joi, 19 ianuarie 2012

Bugetul alocat bowlingului de catre federatie in 2012

este, dupa calculele secretarului FRPB, Constantin Stamatescu  :

ZERO!

"pai oricum avem 10.000 de lei mai putin decat ne trebuie pentru popice, ca avem mondiale, europene..
poate va ajuta dl. Grecu!"

D-na Presedinte Pana a afirmat ca una a vorbit cu dl. Secretar si alta a calculat el.
asteptam un punct de vedere oficial, cheltuirea bugetului nu e inca aprobata.

10 comentarii:

  1. Propun ca bowlingul sa nu mai plateasca nicio cotizatie federatiei si asa avem nevoie de ei doar ca sa participam la mondiale, europene, etc..pentru care oricum nu sunt bani...

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios? Pai atunci te intrebam noi stiind ca citesti site-ul, domnule Stamatescu, pentru ce mai platesc cei de la bowling taxe de milioane peste milioane? Daca tot popicele beneficiaza de toti acesti bani atunci sa plateasca numai ei, noi sa fim afiliati si sa va dam si noi acolo doi lei si trei bani ca sa va luati o ciunga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antimirescu Catalin de la popice-bowling19 ianuarie 2012 la 15:58

      Cred ca sunteti putin cam acizi la adresa popicelor,entru ca nu toti banii de la buget se duc la ei.Mai sunt cheltuieli cu salariile si cu alte necesitati ale federatiei.Noi de la popice nu am facut nici o afirmatie atunci cand s-au cheltuit 25000 de euro ptr. deplasarea la Las Vegas.este normal sa se consume bani pe asa ceva ,dar nu cred ca trebuie sa-l atacam pe Stamatescu pentru ca banii sunt putini si sunt aprobati de cei de la ANS dupa rezultatele aduse.Sunteti destui oameni destepti in Bucuresti si ar trebui sa cautati solutii ,ca totul sa mearga bine si sa nu ne mai uitam unul in curtea celuilalt.Este foarte important sa facem PERFORMANTA si sa lasam rautatile pentru altcineva.Apropo,sa stiti ca nici nu am mai facut cantonament de pregatire cu nationala de juniori tot din cauza banilor. Hai sa incercam sa facem ceva si sa se termine cu aceste discutii POPICE-BOWLING.

      Ștergere
  4. nu au fost 25.000 pt Las Vegas, ci undeva pe la 15.000, nu-mi aduc aminte exact, iar banii au fost din surse private, nu de la buget.

    iar numarul de membri cotizanti e, in cel mai bun caz, egal, la popice si bowling, daca nu cumva la bowling sunt mai multi.

    rezultatele nu le putem compara, popicele se mai joaca practic numai in Europa si au cca 130.000 de practicanti, iar bowlingul are 100.000.000 si circa 90 de tari afiliate.

    la popice, mai ales cadeti si juniori, uneori e suficient sa castigi doua meciuri si iei medalie.
    iar la popice campionatul mondial si cel european e cam totuna,ca nu mai vine nimeni din afara Europei.
    iar cand nu mai participa nemtii(90.000 de jucatori din cei 130.000) medalia e ca si asigurata...

    bugetul nu se poate imparti 100-0.
    destul de clar, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acelasi Catalin Antimirescu19 ianuarie 2012 la 17:02

    Nu cred ca m-ai inteles,dar asta e.Spune- le tu celor de la agentie treaba cu acest numar de concurenti si du-te sa vezi ca nu-i intereseaza asta.iti aproba bugetul in functie de obiectivele propuse si cele realizate.cam asa gandesc ei.Daca sunt mai putine tari decat la bowling asta nu inseamna ca acesti sportivi nu au valoare..dupa regula ta, ar mai trebui desfiintate cateva sporturi cu nr mic de tari participante. Eu sunt sigur ca oricate tari sau continente ar participa la popice,tot ar aduce medalii si asta fiindca se fac pregatiri mult mai bune si mai consistente.si ca sa inchei ,te anunt ca singurul om care poate face ca pregatirea sportivilor de la bowling sa fie ca cea a celor de la popice, este fara dar si poate domnul GRECU.sper sa nu te superi dar mai este mult pana departe ,chiar si la popice.sa auzim numai de bine la ambele discipline chiar daca unii nu vor......

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am zis niciodata sa se desfiinteze nimic...
    dar nu 0!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. aia cu 15000 las-o balta!au fost de la NIRO care era cumva sponsorul federatiei si acum nu stiu de ce nu mai vine deloc pe acolo....asta e alta poveste probabil de povestit copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am facut decontul si stiu.
    iar banii au fost dati strict pentru asta, in contul sustinerii candidaturii la alegerile pt presedintia FRPB.
    Florin Popescu a aranjat totul, e meritul lui si stie si toate amanuntele.
    9.000 si ceva de dolari au fost camerele, diurnele si taxa de inscriere(8 persoane).
    avionul nu mai stiu exact cat fost, 1000 si ceva de euro de persoana si nu mai stiu paritatea euro/dolar de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua, iubitori ai sportului,
    Comentariile sunt in necunostinta de cauza si cred ca este de cuvinta sa va informez urmatoarele.
    1. Astazi 20.01.2012 ora 12.30 am finafizat repartizarea bugetului pe actiunile din anul 2012 ( deci comentariile pana la aceasta data sunt ZERO )
    2. Sunt 34 de actiuni la popice si bowling. In contractul cu ANST sunt prinse 31 de actiuni...am renuntat la 2 cantonamente la popice si la Cupa Mondiala la U14 si U18 tot la popice. ATENTIE, aceste 31 de actiuni care sunt trecute in contractul cu ANST, NU INSEAMNA CA AVEM SI BANI NECESARI.....intrucat bugetul de la ANST este de 26.7 % din necesar. Deci, daca dorim sa participam la toate actiunile trebuie impreuna sa facem eforturi pentru atrgerea de sponsori la popice si bowling intrucat din taxe nu putem cumpara decat o guma de mestecat.
    3. Adunarea Generala Anuala in data de 21.03.2012,ora 10,sala Ghe.HAGI.
    Cu stima si respect, Stamatescu Constantin Ioan.

    RăspundețiȘtergere