miercuri, 23 februarie 2011

A mai dat Piticu un 300..

azi la Oxygen!

la medie s-a plafonat, insa, tot la 239 si ceva, ca si duminica (!!!).
Cristi Calagiu, baiatul ala de pe locul 20 de la individual, vai de mama lui, a dat 230 medie din prima la Oxygen si 197 la IDM.

asta asa, pentru toti expertii de prin fumoarul IDM, care nu inteleg cum Splitul a reusit ce a reusit.

11 comentarii:

  1. In sfarsit avem ceva in comun - tu nu vrei ca eu sa te reprezint, iar eu nu vreau ca sa reprezinti Romania. Intunecat precum sunt am fost la un intelept sa ma lumineze si i-am expus pricina, iar el a spus asa :
    "- Tu, ti-ai asumat rolul de lider in viata, motivezi structurile pentru a-si atinge obiectivele" /
    "- Bine, dar cum ramane cu cei pe care i-am suparat ? " /
    "-Acestia au o neputinta si nu isi asuma niciun rol in viata, drept pentru care le joaca pe ale altora." /
    "-Totusi eu ce sa fac, inteleptule ? - Lumineaza-ma! " /
    " -Din fata neputinciosilor si din spatele calului sa te feresti pentru ca stiu un singur lucru a face : sa loveasca si sa raneasca."
    ...si-acum, luminat fiind , as spune : " ca om, nu mi-as permite sa ii jignesc pe cei ce mi-au fost de ajutor in viata, iar ca bowling player. . . nici macar sa trantesc bila-n pista.

    ...ştim cu toţii "că câinele" moare de drum lung !

    oricand in ajutoru-ti, Ion Grecu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. tot respectul pt.dl. Grecu si toti cei care fac ceva cu adevarat pt. acest sport, dar totusi notiuni de genul " binefacator " sau apelarea la intelepti pentru luminare , ma duce cu gandul la o muzica religioasa, data la maximum, intr-un Maybach
    continuati , va rog, sa faceti lucrurile "a la Grec " asa ca si pana acum , fara a mai apela la divinitati ,meritul, pentru dezvoltarea acestui sport(minunat) este al dumneavoastra ,al tuturor investitorilor si al sportivilor care dau totul pe pista.
    va rog sa nu considerati aceasta remarca ca pe un afront ci doar ca si o umila si personala parere a unuia ce-si plateste ,de unul singur , orice alunecare pe aproach
    inca o data ; tot respectul pentru dumneavoastra ca om,bowling player,sponsor,selectioner....om de bowling
    JIJI BEKALI :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. "binefacator" era mai pe intelesul unora in loc de "mecena, (mecenat)" nu in sensul de pomana sau ce ai inteles tu. Era diferenta in a defini "sponsorul" care pune bani in schimbul unor foloase pana la urma materiale si "mecenatul" unde se ofera bani nu pentru a capata ceva in schimb. Definitiile exacte le gasim la carte. Aici nu este nici timpul nici spatiul. Daca n-ai inteles, oricum n-are sens.

