vineri, 6 ianuarie 2012

Prima etapa din returul Diviziei A

incepe maine, cu Sports Palace- Elcomex si  AMICA-CFR.

Costica Ardeleanu nu joaca la Sports Palace, din motive personale (de fapt nu vrea sa ia bataie, haha!), iar CFR-ul s- a intarit cu sotii Mocanu, in crestere evidenta in ultimele 2 luni.

de la CFR a plecat Dani Sotnic, care a fost integrat de vreo 2 saptamani la noi, la Split, si acum e si transferat.
el nu poate veni la Miercurea Ciuc, dar e intr-un program de pregatire intensiva in Oxygen, unde au inceput sa si apara primele rezultate.
mai jos un record personal (house):



de la Elcomex nu se asteapta surprize mari, deocamdata,  fiindca nu vor implementa schimbarile lui Slowinski, care le-a dat "reset", dar le-a recomandat la meciul asta sa joace ce stiu deja, sa nu incerce sa schimbe.

tentatia va fi mare, totusi, mai ales la "tineri".
ma astept sa faca o medie in jur de 200 la Lake View.

duminica vor fi partidele: Constructorul- IDM si Miercurea Ciuc- Split, unde oaspetii n-or sa aiba chiar viata usoara.
de la Split lipseste Arbanas, care a dominat ultimele antrenamente pe Seoul (211 medie, in conditii de meci), dar azi a facut rubeola.

oricum, la Miercurea Ciuc e foarte diferita ungerea, similara cu cea din tur, de la meciul cu IDM, asa ca antrenamentele de acasa au mai multa sau mai putina semnificatie.
dar s-a vazut ca dupa o saptamana  de antrenamente -in vacanta de iarna- juniorii au progresat fantastic, ei avand  sezonul asta doar un  singur antrenament cu antrenor in spate, inaintea meciului cu Constructorul, precedentele fiind in vacanta de vara.

si Arbanas si Dumitrascu au inceput sa inchida bine, procentul crescand pe la 75%, de la 40%.

ca sa vedeti cam care e rata obisnuita a cresterii scorurilor " cu antrenor  in spate" pentru juniori, va prezint o statistica alui Slovinski, pentru  juniorii malaezieni de elita, care au avut 40 de antrenamente/an cu antrenor, a cate 2 ore fiecare, dupa un program gandit de Joe si implementat din dec 2006.



noi nu avem un sistem obiectiv de comparare a rezultatelor, dar pot sa va spun ochiometric ca juniorii de 14- 16 ani au progresat cam 15-25 de popice la medie/ungere sport, dupa 4 luni de antrenamente  nu tocmai sistematice (scoala, deh).

"adultii" de 18 ani- Lacatusu si Cosmin Buga nu mai coboara decat foarte rar sub 180, cu spikeuri de +220 medie (pe house) si scoruri frecvente de 250-279 (aproape saptamanal).

noi mizam pe tineri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu