luni, 23 ianuarie 2012

Marius Piticariu- sufletul bowlingului romanesc!!!


a doua editie a Ligii romane de bowling strange un numar record de jucatori!!!

numai in Oxygen sunt inscrise 42 de echipe- 180 de jucatori in total!!!!
a fost reactivata si generatia Vali Goras- Papetaru, Sebi, Robotu etc

din categoria "omul sfinteste locul!"

ceea ce n-au reusit cluburile,  federatia sau sutele de mii de euro de la Elcomex   a reusit un singur om- sa creasca exponential numarul jucatorilor de bowling implicati in competitii!!!

Jos cu palaria!

19 comentarii:

  1. Pentru cunoscatori: Trahanache, Silvache, Mircea Iordache.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-i vedem si ca vor continua, in campionat, la turnee, la individuale si atunci jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  3. crezi ca intereseaza pe cineva campionatul asta, in care banii cumpara totul?
    spiritul sportului e altul, il gasesti in forma lui cea mai pura la Liga!
    Dixit!

    RăspundețiȘtergere
  4. depinde de ce spirit al sportului vorbesti???!!! Daca te referi la a face perfomanta nu cred ca cei care sau inscris in liga s-au gandit la asta!! Depinde ce vrei?! Sa aduci oameni ca numar sau sa aduci oameni ca perfomanta, continuitate, etc

    RăspundețiȘtergere
  5. daca intereseaza pe cineva campionatul????? Intreaba pe colegul / asociatul tau Calagiu ce parere are... Cand catigati si dati bine va intereseaza cand nu mai ai sanse normal ca zici ca nu te intereseaza??? Atunci de ce ati avut atatea discutii la echipa cand ati pierdut? De ce dati vina unul pe altul daca oricum nu conteaza?

    RăspundețiȘtergere
  6. performanta?
    in Romania?
    nu face nimeni, nu-ti face nicio iluzie.

    e o fata care face in Ungaria.

    RăspundețiȘtergere
  7. cine cumpara si pe cine????arata-ne o echipa care nu a castigat cinstit in campionat.acolo se vede valoarea unui jucator,nu pe la turneele voastre la care joci de o mie de ori si se pune un singur rezultat.sunt jucatori foarte buni in campionat si nu participa la aceste turnee care nu ajuta la nimic.cum nu castiga ai tai campionatul cum nu sunt rezultatele corecte!!explica-ne cum un jucator ca Antimirescu Catalin "poate bate pe oricine" fara antrenamente,fara zeci de bile profesioniste si fara atat de multe conditii pe care multi din invinsii lui le au.te rugam expres sa ne explici si noua ,care si ai cui bani au cumparat pe cineva.O sa-ti spun eu,este un campionat curat cu niste valori slabe si cel mai bun castiga intotdeauna. poate la anul o sa fie bine si pentru echipa la care tii tu, dar eu nu cred fiindca la voi lipseste spiritul de competitie si atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intreaba de unde au venit banii CFR-ului la meciul cu noi, unde au venit popicari de lot national.
      fiindca da, au fost platiti!

      si Antimirescu e foarte bine antrenat, ca si Mihaila, ca si Cercel, sunt sportivi profesionisti, cum nu prea avem prin bowling.
      jos palaria pentru ei!

      Ștergere
  8. intre mine si Calagiu au fost discutii de la inceput, fiindca el visa sa castige campionatul si eu i-am zis ca n-are cu cine, are doar un jucator exceptional, 3 bunicei, 3 mediocri si 2 juniori.

    in plus "performanta" are niste rigori, pregatire tehnica, teoretica, fizica, nenumarate ore de pista, program de somn si de odihna samd.

    si in primul rand dedicatie.

    eu mi-am spus punctul de vedere la echipa, cine a avut urechi de auzit, a auzit.
    dar uneori oamenii au alte opinii sau treburi mai importante decat bowlingul, unii nu vin la meci cand e nevoie de ei, sau nu se antreneaza.

    si cat timp fac totul pe banii lor, nu poti sa le impui nimic - cum e la Elcomex, unde patronul dicteaza

    iar rezultatele noastre au fost normale si previzibile, atat la victorie cat si la infrangere.
    in mod normal ar trebui sa terminam pe 3, unde ne e locul.

    surpriza ar fi fost sa ia bataie Elcomexu', care ar fi luat-o pe coaja rau, fara Luminita.
    era cat pe ce s-o ia oricum, dar faptul ca eu am fost bolnav, iar Marius un pic sub nivelul lui, a facut diferenta.
    plus Luminita, cu rezultatul carierei pe ungere sport.

    niciun regret, facem ce putem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. juniorii sunt la coada precum bowlingul la sedintele de prezidiu federal din FRPB la rubrica diverse.
      rusinica - rusinica - de 3 ori rusinica.

      Ștergere
  9. Numarul de jucatori asigura continuitate Federatiei iar performata jucatorilor bugetele. O dati inainte ca jucatorii din Liga vor conta numai atunci cand intra in campionatele nationale. 
    1. De unde au aparut Triceanu, Balan, Calagiu, Romeo, Ionescu Ion si altii? 
    2. IDM SKOL. Daca nu era atunci Florin Popescu cu acest proiect, cati mai ramaneau acum in campionat din Bucuresti? 

