duminică, 4 martie 2012

Turneul de selectie pentru nationala masculina

inscrierile se fac PANA JOI LA ORA 17.00. pe mailurile:

joseph_slowinski@yahoo.com, valentino_47@yahoo.com


sunteti rugati sa va precizati numele, prenumele si anul nasterii.

datorita numarului limitat de locuri (cam 24) sunt invitati numai cei care au valoarea necesara, precum si numai cei care au disponibilitatea sa se antreneze 2 week-enduri pe luna la Cernavoda, in lunile aprilie - iunie, respectiv 3 week-end-uri in iulie, de vineri dupa amiaza pana duminica seara.

de asemenea cei 6 jucatori din lotul final vor participa la cateva turnee de pregatire.
turneul european e in august.

juniorii si tinerii sunt bineveniti.

criteriile de selectie sunt:

- capacitatea de a se lasa antrenat
- scor
- potentialul ca viitor jucator de elita
- versatilitate pe pista
- atitudine
- control emotional
- capacitatea de a fi jucator de echipa
- taria jocului mental

se vor folosi ungerile WTBA 2012: Seoul , Atlanta, Montreal, Tokyo !
programul de pregatire este urmatorul(propus):

TENTATIVE NATIONAL TEAM TRAINING SESSIONS :

March 23 - 25
March 30 - April 1
April 27 - 29
May 11 - 13
June 8 - 11
June 15 - 17
June 29 - 31
July 6-8
July 27 - 29
Aug 3-5
Aug 10-12
PREPARATION COMPETITION/TOURNAMENTS July 9 - July 22 (San Marino and Barcelona)
EMC 2012 Aug 15 - 26 (European Men's)

13 comentarii:

  1. gresit...nu cine poate....respectiv vor intra cei de la Elcomex (vreo 10) si restul cine isi permite si are banii destui....propun sa ne trecem si o declaratie de avere in felul asta stim cine sunt primii care au intaietate in selectia nationalei...o prostie de selectie!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu intra 10 de la Elcomex.
      read my lips.

      Ștergere
    2. amice anonimule, esti un idiot. Are dreptate ioio, nici D-zeu daca face selectia nu va fi bine

      Ștergere
  2. Give this process a chance. I put the training on the weekends so that individuals who work full-time can participate if you have potential.

    To be good requires a level of sacrafice. We need players who want to take bowling in this country to a higher level. This will give us 11 sessions with the national team collectively together. I have reviewed the calendar and this looks like it can be achieved.

    TENTATIVE NATIONAL TEAM TRAINING SESSIONS
    March 23 - 25
    March 30 - April 1
    April 27 - 29
    May 11 - 13
    June 8 - 11
    June 15 - 17
    June 29 - 31
    July 6-8
    July 27 - 29
    Aug 3-5
    Aug 10-12

    PREPARATION COMPETITION/TOURNAMENTS
    July 9 - July 22 (San Marino and Barcelona)

    EMC 2012
    Aug 15 - 26 (European Men's)

    Joe Slowinski

    RăspundețiȘtergere
  3. cred in aprecierea coerenta a lui JS. daca sunt nemultumiri?!....vor fi si daca vine Dumnezeu sa faca selectia.
    problema este alta, de sistem la federatie-sponsor. delimitarea "prerogativelor" sponsorului....asta ar trebui reglementat prin lege. nu exista o astfel de reglementare in lege din cite stiu eu pina acum. dar sunt in curs de documentare :D. ioio

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar merita sa incercam sa venim cat mai multi, evident cine crede ca are timp. Daca JS va face o selectie ( de vazut daca poate fi influentata de IG) sunt curios cum va rezista lotul dupa plecarea lui JS in fata selectionerului nostru. Iarasi este interesant daca jucatorul IG nu va intra in vederile lui JS, cum va rezolva totusi selectionerul IG convocarea jucatorului IG, care este totusi un component de baza al nationalei.

    RăspundețiȘtergere
  5. JS si IG mi se pareca sunt exact ca si Gigi Becali cu Ilie Stan....unul este antrenor, insa primeste mutarea in plic de la finantator...voi credeti ca o sa poata fi facuta nationala fara aprobarea lui IG? dupa parerea mea nationala este: Piticu, Romeo, Catalin G, Miahi Ionescu, Bulan, si eventual Briciu sau Vali Fatu...atat!!!!,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bonifert Gábor6 martie 2012 la 17:30

      Dragă Vali!
      Pentru o informare corectă te rog scoate-l din postare că " juniorii şi tinerii sunt bineveniţi" fiind că am vorbit cu Fătu Vali şi mi-a zis că la acest training sunt acceptaţi numai adulţii.
      Cu respect:
      Bonifert Gábor

      Ștergere
  6. Briciu? Prietene pe ce lume traiesti?

