sâmbătă, 26 februarie 2011

ION GRECU renunta

la functia de selectioner, simultan cu demisia antrenorului Stefan Yngstrom.
nu stiu prea bine ce a determinat acest lucru, care probabil va starni multe discutii.
a fost confirmat printr-un comentariu de mai jos.
Criteriile dupa care asi alege loturile de bowling ale Romaniei,

daca eu ar trebui sa le stabilesc, si echipa ar trebui sa plece maine la Campionatul Mondial ar fi:

* predictibilitatea scorului

* capacitatea jucatorului de a invinge 1 -> 1

* coeziunea si omogenitatea lotului

iar lotul ar fi:
Piticariu M, Simut V, Gagenoiu R, Gheorghe C, Fatu V, Mihailescu F

Probabil ca pina in Iunie, Ardeleanu C si Dobondi B ar fi inlocuit 2 din jucatorii de mai sus
nu stiu acum, care sunt acestea.
Dar... am obosit si nu sunt nici expert si nici antrenor cu diploma.
Sunt lucruri mai importante si nobile care reclama prezenta mea
Rog CCB si Biroul Federal sa ia act de demisia mea si a antrenorului !
Le multumesc acelora pe care i-am crezut potrivnici mie, mi-au fost de un real folos.
Fara voi nu asi fi inteles ca NU AICI e locul meu

Despre sponsorizare;
S-a constatat ca "pomana" nu ingrasa si cand arunci cu margaritare in gura .... se intorc impotriva ta si fie te musca, te sanctioneaza sau te blameaza etc, etc

ION GRECU 

9 comentarii:

  1. hai ca sponzorizez,stai ca nu mai sponsorizez,hai ca de fapt sunt un binefacator ,stai ca sunt dezinformator,hai ca dau niste sute de mii de euro la victorie da' poate mai bine ii pastrez eu.
    Hai ca m-am distrat cu voi si v-am lasat fara subiect sau nu!

    cred ca Ion Grecu n-avea treaba acasa si s-a gandit sa se amestece putin pe la bowling si cand a vazut ca .......de fapt nu stiu ce a vazut si-a luat promisiunile si s-a tirat(a plecat,adica)

    Saptamana viitoare ce mai debitati domnule.........Ion Grecu?

    Ca in ultimul timp ati(sau varianta dvs."a-ti" )fost pe la intelepti,ati fost binefacator,ati mancat margaritare care ulterior v-au muscat!
    Mai bine mergeti,dupa cum ati spus,si va vedeti de lucruri mai importante si nobile care va reclama prezenta .Va doresc sanatate si liniste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot ati demisionat ce rost mai au remarcile legate de componenta echipei nationale?,cine pe cine inlocuieste prin iunie,nu sunteti expert da' va dati cu presupusu',fitile,prostii.nenea Grecu,ori sunteti obosit ori sunteti de-o perversitate psihologica greu de inchipuit.

    mai nou nu mai sunteti sponsor si nici binefacator,dati pomana!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. adica noi nu ne-am dat seama ca "sponorizarea" egal un locushor in echipa, ca doar o cumparati, nu? Si daca ati fost fortat sa va limitati la a selectiona, brusc nu ne mai poate sufletul sa investim. Si telenovela nu s-a terminat caci rugamintile si presiunile de genul "razgindeste-te sefu' " abia acum incep. Ce scenariu de film ar iesi de aici...

    RăspundețiȘtergere
  4. Frustrarea face multe victime in viata si tu domnule Anomin excelexi in ea. Intotdeauna, da intotdeauna premiile vin dupa multe eforturi si daca nu era ION GRECU sa aduca bowlingul in Romania unde este probabil ca nici nu auzeai de acest joc. Sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu' Madalin, da' de putina gramatica ne apucam si noi ?

      Ștergere
    2. Bowling se joca in Romania de zeci de ani, iar promotorul bowlingului adevarat, de competitie, a fost clubul IDM, unde a invatat si dl. Grecu sa joace, prin 2005, daca nu ma insel, impreuna cu dl. Simut.

      Ștergere
  5. da nu prea inteleg....ce cauta articolul din 2011 la comentarii in 2012?sau de ce Madalin Grecu da replica dupa un an si jumatate?cum e bre nea Vali?ca nu ma prind deloc sau "de loc "dupa caz...hahahahah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca au citit din urma, ca sa se lamureasca si au postat aici.

      Ștergere
  6. Anonim, citind cateva din posturile tale, ma intreb daca nu cumva tu ai nevoie sa inveti a scrie. Apostroful nu se foloseste in loc de cratima si virgula este necesara pentru a despartii doua fraze sau mai multe pentru a nu creea confuzie. Raspund atunci cand pot, deoarece nu stau pe bloguri sa ma plang ca nu mai primesc pomana de la altii. Pune mana si munceste cum face tot omul respectat si nu sta la intins mana ca nu pica din cer. Sa-ti fie rusine, cu o astfel de atitudine nu ajungi nici la degetul mic la cel care ii intinzi mana.

    RăspundețiȘtergere