    Liga din Oxygen a generat 2 echipe pentru CN cu destui jucatori. 3500 ron am dus eu personal la federatie pentru inscrieri numai din Oxygen. Da, sunt putini intradevar, dar ia inmultiti 2 echipe/ centru de bowling cu numarul centrelor. Cumva incepe sa prinda forma???
    NU VRETI IN RUPTUL CAPULUI SA INTELEGETI CA ACESTA ESTE VIITORUL. Poate aprox 10 oameni din CN trag real la Lot, restul... 'fac putin sport'. Bravo lor!!!
    De ce nu vreti sa punem mana de la mana, sa ne aducem prietenii la bowling si sa facem Ligi in fiecare Centru? 
    CA NU VA INTERESEAZA...DAIA!!! 
    Va este mai simplu sa-i judecati pe cei care construiesc, cu bani, fara bani, patroni sau 
    agajati decat sa ne unim. Pacat...  
    Pit

    RăspundețiȘtergere
  10. App, numarul jucatorilor de openul IDM (ultimul inaintea celui International) a crescut...oare de ce?
    De unde au aparut jucatori noi din IDM si cati din afara?
    Oare nu cumva au crescut si incasarile? Presupun ca da din moment ce Dl Ionescu a crescut valoarea premiilor! A fost frumos, toti s-au mirat ca au fost atat de multi...
    Daca vreti si mai mult, va astept in Liga sa dezvoltam impreuna.
    Daca la urmatorul Open, indiferent cine il va organiza, o sa vedeti si mai multi jucatori noi sa nu va mirati... Vor fi din ce in ce mai multi... Pit

    Pit

    RăspundețiȘtergere
  11. frumos!Acelaşi argument care este adus în Italia, critici aceeaşi pare să fie la fel,.......... invidie bowling mea!
    toate la fel!

    discuţie bună, interesant!

    RăspundețiȘtergere
  12. Antimirescu Catalin24 ianuarie 2012 la 10:08

    Jucatorii de la popice i-am adus eu.Aveam nevoie de ei pentru a nu retrograda si chestia cu banii cred ca nu esti bine informat.Sunt platiti de Iasi si au venit sa-si ajute antrenorul. Multumesc pentru aprecierile de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt a face o liga ai nevoie de foarte mult timp..se vede ca lu marius ii place ce face si ca a muncit sa faca si sa iasa totul perfect cu aceasta liga...a adus foarte multi jucatori..unii dintre ei au avansat foarte repede si acuma joaca si prin turnee..altii acum isi iau primele lor bile de efect si incep si ei sa joace ok..este un pas foarte mare pt.bowling.felicitari Marius!

    RăspundețiȘtergere
  14. Of domnilor, care era tema acestui articol "Marius Piticariu- sufletul bowlingului romanesc!!!" si unde ati ajuns....la certuri interminabile. Marius, personal vreau sa-ti multumesc pentru deschiderea de care ai dat si dai dovada fata de noii veniti in sala ta, pentru ca ai rabdare cu noi, pentru ca impartasesti detalii tehnice si ne ajuti sa ne imbunatatim jocul, si nu in ultimul rand pentru prezenta de spirit.. mai rar asa persoane joviale. Sper ca indemnul lui Marius sa nu ramana o voce in desert,ca argument iata expunerea mea:
    - peste tot in lumea asta varful piramidei se bazeaza pe o fundatie cat mai solida, ori aceasta baza in cazul bowlingului de pe meleagurile astea (in situatia in care bugetul acestei federatii este.....pentru ca traim intr-o tara a fotbalului din pacate) NU POATE FI CONSTITUITA DECAT DIN LIGILE DE AMATORI, astfel se creaza o ARIE DE SELECTIE.Asa cum zicea si Marius, liga Oxygen a produs 2 echipe,grosso modo ar insemna ca 6-7% din participanti au potential, concluzia este simpla ligile trebuie sa creasca altfel acest sport nu va deveni interesant si nu va atrage bani. Acestia vin numai cand te faci atractiv pe piata si ai o imagine cu care o firma vrea sa se asocieze, s.a.m.d. Cum zice si americanul "one thing leeds to another" . Ne vedem la sala Marius! - S.

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce ocoliti subiectul principal? Liga asta este bazata pe principii pur economice...a, ca de aici mai ies cativa jucatori care continua parcursul....asta e de admirat, dar....totul se invarte in jurul banilor. De ce nu participa toate centrele la aceasta liga??? Raspunsul e foarte simplu, dar va las pe fiecare sa il rostiti. Ca si talent, jos palaria Pit, la caracter...mai trebuie sa participi si tu la multe "ligi" pentru a-ti imbunatati aceasta latura.
    Cu toata stima...un observator al fenomenului.

    RăspundețiȘtergere
  16. 1. Semneaza-te sau ti-e mai simlu sa vb asa?
    2. Nu, nu stiu de ce nu participa mai multe Centre de Bowling!
    3. Iti multumesc anticipat daca ma vei lamuri tu cu un raspuns.
    Multumesc
    Pit

    RăspundețiȘtergere
  17. Inca ceva: ai zis bine ''un observator al fenomenului'' . Daca erai implicat in el poate vedeai altfel lucrurile! Nu-ti pune nimeni pistolul la cap sa intri in Liga. Decizia apartine strict paticipantilor! Asa cum FRPB organizeaza acest hobby la un nivel superior, asa il organizam si noi pentru amatori. Ai ceva impotriva celor care acum descopera si vor invata sa joace bowling? 80% din jucatorii celor 7 orase participante ale Editiei trecute au fost multumiti si s-au inscris deja in Editia actuala. Vrei sa ramanem cati suntem acum fara nici un backup sau ai o problema cu mine personal? Ligile constituie baza iar Federatia performanta. 0751.091.841, suna-ma si spune-mi ce ai pe suflet.
    Prin intermediul comentariilor anonime iti faci cunoscuta parerea dar in acelasi timp te ascunzi! Asuma-ti cele
    spuse prin transparenta! Ma rog....fiecare cu ce poate. ''Ce bine ca nu suntem toti la fel'' (citat Mobexpert)
    Pit

    RăspundețiȘtergere