marți, 31 ianuarie 2012

Juniorii romani participa la Campionatul European

Ion Grecu a sponsorizat cu 3000 de euro deplasarea  unei echipe complete de 4 baieti si i-a nominalizat, in calitate de selectioner, pe Mihai Pavel, Alexadru Arbanas, Razvan Nitu si Dragos Dumitrascu.

Federatia va achita taxele de inscriere si contravaloarea  unei bile pentru fiecare jucator.
Jucatorii vor trebui sa -si asigure finantarea pana la necesarul de aproximativ 1000 de euro (minim)/ persoana.

Dl. Grecu a dorit ca suma sa fie dedicata exclusiv deplasarii copiilor , nu si a unui insotitor(antrenor), asa ca pleaca cel care s-a aratat dispus sa-si achite deplasarea, respectiv dl. Viorel Pavel, Presedintele Subcomisiei de competitii.

desi Marius Piticariu ar fi fost mai indicat, cunoscand bine 3 din cei 4 juniori si avand infinit mai multa experienta in lucrul cu copiii, criteriul financiar a primat.

exista si nemultumiri, evident, poate ar fi meritat sa participe altii, Ionut Lacatusu fiind si el eligibil, iar David Orlanda are rezultate sensibil mai bune decat o parte dintre cei selectionati.
dar decizia selectionerului e suverana si nu putem decat sa ne bucuram ca vom avea, pentru prima data o echipa completa la Europenele de juniori.

3 comentarii:

  1. Bravo Ion Grecu!!!

    apropo....
    tot timpul vor exista nemultumiti indiferent de decizia luata,c-asa e-n tenis, pardon, in viata.
    important e ca ,asa cum spuneai,vom avea echipa prezenta.

    Succes si bafta juniorilor.Hai cu curaj, chiar cu tupeu!!!!
    Hai Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos din partea dl GRECU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes maxim in competitie. Insasi participarea este o reusita - iar implicarea lui Marius P. cu siguranta va fi cuantificata in rezultat. Cum spuneam : SUCCES !

    RăspundețiȘtergere