marți, 22 februarie 2011

Propunere de schimbare a finalului Campionatului National pe echipe

18 comentarii:

  1. Foarte tare faza asta cu play-off-ul. Asa putem scapa si "aranjamentul" intre IDM si Elcomex. Split-ul bate TOT si pot face ei cate aranjamente doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna propunerea. Asta ar rezolva multe. oricum s-ar termina meciul IDM-ELCOMEX tot ar exista discutii. Daca ELCOMEX-ul bate pe bune, tot or sa fie pareri ca le-a dat IDM-ul meciul. SPLIT - ELCOMEX nu se stie cum se termina, niciunii nu pot fii siguri ca bat. daca bate SPLIT-ul o sa fie iar discutii ca se umbla la masina de uns inainte de meci, ca ungerea nu e sport ci facuta de Piticariu special pt. echipa aia care afara de Oxygen nu da nimic, ca bilele sunt cum sunt, etc. asa, un play-off elimina toate astea. Nu cred ca este o problema daca toate echipele implicate ar fii de acord. In fond regulamentul este facut de oameni pentru oameni. Iar o deplasare comuna la Ciuc, Brasov, Bacau, Galati sau alta parte, ar mai apropia oamenii in dezbinarea asta facuta de se stie cine intre zona IDM si zona Oxygen.

    RăspundețiȘtergere
  3. Regulament?
    Canci, nu?
    E ca in bancul ala in care sadicul plateste oricat unei "fete" pentru ca oricum la urma o bate pana ii da banii inapoi.
    Halal!

    RăspundețiȘtergere
  4. DESPRE ELCOMEX-DELFINII
    Noi ne-am propus sa facem performanta si pentru aceasta am intreprins cateva actiuni:
    In primul rand am ,,lucrat" la constientizarea jucatorilor care trebuie sa-si insuseasca tehnica de joc cu bile reactive si nu cu bile de sala ca pana atunci;
    -am adus mai multi antrenori care sa ne invete si ne-am oprit la un suedez cu care lucram deja de un an si jumatate.
    -ne-am construit o arena de bowling cu 6 piste exclusiv pentru antrenamente (fara alcool,fara tutun),cu pregatire fizica cu un antrenor si un program de analiza a jocului pe un sistem video integrat care arata loviturile comparate,etc
    -am convins cluburile sa accepte ungeri sport, intrucat, in competitiile serioase nu se practica ungeri cu raport mai mare de 1 la 3 si mai ales ca ungerile acestea au o denumire,sunt consacrate si nu trebuie sa le inventam noi,oricum nu ne-am pricepe.
    Sase din jucatorii de bowling ai Elcomex-ului sunt si salariatii grupului de firme Elcomex, iar 3 dintre ei sunt angajati doar pentru bowling.
    -vom trece si la alte masuri, adoptind alte mijloace specifice pentru a deveni extreme de competitivi.
    Iata ca rezultatele au inceput sa apara si ceea ce ne bucura foarte tare este constanta lor si spectaculozitatea lor. Cine vrea sa fie cinstit cu sine poate observa acest lucru!
    Averajul echipei poate fi analizat ,si comparativ ,cu celalalte echipe si pe ungeri sport si pe ungeri mai usoare,a se vedea diferenta.
    Acest lucru a creat o emulatie dar mai ales o competitie centrata pe tehnici de joc si nu pe jocul de culise.Multi din jucatorii de bowling de azi au jucat si in clubul meu si ne-am cunoscut, sau eu am jucat in clubul IDM ,spre ex. ,la inceput nu cred ca poate afirma cineva ca eu am incurajat jocuri de culise sau aranjamente de vreun fel.
    Voi raspunde primului anonim cu ,,foarte tare” si ,,aranjamentul” cu play-off. Nu este nici un aranjament ELCOMEX-IDM si nu cred in nevoia de a schimba regulamentul si nu incurajez si nici nu sustin acest demers al IDM-ului.
    Chestia cu ,,split-ul bate TOT” , nu este dovedita, aveti doua infrangeri, deocamdata doar ELCOMEX A BATUT TOT. Nu sunt fan Oxigen pentru un singur motiv, acolo se fumeaza iar eu nu pot accepta acest lucru.Echipa de acolo inclusive si mai ales patronul imi sunt foarte dragi,dar nu pot accepta fumatul.
    Am spus asta pentru a nu se confunda anumite preferinte ale mele.
    In final, draga Marius( cu adevarat draga), mai sunt si ,,paste” nu numai ,,florii” se spune pe la noi, iar eu sunt sportiv prin excelenta, stiu mai ales sa castig dar si sa pierd.
    Mai ales din pierderi invatam si eu mi-am invatat lectia.
    Va doresc bafta in dorintele voastre, mai ales ca aveti nevoie!!!

