duminică, 29 ianuarie 2012

Clasamentul mediilor din Divizia B

realizat de dl. Cornel Antimirescu, fara rezultele meciurilor Vinci- Septimia si Galati- Oxygen 2, ale caror rezultate nu le are.


12 comentarii:

  1. Vali, salut.
    Multumesc ptr clasament.
    O observatie.
    Lipseste capitanul nostru de la Vinci, Dan Gota!
    O zi buna!
    mihai anton

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan disparuse in "pliul" tabelului, de acolo si saritura de la locul 30 la locul 40!!!
    am corectat

    RăspundețiȘtergere
  3. Acestea fiind rezultatele fara restante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum poti lucra la psihicul unui jucator de bowling care face practica sport de doi ani,la inceput nu a avut concurenta prea puternica,dar pe parcurs s-a si antrenat si a si evoluat. la un moment dat a avut o cadere fantastica,din punct de vedere sportiv,ceva de nerecunoscut. nici lui nu-i vine sa creada pt ca s-a inscris in liga B si atunci si-ar fi dat seama ca nu prea face fata competitiilor sportive. Asta chiar daca a facut sport la viata lui si a trebuit sa renunte. Se pare ca nu-si mai revine. Tu ce sfat i-ai da?

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu din ce motiv a fost caderea, daca e tehnica sau psihologica. un antrenor sau un psiholog sportiv ar fi de folos.
    pe de alta parte, important e sa joci de placere, fiecare dintre noi avem limite si suntem insignifianti in raport cu marii campioni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. am sters din greseala comentariuul tau, unde spuneai ca a fost o cadere psihica urmata de cea tehnica si ca poate un antrenor ar fi mai potrivit decat un psiholog, fiindca cunoaste mai bine jucatorul.
    Ştergere

    RăspundețiȘtergere
  8. uneori reglarea tehnica poate duce la reechilibrare psihica.
    depinde foarte mult de tine, tu esti cel care se poate ajuta.
    in primul rand, se pare ca vrei si nu vrei sa fii competitiv. pe de o parte accepti ca ai peste 30 de ani si ca nu poti ajunge la un nivelcompetitional, dar pe de alta parte te deprimi daca altii sunt mai buni ca tine.
    poate ar trebui sa te antrenezi mai mult si mai bine, astfel incat sa ajungi la un nivel la care sa fii impacat cu tine insuti, in ceea ce priveste nivelul la care ai ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este foarte adevarat ca la un moment dat chiar nu ma mai interesa asa de tare,dar la lucrul asta au contribuit si altii nu doar eu.Nu vreau sa dau vina pe nimeni pt greselile mele.Problema e ca nu-mi dau seama unde gresesc.Ce e foarte adevarat e ca atunci cand m-am apucat de acest sport a fost cineva care m-a invatat cum si unde sa pun bila pe teren.Aceasta persoana a stat in spatele meu aproape doi ani si la un moment dat a considerat ca nu mai am nevoie de ea.Se pare ca s-a inselat sau ne-am inselat amandoi.Sa fie si asta un factor?Sincer nu-mi dau seama.In momentul in care mi-a dat drumul la mana ca sa zic asa m-am trezi ca am adoptat un cu totul alt stil de joc decat cel invatat pana atunci.Am facut exact ca un copil care a invatat sa mearga si a cazut.Acel copil porneste mai greu a doua oara pt ca ii este frica,asa si eu.Am cazut de la o med de 150-155 la 140 si asta cu greu cateodata.

    RăspundețiȘtergere
  10. cand nu -ti dai seama unde gresesti e bine sa apelezi la un antrenor sau la un jucator cu multa experienta, fiindca este esential sa stii ce faci ai ce ar trebui sa faci,ca sa te poti auto-regla.
    regula este sa-ti iei deciziile singur, dar pe baza unor cunostinte, fie ele si minime.
    nimeni nu poate da cu bila in locul tau si nimeni nu poate sa ia decizii in locul tau.
    asta daca vrei sa progresezi pe baze "corecte".

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai foarte mare dreptate,dar acum de unde sa i-au un asemenea om?Sincer mie imi trebuie unul care stie sa joace popice,cum e Mihailescu de la Elcomex.Stiu ca nu prea iti plac popicarii,dar asta e felul in care am invatat sa joc bowling.Iar cei care nu au facut popice nu se baga,toti spun ca nu ma pot ajuta.Asta e,o sa vad ce pot face pe parcurs.In orice caz nu o sa renunt.Deciziile le-am luat tot timpul singur,chiar daca mi-i s-a intamplat sa gresesc cu cea mai mare incredere in fortele proprii.Am inteles ca ai fost la M-Ciuc si ai antrenat acolo spune-mi si mie,dar sincer,cat a fost antrenamentul?Poate data viitoare ma duc si eu.Nu cred ca am ce pierde.Poate te risti tu si imi dai niste sfaturi la fata locului.Ce zici?

    RăspundețiȘtergere