duminică, 13 februarie 2011

Clasamente nationale la zi

21 de comentarii:

  1. Salut, vreau si eu o explicatie de la un specialist ca tine in domeniul bowlingului. Ce inseamna sa joci cu 3 jucatori pe 2 piste in cros si ce inseamna sa joci 4 jucatori pe 2 piste in cros, pe durata a 6 jocuri.Si daca ti se pare normal ca la un campionat natinal sa nu se joace tote jocurile in aceleasi conditi.Dupa un calcul rapid este vb de cel putin 100 de lovituri care nu iti strica ungerea.Propun ca cei care se ocupa de organizarea acestei competiti sa demisioneze.MS

    RăspundețiȘtergere
  2. numarul de jucatori pe pista poate influenta intr-un sens sau altul rezultatul.
    depinde si ce joaca respectivii si ce joci tu.
    daca toti trei din pereche joaca acelasi lucru, poate fi un avantaj, daca sunt foarte precisi si se muta corespunzator, sau poate fi un dezavantaj daca joaca haotic.

    cand joci pe plat, o pereche de piste cu 4 jucatori buni e un avantaj imens.

    cand e posibil, e de preferat toate perechile sa aiba acelasi numar de jucatori.

    in realitate, 3 jucatori pe pista in loc de 4 poate reprezenta un avantaj, cat si un dezavantaj.

    3 pe pista te scoate din ritm, trebuie sa astepti si pistele celelalte etc.

    in mod normal trebuiau bagati paceri.

    daca toti din squad au jucat 3 pe pereche, atunci s-a creat un avantaj mare pentru tot squadul, mai ales pe ungerea asta, care face carry.

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca toti din squd au jucat trei pe-o pereche de piste si bineinteles ca e un avantaj imens.Jucatorii nu a nicio vina da' nici sa se bata cu pumnul in piept ca ce scoruri au dat!Varza organizarea.Nici paceri sa n-ai.....probabil ca la cernavoda in afara de baietii de la elcomex nu mai joaca nimeni bowling.Daca-i asa ,atunci nu e un loc bun pt o etapa de individuale!daca la ultimul squad erau doar 6 jucatori cum se juca?cate unu pe fiecare pista?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu sunt fan Cernavoda, fiindca reactia pistelor e foarte slaba si, exceptand ungerile uscate, nu prea se dau scoruri acolo.
    nu ai mesageri, nu ai repere, pistele sunt prea albe, inghesuiala cam mare la pistele de pe margini etc.
    dar cred ca totusi nivelul jucatorilor in Romania nu e la un nivel la care sa-si permita sa faca prea multe comentarii.
    nu prea fac ei pe afara, vorba ceea...
    altfel,
    si la Unirea Tariceanu a dat peste 200 fiindca a fost in pereche cu Balan si Piticariu si si-au creat reciproc o zona de break-point care l-a tinut pe Alex 5 jocuri jumatate, apoi a legat vreo 5 brooklyn-uri si nasuri...
    uneori scorul e si o poveste presarata cu ceva noroc, alteori apar conjuncturi favorabile...
    cand am jucat cu Ionescu la antrenamente la Cernavoda, am dat peste 220 media, ca nu ma deranja nimeni (pe o singura pista).
    in concurs am dat peste Catalin Predescu, care juca acelasi trasa ca si mine si de Andreea Vintila, care a dat numai cu spare-ul....
    am dat cam 5 strike-uri pe joc (de doua ori chiar cate 5 legate) si cam 2 splituri mari...
    life is greu!
    dar sunt 5 concursuri, nu totdeauna e doar unul norocos.
    si sunt convins ca Viorel si-a inchis spareru-rile, nu ca mine, de exemplu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi Viorel a organizat nu aruncati vina pe el
    ca nu este el vinovat 100%
    daca avea 72 de participanti la competitie nu mai cauta nimeni "scuza asta"
    de exemplu eu vroiam carry cat mai repede sa ma pot folosi de el... alti nu-si doreau carry, etc
    deci ceea ce a spus Vali P. nu e valabila pentru toata lumea
    ;)

    Sa nu uitam ca la Unirii in primul squad s-a jucat cu 6 jucatori doar pe 4 piste !!!!!
    iar in squadul 4 au foat 3 jucatori la perechea de piste !! tinand cont de ungere, acolo era problema de carry pentru toata lumea
    ala avantaj ! dar din comoditate, poate naivitate multi nu au stiut(vrut) sa-l fructifice
    ;)

    La Cernavoda si-au anuntat participarea 63 jucatori care puteau fi grupati in 5 squad-uri identice ... cu inca 2 paceri, aveai 13 jucatori pe 6 piste in fiecare squad
    astfel era ECHITABIL pentru toata lumea
    (se juca identic in fiecare squad)
    cred ca, pe viitor, nu trebuiesc anuntate squadurile decat dupa ce cluburile(jucatorii) isi anunta intentia de participare
    faci squaduri identice si ai rezolvat problema

    Cernavoda este cel mai bun loc de a organiza o etapa de Individuale in conditiile cand ai de jucat 6 jocuri si asta pentru ca ai doar 6 piste !! nu ai cum sa eviti pistele care nu-ti convin prin tragere la sorti intr-un centru unde se joaca pe 8, 10 12 piste ....
    asta nu o scriam daca nu scriai Varza cu "V" (litera mare) si Elcomex, Cernavoda cu litera mica