    ION GRECU

    RăspundețiȘtergere
  5. In sfarsit un mesaj la obiect si in concordanta cu "postul" de mai sus,plin de maturitate si mai ales,lipsit de agresivitate si acuzatii rautacioase.
    Bravo,dl Grecu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari domnule Grecu pentru ceea ce faceti la Cernavoda cat si pentru respectul si sinceritatea de care dati dovada in cele de mai sus, dar spuneti va rog la fel de sincer de ce ati amanat meciul cu IDM?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cerut noi IDM-ul amanarea pe 26 martie, din 2 motive:

    1. Am fost in turneu in Cipru in saptamana premergatoare meciului si am considerat ca nu vom avea timp sa ne facem antrenamentele de reajustare, plus ca nu stiam cat de obositi vom fi.
    2. Planificasem cu antrenorul nostru, Karetsos saptamana 20-26 martie sa vina si sa supervizeze antrenamentele.

    Dl. Grecu nu a fost de acord cu 26 martie si a fixat data de 13.

    RăspundețiȘtergere
  8. Raspund anonimului chiar daca prefer sa stiu cu cine stau de vorba
    Nu noi Elcomex a cerut amanarea meciului.
    Argumentul IDM-ului la-ti aflat.
    Dar eu cred ca adevaratul motiv a fost acela, de a se putea antrena temeinic pentru meciul cu noi
    Nu cred ca IDM a avut vreo clipa teama de meciul cu Split, au fost convinsi ca pot castiga, dar Split asa cum am mai spus in gluma, a prins atunci ziua de "Paste" si au dat de TOP, de TOP !
    concluzia: NU A FOST UN ARANJAMENT Elcomex-IDM !
    mai adaug ca nici macar schimbarea D-l Piros din functia detinuta nu a fost vreun aranjament.
    Pur si simplu eu am considerat ca nu este potrivit si am produs schimbarea cu votul majoritar al jucatorilor de la IDM in favoarea mea si votul D-l Mihai Popescu la rugamintea mea.
    Sponsorizarea Open-ului IDM-Elcomex are legatura cu nevoia mea de competitie si am ales IDM pentru ca acolo nu se FUMEAZA !!!
    CLAR ?
    Cand la Oxigen nu se v-a mai fuma voi juca si acolo si chiar voi sponsoriza.
    este un angajament ferm in favoarea creerii unei atitudini de sportiv, si nu de indivizi care "dau o bila", beau o bere, trag un fum si chipurile fac sport
    prin pozitia mea incurajez COMPETITIA, FAIR PLAY-ul si o atitudine civica
    inca o data SUCCES tuturor !
    ION GRECU

    RăspundețiȘtergere
  9. ce spuneti este remarcabil si extrem de pozitiv.

    cu timpul am inceput sa va cunosc si sa va
    inteleg si am constatat ca, de fapt, aveti un singur "defect", pe langa foarte multe calitati: va place foarte mult sa jucati la nationala.

    e o atitudine care se pare ca fost acceptata de aproape toata lumea, avand in vedere cate faceti pentru bowling.
    asta cu toate ca nu este "fair-play", cum va plac lucrurile deobicei.

    nu avea niciun sens eu sa fac opozitie de unul singur si de aceea nu ma mai opun la nimic.
    Vali stie cel mai bine.

    ma bucur ca nu mai sunt la CCB si deabia astept ziua in care n-o sa mai fiu nici in Prezidiu, nici nimic.

    dragostea mea de bowling si de dreptate a fost prea mult intr-o relatie tensionata cu toate aceste "functii".

    azi am fost fericit cand m-am batut un pusti de 17 ani pe pista si el m-a "uscat" in ultimele frameuri!

    am regasit placerea initiala, cea a jocului...

