miercuri, 9 februarie 2011

Noutati

s-a disputat restanta Xtreme-Amica.

5 din cele 6 fete din lotul propus au acceptat sa participe si sa incerce sa faca rost de bugetul necesar. Cu Luminita Farkas n-am vorbit, dar aproape sigur e in aceeasi postura.

O sa ma concentrez acum sa incerc sa adun cati mai multi sustinatori, astfel incat acest proiect sa fie dus la indeplinire.

daca doriti sa contribuiti in vreun fel, nu ezitati sa ma contactati.

va reamintesc ca este vorba de Felicia Bianu, Maria Ursu, Odette Piticariu, Luminita Farkas, Eugenia Dumitrascu si Raluca Gindac.

9 comentarii:

  1. Din cate am vazut unii de la Amica au jucat cu febra, iar la Extreme Maria a plecat din jocul 2 datorita unei probleme acasa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Piciu avea febra, e singuru care mai joaca ceva din echipa AMICA !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Legat de sustinerea unui lot, as vrea sa va supun atentiei si urmatoarea problema: in aprilie, la Munchen, are loc Campionatul European de Juniori. Romania va fi reprezentata de Mihai Pavel si Razvan. Inscrierea a fost facuta deja si multumim Federatiei pentru acest lucru.

    Dar, pe langa inscriere, mai trebuie si alte lucruri. Asa ca va rog pe voi, iubitorii de bowling, cei care puteti (si doriti) sa ajutati: sprijiniti acesti juniori. Absolut orice e binevenit - bani, bile, echipament de joc (tricouri), bani...

    Pe langa asta, bineinteles ca ma alatur rugamintii lui Vali de a sustine lotul de fete. Chiar sunt bine pregatite si au evoluat mult, asa ca ar fi pacat sa nu ne reprezinte la Mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. din ce-am observat Piciu era bolnav, dar si Raluca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi cer scuze in numele CCB, dar din lipsa de timp nu v-am putut informa ca loturile nationale de juniori, seniori si senioare vor avea resurse de participare la competitiile respective din acest an.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca la fiecare OPEN din IDM si/sau OXYGEN, nu neaparat in aceasta ordine, s-ar da 5 RON din taxa de participare sau peste s-ar aduna niste banuti si pentru juniori.
    Cristian Tusz aka Tzutzu
    PS. Nu vreau sa-mi asum ideea, este a lui Piticu.

    RăspundețiȘtergere
  7. intre timp s-a rezolvat.
    n-ai citit mai sus.

    RăspundețiȘtergere