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu pot decat sa-l felicit pe Viorel Simut, doar cei buni profita de ocaziile favorabile (daca o fi fost asa, nu stiu).
    in squad au fost 9 jucatori si doar el a facut ceva notabil...
    restul sunt discutii sterile.
    sunt multe sporturi in care conditile nu sunt chiar identice pentru toti- ultima discutie a fost chiar ieri, la Campionatul Mondial de ski,la coborare, sportivii cei mai buni au evoluat pe la mijlocul mansei (conform regulamentului) si a castigat altcineva.
    asta-i sportul, in general.
    trebuie sa accepti ce se intampla pe pista, e un sport real, care se desfasoara in conditii care nu sunt totdeauna identice.
    poate Viorel a fost defavorizat, ca mai tot squadul a jucat intre 5 si 10, de unde stiti voi cum a fost de fapt?

    RăspundețiȘtergere
  7. cum a fost ? a fost simplu. viorel simut a venit cu trei bile nou noute, de ultima generatie, si a jucat ce stie el cel mai bine, lung de 10 sau de 8 cu bila care "i-a dat" cel mai bine. putea sa joace cu 2 sau cu 7 pe pista. mai presus, a inchis 3 sau patru split-uri aproape imposibile exact cand a avut nevoie . si n-a avut nimeni de unde sa ia duminica la 16,00 paceri. probabil, la oxygen (ca din zona aia vin toate aiurelile astea) se gaseau niste atarnatori....

    RăspundețiȘtergere
  8. campionatul mondial pt baieti unde se tine?ca la fete am vazut link .e la Hong Kong

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca aiureli vin din zona ta .Atarnatori sunt peste tot nu numai in Oxigen ,cu siguranta si de unde provii dt-a sunt destui,poate chiar tu esti unul dintre ei dar nu-ti dai seama.

    ...ba inteligentule ....

    RăspundețiȘtergere
  10. Corect ceea ce spui, duminica la 16.00 alti atarnatori in afara de voi nu erau ..pff ...esti praf tinere (batrane).

    RăspundețiȘtergere
  11. Iar ati luat-o creanga.....Vali,opreste-i,te rog,ca deja nu mai seamana nici daca vrei,cu "obiectul muncii", adica bowlingul.

    Vali P.V1

    RăspundețiȘtergere
  12. Sau ar trebui sa restrictionezi anonimatul, ca sa nu mai apara atatia inteligenti care nu stiu sa se semneze. Dar se cam reduce traficul si fara scandal nu se poate nu? :)

    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  13. "atarnator" inseamna cineva care isi plateste din salariu pista si ungerea si vine la sala cu metroul ca sa joace ........... sau inseamna altceva?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu va mai intreba-ti de ce Dl.Simut a dat bine la turneul de individuale de la Cernavoda si nu da-ti vina pe.....nu mai stiu ce sau cine. Sugestia cu agarici a functionat si m-am gandit s-o extindem la Bucuresti, angajand pitici-mascarici ca se plang ca-i viata scumpa.Sa vede-ti atunci scoruri...
    ION GRECU

    RăspundețiȘtergere
  15. am vorbit azi cu Viorel Simut.
    a avut bile noi si n-a ratat niciun spare.
    in plus a inchis si splituri.
    a jucat lung de 4.
    nu i-a convenit ca au fost 3 pe pista, fiindca ritmul de joc a fost extrem de obositor pentru el, fiind prea rapid...

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am inteles nimic din ce a spus dl Grecu ..... pitici agarici ??
    dl Simut felicitari

    RăspundețiȘtergere
  17. exercitiu de logica : in afara de Simut, ceilalti care au jucat in squad-ul ce a nascut atatea comentarii nu ameninta pe nimeni din partea superioara a clasamentului. Deci cine oare a dat nastere acestei polemici ? de la Constanta categoric nimeni...cei de acolo se pare ca raman mai apropriati de sport. ramane cineva din pozitia 3,4 ?...ca doar n-om fi toti prosti sa credem faze d-alea cu "principii", alea, alea.e invidie pura manifestata de respectivii de ani de zile !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Exercitiu de logica:Dl Grecu nu are cum sa fie semnatarul textului de mai sus din care nu se intelege nimic si care este plin de greseli gramaticale; In alta ordine,cine putea sa stie in ce conditii s-au desfasurat jocurile de duminica,mai exact din ultimul squad?Doar cineva care a fost prezent in sala si a vazut cine cu ce bile joaca si daca sunt noi sau nu....blabla...Acel numar 3 are cumva legatura cu Dl Florin Popescu domnilor?Eu cred ca da.Intamplarea a facut sa fiu pentru un moment in sala si sa vad anumite lucruri.Va rog,opriti-va.Vrem sa jucam bowling si atat!

    RăspundețiȘtergere
  19. asa am crezut si eu prima data, cand am respins comentariul, dar m-a sunat Vali Fatu si mi-a spus ca e mesajul D-lui Grecu, postat de Vali.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dai bomba cu "Intamplarea a facut sa fiu pentru un moment in sala si sa vad anumite lucruri" si apoi zici :"Va rog,opriti-va.Vrem sa jucam bowling si atat! "

    Nu prea se leaga,spune-ne lucrurile alea "anumite" nu te mai victimiza!
    Hai nu te sfii,ca ramane intre noi,anonimii!!!

    RăspundețiȘtergere