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce faceti asemenea eforturi domnule Grecu, respectiv sponsorizarea unui open in capitala. Aveti propria sala, deci fara costuri, valoarea sponsarizari catre IDM poate fi transformata in premii la open Cernavoda. Sincer cred ca puteti suporta lejer toate cheltuielile unui open la Crnavoda,ca sa scapati de toate presupunerile de blaturi cu IDM.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca acest campionat l-ar castiga echipa Split ar fi ca si cum l-ar fi furat. Ei si cu echipa Vinci foslosind ungeri mincinoase care sunt sport pe stanga si house pe dreapta restu echipelor folosind chiar ungeri sport.Ideea cu playoff-ul ar fi echitabila pentru toti, acolo toti vor juca pe aceiasi ungere sport nu facatura de ungere ca la UNIRII SI OXYGEN.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am inteles ca anul acesta nu sa vrut sa se faca payoff din lipsa banilor.Acum ca recesiunea a trecut de ce sa nu facem playoff?

    RăspundețiȘtergere
  13. "Foarte tare ideea de playoff"! De fapt NU! De ce?

    1. Se incalca regulamentul pe care toata lumea l-a votat la inceputul clasamentului.
    2. Este o propunere care in alte circumstante nu mai exista.

    Cat despre "Splitul bate TOT" nu pot decat sa rad cu gura pana la urechi :))))))))))))))))))))) Splitul se poate bate cu IDM si Elcomex la Oxygen pe ungerea lor si ATAT! In alta sala sunt mancati!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi poate spune si mie cineva ce inseamna facatura de ungere? Eu chiar nu inteleg de ce unii nu pot juca pe asemenea ungeri,daca sunt mincinoase de ce nu da oricine scor mare, chiar nu inteleg!

    RăspundețiȘtergere
  15. de ce e ungerea de la vinci de acasa asa cum o descri? pe stinga sport? si pe dreapta mincinoasa? cine esti si cit ai dat in unirii cind ai jucat cu noi? ce e in capul tau cind spui asta? ai idee de cum trebuie sa te muti cind se joaca pe unde trebuie pe ungerea asta, mai ales cind joci si cu altii pe pista? ai studiat pe unde si cu ce bila ar fi cel mai potrivit sa dai? esti stingaci si frustrat k nimeni nu joaca pe undeva pe acolo sa ti faca si tie peretzel?!? daca esti stingaci poti juca cu uretanul lung de 3 stg la 24-27 km/h si cu 350-450 rpm cu suprafata la 1500-2000 si cu rotatie 45 curat, fara loft. te muti un bord la picioare si jumatate la targhet la sageti(in cazul in care acolo ti l pui) la 3-5 lovituri, si dk iti intra pe nas bagi rotatie laterala. poti? eu da, dar am si alte solutii.
    foarte jignit de perpetuum anonimus mioriticus specimenum, dar degeaba..., al vostru ioionatzy
    te rog nu ma jigni iar cu vreun raspuns penibil. las o asa si dk vrei jucam in unirea si pe plat

    RăspundețiȘtergere
  16. poate un om sa retina toata insiruirea aia de repere sau trebuie sa si-o noteze si sa scoata fitzuik ,nu mai zic de aplicarea ei din minte pe pista de joc; avem nevoie de kilometraj si turometru k sa jucam bowling ? este un raspuns tehnic rautacios la o afirmatie rautacioasa. Foarte bine, dar cine face afirmatiile sa le si probeze, daca nu sa taca...pt. ca si asa sunt destule tensiuni si orgolii infrante in campionatul asta in care si asa mai mult investesti decat castigi. Hai a jucam cu inima si in spiritul sportului. Ne vedem pe piste...

