luni, 23 ianuarie 2012

Rezultate complete si clasamente- un nou record national!!!

o sa gasiti mai jos un  jucator de 18 ani care a facut medie 260!!!

il cheama Ionut Lacatusu - campionul de la World Sports Festival 2011!!!






10 comentarii:

  1. DOAMNE FERETE PIROS!!! 260 pe 1 joc si 1 frame????? Chiar induci lumea in eroare prin afirmatiile tale si prin lauda asta aberant prin care faci mari juactori niste pusti odata scosi din tabieturile lor obisnuite,oxygen, nu sar de 170; dute inapoi la raliuriii

    RăspundețiȘtergere
  2. asaaaa!!!!
    sa moara mosii agramati de ciuda!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce record national nene? Cum la clasamentul general vorbeai de un numar minim de jocuri asa ar trebui sa te gandesti si aici, ca pe ungere house si 1 joc foarte multi jucatori pot bate acest "record national". Fii fair=play si nu mai scrie doar ca sa ne demonstrezi ca esti nebun!

    RăspundețiȘtergere
  4. ohoho!! cat m-am rugat de Gabi Anghelescu acum vreo 3 ani, care intrase in frameul 10 dintr-un joc si daduse 3 legate, sa iasa, ca sa aiba si el 300 medie!!!
    ar fi detinut recordul suprem- medie 300!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Invidia asta este o boală odioasă, din păcate pentru voi domnul Vali Piroş este singurul care-şi arată interesul faţă de viitorul bowling-ului românesc.
    E cam greu să "vorbeşte" româneşte!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai ieri era laudat si ridicat in slavi unu'... Arbanas sau cam asa ceva, cum a iesit din oxygen a dat medie 118 cel mult::))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ia uita-te tu mai jos la clasamentul mediilor si vezi care e cel mai bun junior din tara pe ungeri sport.
      cauta Arbanas.

      care a dat mai bine decat al doilea in clasament, Mihai Pavel(si el un jucator bun) la el acasa, in meciul direct de la echipe(medie pe 5 jocuri- 192).
      ultima etapa- medie 194(pe 2 jocuri si ceva, a doua medie dupa Luminita)
      asa ca ciocul mic.

      iar Ion Lacatusu a mai dat 228 medie acum o luna si ceva, la Liga, pe 4 jocuri, si are nenumarate jocuri de peste 270.
      asa ca nu e nicio intamplare.

      Ștergere
    2. am mai scris pe subiectul asta si atunci ca si acum sustin ca talentatii astia trebuie incurajati si sustinuti macar moral da' sa nu exageram ,ma rog e mult spus,sa nu supraestimam.Ideea e ca va felicit si bravo Arbanas , Lacatusu si Pavel,promiteti mult, da' pt a confirma trebuie munca si antrenament.Pana-n momentul asta ei se comporta ca si cei "mari" :au suisuri si coborasuri adica nu au constanta in medii vorbesc.Media lui Lacatusu e reala,pe cat a jucat atat a iesit media, da' nu mi-o luati in nume de rau,una e o medie din 5 jocuri alta dintr-un joc si 1/4.matematic el are intr-adevar 260 media....
      Vreau sa-l felicit si pe Pit pt ca datorita lui sau in mare parte efortului sau,au iesit la lumina Arbanas ,Lacatusu si destui altii.
      eu stiu asa:copiii trebuie incurajati in tot ce fac, evidentiind partea pozitiva a lucrului facut, dar daca copilul face doua dungi si doua cercuri nu-l descurajam ,dar nici nu-i spunem totusi ca-i Picasso.

      Ștergere
  7. N-a zis nimeni ca e o intamplare, dar aberezi cu noul record national. Sa dea el medie 268 pe 5 jocuri ungere sport in div A si-i pupam toti picioarele!

    RăspundețiȘtergere