    RăspundețiȘtergere
  7. maiiiiii.....ai dreaq oameni,daca nu carcotiti continuu: ba ca i gigi cu ilie stan ,ba ca i o prostie de selectie,ba c o sa fie tot Elcomex dar in schimb nu mergeti nici unu la preselectie, ca n aveti timp,ca i departe ca vrajeala ca invarteala...in situatia asta oricine ar veni sa ne ajute mai devreme sau mai tarziu fuge de nu se mai uita inapoi."Give this process a chance" sau "To be good require a level of sacrifice.We need players who want to take bowling in this country to a higher level"va spun ceva?Joe,aici pe la noi gasesti putini jucatori care vor higher level of bowling in schimb daca vrei highest level of philosophy of bla bla bla.......welcome

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice cu sapca intoarsa, o vorba inteleapta spune ca aceia care nu isi cunosc si accepta trecutul sunt condamnati sa-l retraiasca. Am fi fost recunoscatori lui Ion Grecu, daca ar fi facut aceasta oferta inainte de discutiile cu lotul de juniori. Doar naivii pot crede ca aceasta invitatie adresata "tuturor" nu este urmare a celor ce s-au spus atunci.
      In forma propunerea poate este in regula, in fapt ea este foarte restrictiva. Nimeni nu poate urma cu adevarat programul stabilit, decat daca este angajat Elcomex. Ce spune Piros ca o sa doarma la usa salii Elcomex exprima mai mult dorinta decat putirinta. Este valabil pentru toti cei mentionati.
      Invitatia asa cum este facuta, este un bluf frumos poleit. Si nu carcotim ca suntem ai dreaq-ului, ci pentru ca unii dintre noi am mai fost in filmul asta. Ala care incepea cu intentii frumoase si se termina cu accidentari previzibile.
      Daca se dorea cu adevarat o actiune in folosul tuturor se stabileau si cateva antrenamente la Bucuresti, intr-una dintre cele doua sali. Pista si-o platea fiecare, daca problema era asta. Hotelul pentru JS costa si la Cernavoda si la Bucuresti aproape la fel. Cei neselectionati puteau veni sa vada. Era intra-devar in folosul comunitatii jucatorilor. Poate si cei de la Miercurea Ciuc ar fi fost interesati sa lucreze cu JS.
      Pentru cei care cred ca doar carcotesc le spun urmatoarele: suntem cu totii departe de ceea ce inseamna bowling profesionist. Poate sunt jucatori intre noi care au talent si pot progresa in mod real. Insa se amagesc amarnic daca au impresia ca vor trai din bowling asa cum se intampla in alte parti. Existenta unor oameni care sa faca ceea ce face IG este de salutat, iar cei ce ii pot castiga bunavointa ( prin ce mijloace e problema lor) sa fie sanatosi si sa joace bowling. Dar nu e cazul sa fie selectioneri.
      Nu ne ingraditi celorlalti posibilitatea de a fi selectionati. Sunt printre noi jucatori care sunt ca valoare peste eternii selectionati, si fara programul intens de antrenament, musai la Cernavoda. Si au fost si in trecut.
      Despre asta a fost vorba de cand a devenit IG selectioner. In fiecare an a gasit o chichita ca sa-i descuraje pe alti potentiali amatori de selectie. Credeti ca el nu realizeaza ca celebrele cantonamente de o luna la Cernavoda ii fac si pe cei mai infocati sa renunte.
      Nimeni nu spune ca ceea ce face IG in bowling este neaparat rau. Au fost accente lirice nenumarate in legatura cu unicitatea persoanelor care isi cheltuie banii cu binefaceri in bowling si au fost slaviti, si explicat prostilor ca asa ceva este neaparat de respectat.
      Insa pentru numele lui D-zeu, o face pentru el si eventual echipa lui. Atat. Asta nu-l califica nici pentru postul de selectioner si nici acela de sef de federatie.

      Ștergere
  8. pe cei care comenteaza negativ ii invit sa aiba la selectie rezultate foarte bune pentru a-l impresiona pe J.S.

    RăspundețiȘtergere
  9. de acord cu anonimul de mai sus

    RăspundețiȘtergere