    RăspundețiȘtergere
  17. Asa este, dle Vali Piros. Si eu ma suspectez de acelasi lucru – legat de prezenta mea in lotul national. Dar logica a spus ca, daca nu am inclus in lot un jucator care era de valoare apropiata cu mine sau ceva putin mai sus, ce rost ar fi avut ca, pe cheltuiala mea sa-l includ in lot. Sau altfel spus, greseala a fost aceea ca am participat, avand in vedere valoarea scazuta a jucatorilor romani. Oricum nici eu nu cred ca am dreptate.

    In concluzie, nu cred ca despre lipsa de fairplay este vorba aici. Si ma intreb retoric: fairplay fata de cine? De valoarea jucatorilor care au ramas acasa, de banii cheltuiti de mine, etc, etc…

    Oricum, aici nu stiu unde este adevarul…

    Totusi este regretabil faptul ca gandesti in termenul de “caciulire” la sponsori. Intrucat eu m-am oferit sa asigur finantarea loturilor nationale si, nu in ultimul rand, eu nu sunt sponsor, eu sunt binefacator.

    Acum sa vorbim despre lotul national. Motivatia mea este alta. Jucatorii mei au valoare, multi din jucatorii din Bucuresti, prin eforturi proprii sau prin eforturile dlui Ionescu Mihai au valoare, drept pentru care eu nutresc la un obiectiv si acesta este TOP 12 in Europa. Pentru a atinge acest obiectiv, sunt convocati la lot urmatorii jucatori: Vali Pircalab, Marius Balan, Marius Piticariu, Viorel Simut, Romeo Gagenoiu, Alex Tariceanu, Costica Ardeleanu, Catalin Gheorghe, Florian Mihailescu, Vali Fatu, Ionut Fatu, Marcel Tarase, Gabi Anghelescu si ...supriza, Bogdan Dobondi, care in curand va fi cetatean roman.

    Din acest lot, dupa o prima analiza, pe care o va face Stefan Yngstrom, vor ramane 8 sau 10 iar dupa inca una sau doua luni va fi anuntat lotul de 6.

    Mentionez ca NU EU aleg lotul si nu-l voi influenta in niciun mod, in niciun fel.

    Argumente: In cazul in care echipa ar ocupa locul intai la campionatul european, antrenorul plus jucatorii primesc o prima de 250.000 euro, 150.000 euro pentru locul 2, 100.000 euro locul 3-4, 20.000 euro pentru unul din locurile 5-12.

    In ce ma priveste, vis-a-vis de “defectul” meu de a participa la nationala, cel mai probabil ma voi multumi cu participarea la campionatele de seniori 50+.

    Raspund celui care imi face propunerea unui Open la Cernavoda: intrucat arena nu este comerciala, nu doresc sa afectez in vreun mod arenele din Bucuresti sau Constanta. Nu sunt in competitie cu nimeni, drept pentru care arenele pe care le voi considera competitive si vor sa organizeze turnee, le voi incuraja si sprijini.

    Inca o data va indemn LA MUNCA!

    Salutari,

    ION GRECU

    RăspundețiȘtergere
  18. CATALIN ANTIMIRESCU23 februarie 2011 la 18:50

    nu stiu de ce toata lumea care nu are habar ce inseamna sportul de performanta, il ataca pe domnul Grecu.eu am jucat la dansul in echipa Elcomex si am fost primul care i-am spus cum se face performanta in acest sport si nu numai.dansul face exact ce trebuie,plateste jucatori pentru a face PERFORMANTA si asta se vede prin rezultatele echipei.eu unul nu am decat sa-l felicit pentru ceea ce face si sa-i urez SUCCES in ce si-a propus.este un om de care orice sport are nevoie pentru a face performanta cu adevarat...Toate cele bune de la Catalin Antimirescu popice IASI

    RăspundețiȘtergere