sâmbătă, 3 martie 2012

Concurs de calificare pentru lotul masculin si grant Brunswick pentru dezvoltarea bowlingului la copii- Joe Slowinski preagteste o revolutie!


comunicatele originale, primite dimineata (in engleza) le gasiti AICI si AICI.

pe scurt, pana fac traducerile:

- sambata,10 martie,  incepand cu ora 9.00 si duminica 11, se face un concurs de calificare la Cernavoda pentru lotul national masculin largit, cate un squad de 6 jocuri pe fiecare dintre ungerile WTBA Seoul, Montreal, Atlanta si Tokyo.

cei 12 selectionati vor fi anuntati duminica seara, la ora 19.
din cate se pare, nu numai scorul va conta pentru selectare.

cei 12 vor intr-un program de pregatire, iar pe 24 mai se vor anunta cei 6 din lotul final, fiindca pe 1 iunie trebuiesc confirmati la ETBF.

Grantul pentru dezvoltarea bowlingului la copii este sustinut de Brunswick. Ion Grecu a contribuit cu 5.000 de dolari, aceeasi suma fiind dublata prin contributia Brunswick.

in 2012 se urmareste crearea a 3 grupe a cate 12 de copii de varste 8-12 ani, in 3 orase, sub conducerea a 3 antrenori instruiti de catre Slowinski.

programul va avea durata de 24 de saptamani, cu 2 sesiuni/saptamana, una de antrenamente si una de concurs.

programul va fi continuat si in 2013 samd.

19 comentarii:

  1. Oare care sunt oraşele cu 12 juniori între 8 şi 12 ani?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand si unde se tine selectia pentru copii?
    Petrisor Iancu

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cred ca va fi o selectie, doar se vor forma grupe.
    in cazul fericit in care "se va depasi" planul o sa vedem, macar sa ajungem acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa intelegem ca cei 6 sau 12 finalisti vor ramen mereu ....lotul national???? sau aceeasi selectie se va face anual? fiindca nu mi se pare normal ca toti sa munceasca 1 an de zile, sa aibe rezultate la echipa si in open-uri, iar altii care au avut noroc sa dea bine la aceasta preselectie (sau altii care din diverse motive nu pot ajunge), nu mai au nici o sansa..... sau mai bine sa vina cate 2 oameni de la fiecare echipa si atunci selectiile se vor face in interiorul fiecarei echipe.... eu cred ca aceasta selectie trebuie sa aiba loc anual functie de rezultatele obtinute si nu sa incepi sa iei 6 jucatori de la Elcomex, 2 de la IDM, Spilt si....s-a inchis selectia!!!sunt destui jucatori de la Elcomex care au medii descuranjante 180 - 190, care mi se par jenante pt Lotul National...ca sa nu mai vb de stilul unora gen Pelicanu... mai bine se duce Elcomex cu tot lotul ca si echipa nationala... cea mai buna ideea mi se pare inceperea pregatirii unor copiii si juniori care in 3-4 ani, pot sa scoata capul in afara cu mandrie si cu bile, joc, strategie, etc

    RăspundețiȘtergere
  5. este vorba de selectia pentru anul asta, la europene.
    in paralel este si un program pentru copii.
    alte lamuriri poate ti le poate da Vali.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, oricum e facut pentru Elcomex, cati jucatori pot merge weekend de weekend la Cernavoda? Sa fim seriosi...

    RăspundețiȘtergere
  7. pot sa-ti spun ca noi 3 de la Split si cu Balan dormim si-n masina, in fata salii, daca e nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  8. din " fericire " se pare ca din mai tnb nu mai poate sustine spectacolele si nici repetitiile din cauza santierului, asa ca "anul meu sabatic" il voi dedica bowlingului ;) ioio

    RăspundețiȘtergere
  9. eu propun sa aducem in fiecare an cate un antrenor si fiecare sa inceapa de la 0 cu Elcomex...asa poate in 25 ani vor putea juca pe la 200 medie in mod constant....parca avd si anul asta pe la Europene ca iar joaca pe la 185 medie....chiar nu pot inteleg unii gen Pelicanu, Marcel, ca locul lor nu este la nationala. Sa joace doar de placere, in campionat ....si atat...cum vedeam mai sus comentariu su stilul de joc ...a lui pelicanu...are dreptate....si cand il vezi ca se intoarce cand are 9 popice si se uita la cei care nu joaca....parca zice ceva de genul...cum e posibil sa cada 9 cand am jucat cu rotatie, hook, pe trasa care trebuie????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic sa-i dam credit lui Joe, sa vedem ce selectioneaza.

      Ștergere
  10. nu e vorba ca dormiti...sunt multi care ar face asta insa nu isi permit sa plece atatea weekend-uri...bani pe cazare, mancare....transport, etc...si atunci vin eu si intreb: ce performanta poti face??? cu cine??? cu cine isi permite sau cu cine e talentat si are potential? voi ii vedeti pe junioari, gen Arbanas , Dragos, ca isi pot permite sa vina de atatea ori??? mai bine luam 3-4 popicari de la Ct si am rezolvat problema...
    si voi ce o sa faceti cand o sa va antrenati 3 luni si dupa aia auziti ca tb sa va platiti singuri drumul, cazare, etc...fiindca nu sunt bani???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai s-o luam logic: performanta fara antrenament nu se poate, iar 2 week-end-uri pe luna e absolut rezonabil.

      Ștergere
  11. Da tu ii vezi pe Arbanas si Dragos ca au fata sa vina la aceste preliminarii?

    RăspundețiȘtergere
  12. Care voi 3 de la Split? ca doar unu paote emite pretentii la lot, restu Dmnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calagiu tocmai a castigat un open, iar eu sunt a opta medie din campionat, dupa 60 de partide jucate.
      oare de ce numai 2?
      ca asa crezi tu?

      Ștergere
  13. Calagiu nu este constant, poate da bine cum a facut-o la open sau 150 cum a facut-o cu CFR-ul... Sa se duca acolo sa joace poate binenteles, dar sa aibe pretenti de primii 6 nu, nu inca. Tu te duci oricum, gasesti tu un motiv, nici nu trebuie sa fi in lot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma duc sa-i dau buna-ziua lui Joe si sa joc cel mai bun bowling posibil.
      restul chiar nu ma intereseaza.

      daca Joe isi respecta principiile, lotul va arata foarte diferit.
      dar cred ca ultimul cuvant il va avea dl. Grecu.

      Ștergere
  14. Cat timp Grecu insista sa faca nationala cu " Cavalli Morti" rezultatele vor fi aceleasi. Sa fim realisti, de cat timp Elcomex isi aduc fel si fel de antrenori, sute de bile, mii de ore pe pistele de bowling, etc, rezultate... poate si-au marit media cu 5-10 popice, mediile din campionat sint aproape aceleasi. Este cum spune Pica, Cavalli Morti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hi there! I could have sworn I've been to this site before but after looking at a few of the articles I realized it's
    new to me. Anyways, I'm certainly pleased I came across it and I'll be book-marking it and checking back often!


    My web-site :: Adf.ly bot

    RăspundețiȘtergere