici sa ne dam cu parerea despre lucruri la care ne pricepem mai mult sau mai putin , am avea si noi o propunere , in sensul promovarii in divizia A a celor doua echipe de pe primul loc din cele doua serii divizia B , indiferent daca aceste echipe fac parte sau nu din acelasi club ( Pana la urma regulile din divizia B sa fie aceleasi si in divizia A )
      In felul acesta , ne gandim ca poate ar apare si rezultate la nivel international in bowlingul romanesc , care deocamdata lipsesc cu desavarsire.

      Ștergere
  3. Dragilor Galateni, ati jucat cu o echipa improvizata din 2 fete si 3 baieti.Va asigur ca 'nationala' de la Oxygen arata altfel, si face lejer 220 medie. Va invit sa luati meditatii despre regulamente si sa le respectati.Invatati sa fiti sportivi profesionisti , altfel prima liga e inca departe pentru voi. Succes pe viitor !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva...sunt convins ca daca si voi aveati 7 echipe ,va faceati o "nationala" a voastra si veneati sa cotropiti Bucurestiul.Asa ca nu mi se pare nimic anormal .Comentariile sunt de prisos.

    RăspundețiȘtergere
  5. 220 medie? Mama, jucatori de PBA sunteti voi ce sa mai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. macar ai aflat de PBA.daca va uitati cel putin la cum se joaca pe acolo probabil erati "mai sus" si nu mai carcoteati atat!si nu-ti face griji, o sa ne "simtem" bine jucand intre noi de la anul.

      Ștergere
    2. Salut, poate asta va raspunde la PBA players....:)....Daca nici macar pe ungeri house nu reusim medii mari.....

      http://www.youtube.com/watch?v=JmJS0xikBVo

      Ștergere