    RăspundețiȘtergere
  4. vad k in intelepciunea lui PR-ul a functionat si ai raspuns unde trebuia: la 300 le lui piticu. bravo. eu nu am citit ce ai scris dumneata cind am postat a doua oara, dar se potriveste de minune. iar de mecenat nici nu poate fi vorba. mecenat a fost , in ceea ce ma priveste pina in momentul in care etica ( vezi autoselectionarea in echipa NATZIONALA !!!! ) ne a despartit. si sunt doua planuri aici, pe care le am mai explicat:
    1. dai ( adk darui ) fara ca sa astepti nimic in schimb in afara performantei
    2. dai din dragoste nu atit pentru individul spre care se indreapta binefacerea ci pentru ceea ce performeaza sau poate ajunge sa performeze cineva.
    adik nu e ca la curve, unde se da banu' si astepti sa ti se dea ceva in schimb, nu!!! e mai degraba: eu cred in libertatea sexuala si creez un "cartier rosu " din banii mei. dar cind intru la curve platesc.
    in acelasi spirit si raspunzind insinuarii cum ca mushc mina care m a hranit ( facind o socoteala sunt poate 3000 poate 4000 de lei pe care i am primit fara sa mi se ceara nimic in schimb decit performanta....pina la un moment dat cind mi s a spus ca ar trebui sa ma transfer la elcomex ) spun urmatoarele:
    1) banii i am primit cu bucurie si cu gindul ca au fost dati cu aceeasi bucurie. daca mi s ar fi parut alt fel nu ii primeam.
    2) de obicei sponsorul-mecena decide si obisnuieste cui sa mai dea si cit, si cui sa inchida robinetul. iti amintesc, bunule domn, ca eu am fost cel ce a inchis robinetul si nu stiu pe altul sa o fi facut.
    de aceea iti spun ca banii inapoi nu ti i dau, caci atunci ar insemna nu atit ca eu m am inselat profund in ceea ce te priveste ca om ci ca tu, ca cel mai mare mecena al bowlingului romanesc nu ti dai nici o sansa sa mi intelegi punctul de vedere.
    punctul meu de vedere e unul ffff extrem, personal, dar si fff util, e unul care le aminteste oamenilor (dar poate mai ales mie) ca nu chiar totul e de vinzare, dar ca aproape totul se poate darui.
    " eu nu ma voi opri/ sa latru adevaruri/ prin sapte guri de aur/ ce Domnul mi le a dat."
    cu respect pentru potentialul dumneavoastra imens.
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  5. iata si comentariul meu de mai jos, de la capitolul "sedinta de prezidiu"
    comentariu ce explica de ce modificarea regulamentului va fi facuta sub o liniste delicata si interesata. dar ce se intimpla cu unul care a muncit sa fie in locurile fruntase la individuale( nu e cazul meu ) si nu e selectionat.
    . "scandal nu va fi. apele sunt linistite. toate echipele care au jucatori mai de valoare au reprezentanti in lotul largit si banutzii sunt ffff importanti in ecuatia asta. eu nu ma manifest aici ca unul care vrea ceva in mod special..gen scandal. nu. si nici vreun locushor in echipa natzionala. nu il merit. sunt neantrenat si departe de potential. plus de asta eu am echipa mea natzionala la universitate...se numeste TNB. dar nu cred in dragoste particulara de bowling pe o structura a statului ce ar trebui sa ma reprezinte. nu in cazul de fata. mai degraba cred ca va fi ceva de genul " facem totul pt o echipa tare si buna si cu mine capitan jucator, ca eu am dat banu' ". si asta blamez si impotriva a asa ceva ma manifest... ca cineva trebuie sa o faca. (nu de alta, dar mi s a spus ca am fost cam dur si asta nu poate sa ma faca decit sa strig inca o data ca "imparatul este gol" cu tot respectul cuvenit imparatului care a lucrat fff bine in ultima vreme si la PR, nu numai la investitzii)
    ioionatzy"
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  6. Presupun ca n-ati citit cu atentie ce am scris despre lotul national. Eu sunt doar selectioner si sponsor, nu si jucator. Intr-un articol anterior ii raspundeam d-lui Piros ca si eu ma suspectez de lipsa de fair-play pentru participarea mea la campionatul mondial.
    Daca pana la sfarsitul campionatului vreun jucator va performa in mod deosebit, (asa cum l-am remarcat pe Vali Parcalabu ), NEINDOIELNIC va fi chemat la lot. Avand in vedere supararea multora am gandit chiar sa demisionez, dar cred ca ar suferi mult mai multa lume. Sper sa nu fiu nevoit sa mai dau vreo explicatie pentru ca as alimenta animozitatile dincolo de limitele decentei. Ion Grecu

    RăspundețiȘtergere
  7. va multumesc pentru raspuns. nu doresc in nici un fel un "razboi-gilceava".
    e de ajuns ca ati specificat, si asta public, pozitia si limita dumneavoastra in ceea ce priveste lotul national. tot ce am scris este pentru a nu se repeta niste erori din care NIMENI nu are de cistigat. inca odata va multumesc pentru raspuns.
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  8. Nea Ioane jurate ca n-o sa te bagi la joc adata ajuns acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. acolo unde? la echipa nationala? chiar daca as fi selectionat si as vrea sa particip ( ca de vrut vreau, dar pe merit, si asta din orgoliu( spirit de competitie) si vanitate ( credinta ca in anumite conditii pot fi cel mai bun ). dar i as incurca pe ceilalti din lot, pe antrenor si selectioner, caci nu am timp. de obicei campionatele internationale sunt in perioade in care se fac productii de teatru sau film ( inceput de vara-vara ). eu am mai fost odata selectionat de catre dl popescu, pe cind era presedinte... k o " tinara speranta" dar a trebuit sa renunt, caci meseria mea nu e de bowler, ci de actor. ( atunci am lucrat la productia " toti fii mei " piesa de arthur miller de la sala mare a TNB ului in regia lui caramitru si alaturi de sanda toma si victor rebengiuc, piesa la care vine lumea in continuare de se umple sala aia de 1200 de locuri).
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre Selectie;

    Criteriile dupa care asi alege loturile de bowling ale Romaniei,

    daca eu ar trebui sa le stabilesc, si echipa ar trebui sa plece maine la Campionatul Mondial ar fi:

    * predictibilitatea scorului

    * capacitatea jucatorului de a invinge 1 -> 1

    * coeziunea si omogenitatea lotului

    iar lotul ar fi:
    Piticariu M, Simut V, Gagenoiu R, Gheorghe C, Fatu V, Mihailescu F

    Probabil ca pina in Iunie, Ardeleanu C si Dobondi B ar fi inlocuit 2 din jucatorii de mai sus
    nu stiu acum, care sunt acestea.
    Dar... am obosit si nu sunt nici expert si nici antrenor cu diploma.
    Sunt lucruri mai importante si nobile care reclama prezenta mea
    Rog CCB si Biroul Federal sa ia act de demisia mea si a antrenorului !
    Le multumesc acelora pe care i-am crezut potrivnici mie, mi-au fost de un real folos.
    Fara voi nu asi fi inteles ca NU AICI e locul meu

    Despre sponsorizare;
    S-a constatat ca "pomana" nu ingrasa si cand arunci cu margaritare in gura .... se intorc impotriva ta si fie te musca, te sanctioneaza sau te blameaza etc, etc

    ION GRECU

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Grecu cu mare parere de rau n-ati inteles nimic. Idea era exact cum ati recunoscut mai sus, ca nu sunteti antrenor cu diploma, probabil nici expert in sportul acesta si atunci normal ca nu va era locul acolo.

    Despre sponsorizare daca nu aveati interese ascunse (respectiv sa fiti antrenor jucator) asta in conditiile in care sunt cativa jucatori mai tineri cu potential mai mare si nu vreau sa va jignesc, nu tipa nimeni.
    Drept dovada v-ati luat JUCARIILE si ati plecat cu tot cu antrenor care nu are ni o vina (l-ati demis inainte s-al instalati) si cu bani promisi.

    Sunt in asentimentul dumneavoastra cand ganditi ca formula de echipa propusa mai sus poate face performanta. Sunt convins ca daca ati pune la dispozitie bani necesari pentru plata respectivului antrenor si cheltuielile de deplasare la campionat, baieti nu ar avea alte pretentii financiare.
    Luati exemplu de la sponsori din alte sporturi in care cel ce finanteaza nu se include in echipa.

    Eu va doresc multa sanatate si mai ganditiva putin la varianta sa fiti doar sponsor daca si sunt convins ca vreti binele acestui sport.

    Si apropo nu cred ca are nimeni nimc personal cu dumneavoastra ca om.

    RăspundețiȘtergere